Gå til innhold

Neautiful

Medlemmer
  • Innlegg

    99
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Neautiful

  1. ja for all del. Vik bort fra all reel rasjonalisering og spør nettet om hva du burde gjøre istede for å være deg selv, that's gonna work.

    Måtte du være anonym for å komme med denne, øhm, uttalelsen? Jeg traff en potensiell drømmedame, så da var det om å gjøre å holde hodet kaldt. Det hjelper faktisk å skrive om situasjonen og få svar, for da ser du det hele med andres øyne i tillegg til dine egne. Prøv det selv.

     

     

    For å være helt ærlig så dreit du deg ganske greit ut på bussen, men får all del hvis du vil ha henne så bør du gå grundig til verks, ikke rom for flere feil her! får å være helt ærlig så tror jeg ikke det med å sende meldig var helt riktig. det beste hadde vært å møtt opp face to face å spurt henne. da viser du at du er en fyr med baller. men det er jo forseint;) hvis du får ja, så må du vise en form for interesse men ikke for mye. vis at du kan prate med andre og at hun ikke er det som betyr mest her i verden. da vil hu bli interessert. viktig å vise at du er en selvsikker, sjarmerende og søt fyr. spill gjerne med lukkede kort altså ikke slik at hu kan lese deg som en åpen bok. bruk gjerne også noen twist's for å tease henne.. foreksempel å si ting som kan bety flere ting hehe.. da har du henne i din hule hånd!

     

    cheerz

    Takker for utfyllende svar om dette. Jepps, jeg vurderte faktisk å besøke henne, men jeg gjorde det raskeste og enkleste i stedet.

     

    Nå har det gått et par dager, og jeg har vel fått roet meg ned igjen;) Hun har ikke svart på meldinga ennå, så jeg kommer ikke til å bruke mer energi på denne jenta med mindre hun svarer i siste liten. Jeg og noen kompiser skulle gjøre denne aktiviteten uansett, så morsomt blir det likevel.

     

    Men jeg skal definitivt prøve noe av det du sier her på den neste jenta jeg møter :)

    • Liker 2
  2. Hei! :-)

     

    Klarte akkurat å slette alt jeg hadde skrevet, så lang historie veldig kort:

     

    Jeg traff ei jente som jeg deler en hel haug med interesser med, på en busstur på flere timer. Underveis spør jeg om telefonnummeret hennes. Hun smiler og sier "selvfølgelig". Hun sier hun ikke husker sitt eget nummer siden hun akkurat har fått nytt. Greit, tenker jeg, og gir henne mitt. Jeg skriver til henne via internett ca. en uke senere, og får vite at hun ikke ga sitt eget telefonnummer med vilje, fordi "jeg gikk litt fort". Jeg søkte henne opp selv.

     

    Mange vil vel svare: "Glem henne! Det er mange fisk i havet, og hun er tilsynelatende IKKE interessert i deg siden du tabbet deg ut. Du må lene deg mer tilbake og la jentene komme til deg!"

     

    Mitt syn er at det er bedre å prøve en gang for mye, enn å sitte på gjerdet og drømme om hva jeg kunne gjort. Jeg kan lene meg tilbake, men jeg kan jo ikke gjøre det utifra hvilket syn hun har på meg akkurat nå. Hvordan snur jeg dette?

     

    Hva er i deres øyne det beste jeg kan gjøre ut av denne situasjonen? Målet er å få henne med på EN ENESTE aktivitet med meg og noen kompiser. Denne aktiviteten er både jeg, hun og kompisene mine veldig interessert i. Så snart hun har vært med en gang, kan vi bygge videre på det, og gjenta det om ønskelig.

     

    Jeg må svare et eller annet, men er helt tom for ord. Men det er alltids enklere å se andres problemer enn sine egne, så har dere noen forslag?

     

    - Neautiful.

  3. Angående følelsesløs kontra flørtende med alle, så bryr man seg mindre om hver enkelt jente når man flørter med mange på en gang

     

    Ikke sant, sier litt om folk som player.

    Her er det ikke følelser eller hjernen som tenker, men kukken.

    Kunne du vennligst utdype det der?

