Gå til innhold

mnorm

Medlemmer
  • Innlegg

    416
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mnorm

  1. http://www.fifa.com/mm/document/worldfootball/clubfootball/01/37/04/28/law12-en.pdf

     

    LAW 12 – FOULS AND MISCONDUCT:

     

    A goalkeeper is considered to be in control of the ball:

    • while the ball is between his hands or between his hand and any surface

    (e.g. ground, own body)

    • while holding the ball in his outstretched open hand - Dette er tilfellet her altså.

    • while in the act of bouncing it on the ground or tossing it into the air

     

    When a goalkeeper has gained possession of the ball with his hands, he cannot

    be challenged by an opponent.

     

    Vil tippe at det er greit med gult kort også da, når regelen er så klar.

  2. For å analysere startoppstillingen vår:

    Vi Spiller med tre midtstoppere(Skrtl, Carra, Kyrgiakos), tre sidebacker (Insua, Degen Aurelio), to defansive midtbanespillere (Masche, Lucas), en defansiv orientert midtbanespiller/spiss (Kuyt) og en ungutt uten ekstremkvaliter (N'Gog).

     

    Hvordan skal vi da skape sjanser?!

     

    EDIT: På dødballer kanskje? :p

  3. Skulle nok vært straffe, men dommerne har en tendens til å være feige når han vipper ballen først til egen spiller. Trur han hadde fått straffe hvis han hadde dyttet ballen i en annen retning. SKAL uansett uten tvil være straffe, Kuyt er først på ballen og blir meid ned av Dunne.

  4. Synes de fleste spill burde ha iallefall 40 FPS. I enkelte fighterspill, FPS(First-person shooter) og enkelte racing spill bør det være 60 FPS.

    GTA IV er spillet som har irritert meg mest over lav FPS denne generasjonen. Var også småskuffet over at Killzone 2 hadde litt lav FPS. Var fantastisk grafikk, men det føltes litt hakkete, så jeg greide ikke sette 100 % pris på den pene grafikken. Skate 2 er også et spill jeg føler burde hatt en høyere FPS.

     

    Når det gjelder Ratchet & Clank så kan jeg ikke se for meg at 60 FPS er nødvendig, men når det nærmer seg 30 FPS synes jeg det blir for merkbart uansett sjanger.

  5. FA-Cup Finalen

     

    Jeg er Liverpool og ligger under 0-1 mot Chelsea. Jeg utligner på overtid og får ekstraomganger. I andre ekstraomgang scorer jeg og vinner, tror jeg. Jeg gratulerer spillerne på team-talken og er storfornøyd. Når jeg så skal lese "nyhetene" i innboksen etter kampen står det at jeg har tapt 1-2. Anelka skal visstnok ha scoret i 120 min og jeg har aldri fått noe andre mål.

     

    For noe bullshit! Jeg går på analysen for å se høydepunktene og det er aldri noe Anelka mål. Jeg kan også se mitt andre mål i andre ekstraomgang. Jeg skal jo ha vinni FA-Cupen! Jeg gratulerte jo spillerne ffs!

     

    Nå er selvsagt også supporterne dypt skuffet, og jeg får vel mye mindre penger av en andre-plass enn en første-plass. Dette gjør at styret er totalt sett skuffet over min ledelse av laget.

     

    Merkelige er at dette aldri har skjedd før, og når det første skjer så er det FA-Cup finalen!

     

     

    Nå er jeg jævlig lite lysten på å starte på sesong 2. :(

  6. Hei. Jeg leter etter et headset med grei lyd lyd til rundt 500,-. Ønsker helst at det skal være en lukket løsning og ikke alt for tunge. Fant frem til headsettene AKG K416P og K414P, som jeg synes så ut som noe som passet meg. Grei lyd og passe størrelse, men finner dessverre ikke disse produktene i noe nettbutikk hvor det ikke står at produktet er utgått. Noen som har noen forslag til noen gode alternativer?. Så litt på AKG DJ 512, men ønsker et litt lettere headset som er greiere å ha med seg. Noen som har noen erfaringer med AKG 430 og AKG 450 ?

  7. Jeg også.

     

    Innleggene fungerer bedre, det er også enklere å slå 45 grader langs bakken og score slik.

    360 graders dribblingen tar FIFA et steg videre. Det nye fysiske spillet (skulder mot skulder) fungerer også fint. Av det jeg har funnet litt negativt synes jeg det blir alt for mange billige frispark med bruk av press-knappen. En annen ting er at keeperne gjerne går litt for langt ut av seg selv så det blir lett å lobbe over dem. Men synes de har fått bort det meste av irritasjonsmomentene fra FIFA09. Animasjonene er mye forbedret fra 09 og jeg synes grafikken også har fått et kraftig løft.

     

    Det beste av alt synes jeg er hvordan spillerne tar med seg ballen/bruker den mest naturlige kroppsdelen i de rette situasjonene. Har et eksempel hvor Essien får ballen i returrommet på 20 meter etter en corner. Han får den i en litt ekkel hodehøyde, men han header ballen i bakken rett foran seg og smeller til nederst i hjørnet. Samme skjedde når jeg jeg slo en høy gjennombruddspassning til Drogba, som dytter ballen fremfor seg på hodet.

     

    Bare synd at de ikke inkluderte treningsmodusen i demoen. Hadde vært morsomt å øve masse på frispark med mur etc.

  8. 1: Burnout Paradise -> Massevis av innhold, herlig gameplay. Brukt 60 timer+ på spillet.

    2: Soul Calibur IV -> Min favorittslossespillserie, hvor karakterene bruker våpen.

    3: Rock Band 1/2 -> Harmonix er trendsetter i musikk-genren, og dette er et stort steg fra de tidligere GH- spillene. Utrolig mange sanger tilgjengelig å laste ned!

    4: Fifa09 - Et stort steg fra tidligere FIFA-spill. Vent heller på FIFA10 (360 grader-dribbling FTW!)

    5: Call Of Duty 4: Modern Warfare -> Trengs vel ikke forklaring?

     

    Videre spill som burde kjøpes inn: GTA IV, Gears of War 2, Fallout 3, Orange Box, Bioshock

  9. Splinter Cell: Conviction og Forza 3 så imponerende ut. Alan Wake likeså, men hadde håpet det skulle komme i år. Hadde trodd Mass Effect 2 skulle bli annonsert, men akk nei. Litt overrasket over at Left4Dead 2 ble annonsert med utgivelsesdato i høst allerede. Når Epic Games/Cliff B kom på scenen hadde jeg trodd det var duket for et nytt storspill, men var bare et Arcade spill. Gledelig at filmtjenesten kommer til Norge! Project Natal så virkelig imponerende ut! Gleder meg med nytt Metal Gear spill, men kan vel bli en god stund til det blir lansert. Jeg er iallefall storfornøyd med Microsoft i år, mye bedre enn fjoråret.

×
×
  • Opprett ny...