Gå til innhold

Leonendresen

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leonendresen

  1. Tipper det kanskje blir for lite med 2GB ram i Vista.

    Company of heroes og Vista krever jo 2GB (++), så kommer ikke som noe sjokk om WIC tar steget lengre.

     

    Har man ikke nok ram så kan man si hade til god ytelse.

    9355958[/snapback]

     

    2GB ram holder i massevis til Vista. Har faktisk kjørt Company of Heroes på 1GB uten problemer i nesten et 1/2 år, før jeg opgraderte til 2 GB for 1 måned siden.

    Nå skal jeg teste ut dette spillet. Vista funker bra. Maskinen har bare låst seg 2 ganger siden jeg fik det i Februar. Meget stabilt system, og jeg knåtter my på pc`en. :D

  2. Min erfaring med 2. generasjons (85 Mbit) Homeplug er at det fungerer fint og kjapt, men at reell hastighet ikke er over 1. generasjons - altså 14 Mbit. Programmet som følger med Homeplug påstår at jeg har hatt tilnærmet full hastighet, men jeg har altså ligget på rundt 1,3 Mbyte/sec.

     

    Da jeg kjøpte dem, testa jeg dem litt rundtomkring i leiligheten, og det jeg fant ut (som jeg ikke tror andre her på forumet har oppdaget), er at jo tidligere på kursen man plugger den i, jo bedre hastighet får man. Altså, første stikkontakt på kursen er best. Jeg sørget for å ha det slik på begge "endene", og oppnådde altså (ifølge Homeplug-programmet) full hastighet.

     

    Om de "jukser" med hastighetene i 3. generasjons Homeplug aner jeg ikke noe om, men ønsker gjerne at de som har erfaring med det, forteller oss andre hvordan det fungerer. :)

    7604921[/snapback]

     

     

    Jeg har også 2. generasjons (85 Mbit) Homplug ihuset. Og min erfaring er at hastigheten variere ganske mye fra kontakt til kontakt. Den laveste Bitraten jeg har funnet i mine kontakter (og da har jeg sjekket samtlige i huset som er på 3 etasjer) var på 17 Mbit og den raskeste var på 71 Mbit. Gjennomsnitten er på rundt

    40 Mbit. Men det varierer som sagt en del fra kontakt til kontakt. Den ene kontakten kan ha 60 Mbit, mens nabo kontakten har kun 25 Mbit. Men alt i alt så er jeg meget fornøyd med produktet. Anbefals hvis du ikke hvil strekke kabler, og hvis du er skeptisk til all strålingen som kommer fra det tråløse systemet.

×
×
  • Opprett ny...