     

    Du mener at når man har mange damer å holde styr på, og får mindre tid sammen med hver jente, så er det kukken som tenker på sex når du snakker med hver enkelt av de?

     

    Det jeg mener er at når man driver med systematisk sjekking av mange damer så er det kun for å få fitte, det er det som er målet her.

    Når du får det, fortsetter du å sjekke og finner nye jenter du kan prøve deg på.

    Det er ikke snakk om å finne seg en venn eller kjæreste. noen ganger så ender det jo opp med et vennskap, men det er ikke det som er målet her eller?

     

    Playing er jo for å playe jentene for å komme i buksa dems, etter som jeg har skjønt og hørt.

     

    I tillegg til det, så blir det brukt utspekulerte metoder for å få det til, pluss at du går på en hel haug med jenter på en gang/etter hverandre, for å sikkre deg vertfall en av dem.

     

    Eller er det noe jeg har missforstått?

     

    Hadde det vært jenter som holdt på sånn, hadde vi ikke kalt dem horer da?

    Hvis du leste innlegget mitt som du siterte først, så fikk du med deg at jeg var bekymret for at jeg virket følelsesløs ovenfor flere jenter her. Altså prøver jeg å bry meg om dem. Noe som, etter hva jeg kan forstå, ikke henger sammen med det du ser på som en player (en som bare er ute etter et ligg). Personlig liker jeg å bli kjent med interessante folk, og mange av jentene her kommer definitivt under denne betegnelsen. Jeg har aldri hatt en bedre mulighet til å effektivt bli kjent med så mange jenter samtidig, for så senere å eventuelt bestemme meg om hvem jeg skal velge. Samtidig så har jeg funnet to jenter som kan bli potensielle venner for livet, fordi kjemien stemmer såppass. Men jeg vet ikke hva som kommer til å skje enda, og det er jo noe av spenningen og motivasjonen ved det hele.

  4. Angående følelsesløs kontra flørtende med alle, så bryr man seg mindre om hver enkelt jente når man flørter med mange på en gang

     

    Ikke sant, sier litt om folk som player.

    Her er det ikke følelser eller hjernen som tenker, men kukken.

    Kunne du vennligst utdype det der?

     

    Du mener at når man har mange damer å holde styr på, og får mindre tid sammen med hver jente, så er det kukken som tenker på sex når du snakker med hver enkelt av de?

  5. Folkehøgskolegutten her!

     

     

    KAKEGUTT: Angående følelsesløs kontra flørtende med alle, så bryr man seg mindre om hver enkelt jente når man flørter med mange på en gang, og dette oppfattes nok veldig fort av jentene hvis dette gir utslag på kroppspråket mitt. Derfor var jeg bekymret over å virke følelsesløs. Og joda, jeg flirer av postene jeg postet før jeg også, men jeg flirer med meg, fordi jeg var i en slags lykkerus og en rar "gudemodus" da jeg skrev dem. Prøver å komme ned på bakken igjen nå, og tenke mer rasjonelt :) Var veldig morsomt så lenge det varte, og håper jeg får oppleve det igjen.

     

    Folkehøyskolegutt, du kommer til å få masse problemer etterhvert.

     

    Det blir drama, og du står i sentrum. Du skal bo der i enda 8 måneder. Kjipt å være skolens giggolo etter 1 måned.

     

    Bare vær deg selv, og ikke prøv så hardt.

     

    Du er advart.

     

    Sier meg enig med Vargan mtp at du driver å "player". Folkehøyskole er jo veldig koselig, men ikke prøv å press fram noe f-close, spesielt ikke med venninnen i samme rom. (antar dere har dobbeltrom) Det blir for drøyt.

     

    Ellers er mitt råd omtrent det samme som Vargans; Det er greit med venner og venninner, men slapp av, ting blir veldig fort rart på FHS hvis noen "dårlig" skjer.

     

    Personlig så høvlet jeg over en jente sånn 2 uker ut i skoleåret og jeg ville noe mer enn bare "morro" men hun ville ikke. Det ble "mycket konstig" en god stund, men det gikk over.

     

    Bare tenk over det før du kjører på... :)

    Takk for tipsene, dere har helt rett. Og jeg roet meg ned etterhvert siden jeg ikke ville virke for "player". Men jeg gjorde det vel litt for sent, for jeg har vært ganske sliten de siste dagene.

