Gå til innhold

Gavekort

Administratorer
  • Innlegg

    27 886
  • Ble med

  • Dager vunnet

    42

Alt skrevet av Gavekort

  1. Nei. Hvordan har du fått det for deg at AUF er en sandkasse for lek og moro?
  2. Er det ikke greit å ha noen voksne hjemme også da? AUF er ikke en personlighetskult for lederdyrking. Ungdomspartiet handler om ungdommene i partiet, som gjerne er tenåringer.
  3. Nesten alle av AUF sine ledere har vært rundt 30 år. AUF sin første leder var til og med 37 år da han gikk av. Forestillingen om at ungdomspartiene ledes av tenåringer er og forblir feil. De har aldri vært ledet av tenåringer, og ingen i riktig forstand gir tenåringer ansvaret for en organisasjon på 9000+ medlemmer. Det handler om både modenhet og ansiennitet.
  4. Det er jo ikke noe nytt at noen ser gjennom fingrene ved mindre alvorlige tilfeller av et regelbrudd. Det er egentlig ikke så mye mer til saken. Man fikk godvilje til tross for at man tydelig brøt en regel/lov. Gjentar man denne adferden så er det lite sannsynlig at du møter samme godviljen. Nå er det nå slik at en Pomeranier og Gordon Setter er likestilte i slike saker. Om de burde være det er et emne for den politiske arenaen, ikke med skogvokteren.
  5. Det er 8 bits i 1 (konvensjonell) byte, så om du skal ha bits i bytes så deler du på 8. Skal du ha bytes i bits så ganger du med 8.
  6. Ingenting av det du sier er noe jeg er uenig i. Jeg sier bare at om du har et premium produkt i markedet og så kutter fortjenesten for å undercutte en konkurrent så kan også omsetningen øke uten at det er en positiv ting. Det er en viktig dimensjon som man ikke får med seg om man ser seg blind på omsetningstall. For å sette det på spissen: Hadde Apple solgt iPhone Pro Max til en (estimert) kostpris på $500 så hadde de hatt veldig gode omsetningstall, men det hadde vært katastrofe for både kortsiktig og langsiktig profitt.
  7. Vil ikke si at Sainz gjorde noe feil. Det er naturlig at man pusher hverandre rundt på banen, så lenge man gir dem plass til å flytte seg unna, noe Perez skulle gjort.
  8. Det er i all betraktning en racing incident, men når Perez er bak så har man et større ansvar å følge med. Det er rett og slett sløvt av Perez.
  9. Et bilde kan gjøre et sterkere inntrykk når man blar gjennom CV. Når det kommer til alder så får man uansett ca. alder fra utdanningsårene dine, så det er meningsløst å skjule.
  10. Selv om jeg har lite overens med Liberalistene så er dette prinsipielt urovekkende. Jeg vil heller ha småpartier i det politiske landskapet enn fastgrodde to-parti monolitter.
  11. Først vil jeg bare kommentere at aktivisme har lite med utenforskap og mindreverdighet å gjøre. Det virker ganske malplassert å dra inn aktivisme i denne diskusjonen. Jeg tenker at det blir folk av "ungdommen i dag" også. Ungdommer som prøver å finne seg selv er intet nytt. Det som er bekymringsverdig er sosiale medier sin effekt på selvbildet, oppmerksomheten og konsentrasjonsevnen. Vi må ta grep og få en revolusjon på ungdommers bruk av mobiltelefonen snart.
  12. Det er jo ikke en ekstrem forenkling, det er nøyaktig hva omsetning uten fortjenestetall er. Det er mange startups som selger produkter og tjenester uten fortjeneste, bare fordi de vil gjøre en markedspenetrasjon.
  13. Trolig driverproblemer, men i ekstreme tilfeller så kan det også være trafikk på bluetooth-kanalene.
  14. Dra til fastlegen, og ta deg en generell helsesjekk i samme slengen om du trenger å rettferdiggjøre å ta vare på din egen helse.
  15. Hva er meningsløst? Skulle bedriften sette ned prisen på produktet/tjenesten sin til kostpris så kan omsetningen skyte i været uten at de tjener en eneste krone, så om du vil vite hva slags verdi produktet/tjenesten har i markedet så er omsetningstall meningsløst.
  16. Det kan være fastlegen sin oppgave å vurdere. Kraftige humørsvingninger med selvdestruktive tendenser kan være problemer med hypofysen eller reaksjon på p-piller, det kan også være psykisk sykdom verdig en psykologtur om du ender opp med å rive i stykker hele samlivet ditt fordi du har blaff av selvdestruktive depresjonsperioder.
  17. Da tyder det på at det kan være selvdestruktive tendenser, og årsaken til humørsvingningene kan være psykologisk eller hormonelt. Jeg ville booket en time med fastlegen din, som sagt.
  18. Vannlåser er noe du har på nesten alle avløp for å hindre at kloakklukt og gass siver ut av rørene. Finn et litermål og hell 0,5-1 liter med vann i alle gulvsluk, dusjer, vasker osv.
  19. Det er neppe noen underbevissthet i dette her. For meg så høres det ut som du ikke har lyst å gå fra han, men at du har selvdestruktive tendenser. Eller så uttrykker du ikke hele sannheten her og du har egentlig lyst å gå fra han. Jeg kan ikke lese tanker, så det må du finne ut av selv.
  20. Hvor ofte er det slik? Høres ut som en respons fra depresjonen din. Det kan også være en hormonell ubalanse, om du er på nye p-piller, er gravid, nærmer deg overgangsalder eller har en underliggende sykdom. Jeg ville tatt kontakt med fastlegen din.
  21. Er det aktuelt å helle installere noe slikt som Notepad++ eller VSCode? De programmene er mye mer egnet til å redigere XML-filer også.
  22. Rundt 20.000 om du vil leve komfortabelt.
  23. Bare for å motvirke Poes lov så vil jeg understreke at det var en sarkastisk gjengivelse av MAGA-chudsene sine narrativer.
  24. Tenker det amerikanske folket er lei av demente gamlinger som fjaser om innvandrere som spiser hunder.
  25. Overhøvling er ditt ord. Jeg så for første gang en motkandidat som klarer å trykke på Trump sine knapper.
×
×
  • Opprett ny...