     

    Dilemmaet mitt nå er hvilken jente jeg skal fokusere på fremover.

     

    Føler jeg har hatt en ganske effektiv start på skoleåret siden jeg nå kjenner de fleste jentene, men det gjør det også vanskeligere å velge.

  6. En ny utfordring her på folkehøgskolen nå er at jeg kan få et rykte på å være følelsesløs ovenfor jenter. Og det plager meg. Siden jeg spiller hard-to-get prøver jeg hele tiden å gi jentene akkurat nok oppmerksomhet til at de følger meg. Men jeg er redd jeg blir for følelsesløs for dem.

     

    Så jeg begynner å lure på hva slags sjekketeknikker som egentlig fungerer på en folkehøgskole. Nå når jeg flørter med alle jentene, og det har gått noen dager, så skjønner kanskje til slutt at jeg bare driver å tuller med livene deres(?). Mange av jentene lurer sikkert på om jeg liker dem eller ikke, og det er jo nettopp essensen for at de skal begynne å prøve å forbedre seg selv for meg. Men når de ser at det ikke funker, hva kommer til å skje da?

     

    Edit: Jeg vet hvilke sjekketeknikker som funker, og det jeg gjør "feil" her, er å ikke klare å få dem til sengs før "tiden går ut".

    /edit

     

    Jo, da gir de kanskje opp (hvis de ikke har pågangsmot/motivasjon/selvtillitt nok) og finner en annen fyr her som er ganske lik meg, men som fokuserer på nettopp den ene jenta.

     

    Så, det jeg må lære meg her, er å 1. enten klare å holde styr på flere (senge)partnere, eller 2. fokusere på en jente.

     

    1. Det første høres kanskje best ut for meg, men slik det ser ut nå, ser de fleste ut til å være ganske så bevisst på å ikke ligge med en player. Hvordan får jeg i såfall til å endre denne tankegangen deres? De vil nok gjerne beholde meg hvis de skal ligge med meg, det hadde i alle fall jeg ønsket.

     

    2. Hvis jeg gjør sistnevnte, som er det mest moralsk riktige i min tradisjonelle tankegang, så får jeg meg en god samtalepartner, sengepartner, kjæreste og venn. Men hvis jeg da angrer på valget (og jeg klarer IKKE å velge hvem av de jeg skal arbeide videre på per i dag), så kan det fort ta en måned eller to før jeg prøver meg på en ny jente.

     

    - Føler jeg tenker kvinnediskriminerende tanker nå, eller er det bare meg?

    - Kommentarer, tanker rundt dette?

     

    Jeg er sliten og trøtt, dette ble sikkert veldig personlig og ustrukturert, håper det går bra. Natta :)

  7. snip

     

    Har du closet noe, eller ser de på deg som homofil? Just wondering

    Jeg har hatt intim kontakt med flere jenter nå. Med ei jente (åtteren i sofaen jeg skrev om lengre opp) hadde jeg hånda innenfor toppen, mens jeg "masserte" magen hennes. Hun står "på vent" sammen med en annen jente (syver) som jeg akkurat flørtet med på kjøkkenet. Fikk syveren til å stå inntil den ene veggen (som jeg kalte skammekroken) mens jeg tok meg melk, for da var hun "snill jente". Det var vel også en "milestone", hehe :p

     

    En tredje jente sov jeg over med i helga, men det ble ikke noe sex fordi hun ikke ville, mest sannsynlig pga venninna som lå i senga ved siden av (cockblock).

     

    Ellers får jeg koselige blikk fra ei jente som allerede har blitt kjæreste med en annen her. Jeg må passe på for å ikke "stjele" dama hans, for da blir det bråk. Har en god tone med alle på folkehøgskolen.

     

     

    snip

    Ikke ment som kritikk, bare spørsmål; Hva var ditt bidrag her, siden du tar det som din fortjeneste at de begynte å kose?

    Tolker jeg spørsmålet ditt rett, så var bidraget mitt å flørte med begge jentene i forkant slik at de ble interessert i meg. Var det ikke det du mente? Forklar please :p Bare gi meg kritikk, jeg er ute etter å bli bedre :)

     

    Takk for svarene. Noen som har kritikk av det jeg har skrevet i denne tråden, så bare fyr løs. Spørsmål osv... Jeg prøver å følge med tråden her og hjelpe til hvis det er noe jeg tror jeg har peiling på.

  8. Går som sagt på folkehøgskole og flørter nå åpent med alle jentene her som jeg ser på som potensielle sengepartnere. I dag nådde jeg en "milestone" : Jeg fikk to jenter (en femmer og åtter) til å plutselig bli perlevenner. Jeg tror ikke de har snakket sammen noe særlig før. Femmeren sa plutselig noe spontant til åtteren (noe om at hun var så koselig med fleeze-genseren, og at hun, femmeren ville kose med henne), og femmeren la seg attmed åtteren. Dette var i en sofa, og begge jentene lå slik at jeg kunne ta borti begge. De ble helt rare begge to, og femmeren nevnte at puppen til åtteren var god og myk (siden hun lå lent mot brystet til åtteren). Og samtidig knivet de om å overbevise meg om at de var "den beste".

     

    Alt jeg har gjort forut for dette, er å flørte åpenlyst med alle brukbare jenter jeg har møtt (kanskje 20-25 til sammen eller noe?). Mye push-pull-teknikk, sammen med veeeeeldig mye KINO. Jeg tenker aktivt hele tiden på balansegangen mellom for mye kino, og for lite oppmerksomhet for jentene.

     

    Jeg føler meg helt ærlig som Casanova der jeg går rundt på folkehøgskolen, flørter med alle, og klarer å "seduce" de fleste til å bli mer interessert i meg. Har gjort dette hele denne uka nå, men eksempelet over er det jeg har klart best til nå.

     

    Har ikke følt meg så bra som jeg gjør nå, på leeenge. Vi driver litt med sport også, og selv om jeg ikke er noen ekspert i f.eks fotball, så treffer jeg ballen med foten akkurat hvordan jeg vil. Det føles som at jeg er på et nytt nivå innen selvbevissthet. Jeg har knekt mye sosial kode, og en god del sjekketriks, på bare litt under en uke. Jeg er i toppform!

     

    Har skjedd en del mer også, men det kan jeg heller skrive ved en senere annledning :) Nå er det natta.

  9. Har truffet mange nye damer på folkehøgskole i dag, og har blitt kjent med en del gutter.

     

    For eventuelle folk som lurer på hvordan gå inn i samtaler mellom gutter/jenter, så har jeg egne erfaringer fra emnet her. Dette er ingen skrytepost, men er nyttig for både de som lurer, og ikke minst en påminnelse for meg selv :)

     

    Rett før jeg kommer inn i samtaler, hører jeg hva de snakker om, og kommenterer kort det. Hvis det ikke er en person som er i gang med en lang, interessant historie. Da finner jeg rolig og bestemt nærmeste stol, setter meg nesten ned, spør spøkefullt om det er ledig der, setter meg helt ned, og streifer gruppa med øynene..

     

    Eller så kommenterer jeg omgivelsene (klær, mobiler, lokalet, ting som skjer der og da)

    Eller så sier jeg noe jeg har tenkt litt på selv

    Ellers kommer jeg med egne erfaringer til det andre forteller.

     

    Alltid er jeg positiv, bestemt (har jeg bestemt noe, så har jeg det) og respektfull (ikke for overfladisk), litt spøkefull (ikke for alvorlig).

     

    Dette har alltid funket. Jeg føler at jeg svever på en rosa sky akkurat nå :) Har aldri blitt kjent med så mange folk på så kort tid, og samtidig fått så positive tilbakemeldinger/reaksjoner fra så stor andel av de jeg møter.

     

    Selv har jeg ikke fått til dette før pga "personligheten" min. Nå som ingen gamle venner "holder meg nede i gamle vaner", har mye positivt skjedd. Folkehøgskole anbefales sterkt! Bare sørg for å få et bra førsteinntrykk, og stå på ditt, vær spøkefull, men ha respekt for andre.

     

    Denne posten er 100% subjektiv, og basert på min væremåte.

  10. Hei, jeg skal ut å gå tur med ei jente i morra.

     

    Jeg er ganske fersk på det motsatte kjønn og jeg lurer på om det er noen tips dere har å anbefale meg? så jeg viser at jeg ikke er ute etter en ny bestvenn ...

    Det første jeg kommer på her, er berøring. Dult litt borti henne av og til, vis at du er komfortabel nær henne.F.eks spør henne om hun har muskler, hvis det har relevans til noe dere snakker om. Når du gjør dette, prikker du henne lett på over-armen.

     

    Dette gjør henne mer sikker på deg, og gjør det mer sannsynlig at du ikke går i "vennefella". Bidrar også til et mer intimt forhold.

     

    edit: Nye avsnitt:

     

    At du klarer å holde deg rolig og selvsikker, og ikke bli panisk er viktig. Hvis du smiler, er respektfull, men ikke over-vennlig (niceguy), så kan dette skape attraksjon.

     

    Fortell henne om noe du eller hun er opptatt av, hør hva hun synes. Prøv å komme med litt artige/triste/whatever situasjoner du selv har opplevd, vær åpen og ikke minst ærlig. IKKE fortell om ting som kan sette deg i et negativt lys

     

    Jeg er ingen PUA-ekspert, men dette var det jeg kom på.

  11. *snip*

    Det første jeg kan si (før alkoholen og krampa tar meg) er at alle venner er bra å ha! Du burde ikke kun gå etter spesifikke jenteveninner, for du må huske: alle personer har en sosial sirkel. Innen denne sirkelen er det mest sannsynlig noe du finner interessant (er det kjæreste, one night stand, eller ei som er villig til å rasskjøre deg med en dildo). Og ved å være venn med denne personen, så har du tilgang til hele vedkommedes sosiale sirkel ;)

     

     

    Mulig jeg skriver noe mer i morgen, når jeg tilnærmer meg edru tilstand...

     

    (btw, ingen tampong i kveld, men absolutt vellykket)

    Takker, et godt tips! Har allerede fulgt det så langt, og skal fortsertte med det.

     

    snip

     

    En ting som kan være viktig å ha i bakhodet dersom du har som mål å naile flere jenter som holder til på samme sted, og som i tillegg sosialiserer med hverandre, er at du ikke er han som "shoots and tells". Det at man går rundt og skryter av det til andre jenter som holder til på samme sted, virker som regel mot sin hensikt :)

    Ja det skal jeg følge. Takker;)

  12. Hey! jeg er en gutt på 20 år som har lite erfaringer fra PUA-miljøet, men som har hatt one-night-stands ved flere tilfeller, så man kan vel si jeg kan "basics" i sjekking. Ser på jenter som jenter, og ikke pidestall-materiale. Men jeg har litt skiftende humør og selvtillitt (Er det dette som kalles "state of mind"?), som gjør at jeg ikke har fått full score ved flere anledninger.

     

    Men det er ikke dette jeg lurer på. Jeg skal nemlig begynne på folkehøgskole snart, og for flere jeg kjenner høres dette ut som Mekka for dem. Man bor på samme område (eller er rom-naboer) med jentene, og de er tilgjengelige døgnet rundt, uansett hva som skjer. Jeg har tenkt å ta denne unike muligheten som en fordel til å utvikle meg mer på PUA-siden, og sjekking generelt.

     

    Det jeg lurer på er hvordan jeg skal forholde meg til jenter jeg akkurat har hatt sex med der. Jeg er som sagt bare vant med one-night-stands, og har ingen nyere erfaring på hvordan ta vare på en dame/sex-partner, eventuelt hvordan jeg sier vi ikke kan ha sex mer. Det kan jo godt hende at det blir mer enn bare sex, kanskje blir det et varig forhold hvis personligheten til ei dame der er på topp? Og ikke minst: Det kan godt hende det aldri blir noe sex. Men siden muligheten er der, vil jeg helst være forberedt, if you see what I mean.

     

    En annen ting jeg lurer på er hvordan jeg skal oppføre meg når jeg først kommer dit. Jeg skal IKKE være en billig niceguy. Til vanlig er jeg en person som hjelper venner, er oppriktig og ærlig, og åpen. Mot jenter (avhenger av selvtillitt/state der og da) prøver jeg å være flørtende, ha glimt i øyet, ha riktig kroppsholdning, ha passe mengde selvtillit (høy selvtillitt, men ikke FOR høy) osv.

     

    Hvilke jenter bør jeg prøve å bli venn med, heller enn kjæreste/partner, om det finnes noen av disse? Vurderer jo selv etterhvert om hvem som er interessert, men man skal jo også respektere jentas ønsker.

     

    Et problem er at jeg tror jeg ikke klarer å ha denne flørte-rollen lenge om gangen (flere dager). Hvordan takler jeg dette? Eller kanskje jeg gjør det? Burde vel få meg en stabil wingman som oppmuntrer etter et par rejections hver gang jeg er ute på byen.

     

    Ble litt ustrukturert dette, men forhåpentligvis understandable. Jeg skal prøve å følge med på denne tråden, og komme med innspill hvis det er noe jeg kan :) Setter pris på om noen kunne kommet med kommentarer/råd på det jeg har skrevet så langt.

     

    edit: endringer ++

  13. Nå er jo jeg litt nabb, og for noen uker siden begynte jeg å spille TBC etter lengre tids opphold. Men har ikke fått med meg denne archivement greia, er det bare en greie man kan sette forann navnet sitt, som f.eks pvp rank eller er det noe mer?

    Det er "oppgaver" du kan gjøre. Gjør du disse oppgavene, blir du belønnet (med achivement-titler, ++). Slik jeg forstår det, kan alle se hvilke achivements du har gjort.

    Noe som er en bra ting, f.eks når folk søker ny guild. Så kan de i guilden man skal inn i få bekreftet at du faktisk har så mye erfaring som du sier du har :)

    Og i tillegg, med spesielle titler, så kan man bli belønnet med in-game innhold (?).

  14. Nå er jo jeg litt nabb, og for noen uker siden begynte jeg å spille TBC etter lengre tids opphold. Men har ikke fått med meg denne archivement greia, er det bare en greie man kan sette forann navnet sitt, som f.eks pvp rank eller er det noe mer?

    Det er "oppgaver" du kan gjøre. Gjør du disse oppgavene, blir du belønnet (med achivement-titler, ++). Slik jeg forstår det, kan alle se hvilke achivements du har gjort.

  15. Etter 1 års pause tenkte jeg at WoW var klar for PC-en igjen.

     

    Men nå har det seg slik at PC-en klikka (blåskjerm) da jeg hadde satt inn CD 4 og 5.

     

    Finnes det en måte å få installeringsprogrammet til å vite at CD 1, 2 og 3 er ferdig innlagt på PC-en, for så å fortsette med installasjonen der jeg slapp?

     

    Har akkurat med diskplass til en WoW-installasjon pluss litt til, så før jeg kan starte med CD 1 igjen må jeg også slette de ferdig installerte CD 1, 2 og 3 som nå ligger på maskina. (3.66 GB)

     

    En måte å unngå dette på?

     

    Har en treg PC.

     

    På forhånd - tusen takk! :)

     

    Da slettet jeg, og venter enda en time på at den skal bli ferdig. Sukk...

  16. Det første som slo meg var at introduksjonen kanskje var litt lengste laget i forhold til resten av teksten? Men det har kanskje med at jeg har lest et par kortere noveller i det siste. Men dette er jo bare begynnelsen, jeg vet jo ikke hvor mye du har tenkt å skrive enda.

     

    Det var ên ting:

    Da hun våknet igjen innså hun at det måtte være dag. Det var lyst nemlig.

    Kanskje bytte litt om på ordene i bold, samt skrive alt i en setning:

    1 "Da hun våknet igjen var det lyst, så det måtte være dag."

    2 "Da hun våknet igjen innså hun at det måtte være dag, for det var lyst ute."

     

    Bare eksempler, blir vel litt pirking detta...

     

    Ellers skriver du ganske bra! Ikke for detaljert, som er slitsomt, men detaljert nok til å bli hengende med og tenke hvordan det ser ut rundt dem. Og du får indirekte med at hun heter Anita ved at hun tenker det selv. Kreativ ordning.

     

    Novella kan bli god den, blir spennende å se hvordan det går!

×
×
  • Opprett ny...