Gå til innhold

Filmvenn

Medlemmer
  • Innlegg

    16 549
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

Filmvenn vant dagen sist 15. juni 2015

Filmvenn hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Filmvenn

  • Bursdag 07. okt. 1989

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

39 680 profilvisninger

Filmvenn sine prestasjoner

4,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Industry, hva hvis Suits var lagd for voksne, eller Billions var lagd av HBO. Har holdt tilbake denne serien. Føler sesong 1 var god, sesong 2 var litt nedtur (og føles kanskje enda mer i ettertid på grunn av COVID-handlingen), mens sesong 3 er virkelig lovende. En av de seriene hvor jeg går fra å elske til å hate hovedkarakteren, i en positiv forstand. Flott å se at Ken Leung får øyeblikk til å skinne i Industry. Det faktum at han ikke fikk en betydelig rolle etter LOST og The Sopranos sier noe hvor dårlig Hollywood og TV-bransjen var til å caste amerikanske asiatere før. Sesong 3 kan kanskje nå høydepunktet til Billions (S4), hvis dette forsetter.
  2. Føler grunnen til at Snømannen floppa var den litt for seriøse tonen. Jeg husker så vidt filmen, annet enn at den var elendig. Når man har en person som Øystein Karlsen i spissen som kan både drama og komedie (Dag, En Natt, Exit og kommende Leonard Cohen-serien), så tror jeg Harry Hole har potensiale. De må klare å gjøre litt det de klarte med Harry Bosch med Harry Hole (morsomt nok, siden Nesbø lånte av Michael Connelly).
  3. Altså episoden i seg selv var ok. Men som sesongfinale, ja skuff. Angående serier som innfrir. Sesong 4 av Slow Horses. Det er ca. alt jeg får lov til å si. 🌚
  4. Trist å se hvordan republikanerne bare på få uker går fra å tro at de vinner valget, til den krisehåndteringen de driver med nå. Sitte å se folk på FoxNews f. eks komme med såpass lavklasse-kommentarer om Harris, er sånt som kommer til å være med å øke muligheten til at republikanerne taper godt i november. Selvfølgelig er det også ny britherism-konspirasjon på gang - hver eneste gang - akkurat som døde mennesker som stemte på demokratene som har vært siden Clinton vant mot George Sr, men spesielt med Obama. Republikanerne tåler nå ikke engang spørsmål fra FoxNews. John Neely Kennedy som er en av disse gamle republikanerne i senatet som ikke skulle vært der med tanke på alderen, klarte å rett og slett bli så emosjonell når programlederen (kjent Trump-fan), begynte å stille han spørsmål om det å drive med barnslig navnekalling er noe han tror republikanerne vinner valget på.
  5. Føler både Dark Matter og Shining Girls er 7/10-serier. Kanskje mest for de som vil ha serier av den typen, enn must-watch. Men likte seriene likevel. God castinger på begge seriene.
  6. Altså jeg er stor Doom-fan (også MF DOOM, men annet tema). Men det med Robert Downey Jr. som en variant av Victor Von Doom er jeg veldig delt på. Jeg ser potensiale i historiefortellingen, mens jeg ser også problemet her med Marvel sin lille vilje på å satse på nye, eller allerede etablerte karakterer og skuespillere. Shang-Chi var relativt godt mottatt av både fans og kritikere. Den tjente godt, men hvor har karakteren blitt av? Vi har ikke sett han siden 2021, og trolig neste gang vi ser han blir nok ikke før 2026 tidligst kanskje. 5 år med potensiale kastet bort. Det er en ny Captain America, med mye potensiale og filmen virker mye mer lovende etter traileren kom, så man kan faktisk skylde på streiken skapte en forsinkelse der. Samtidig har Marvel sin seneste film en karakter tilbake som har vært spilt av den samme skuespilleren i 24 år nå. Jeg synes det ikke er så interessant å utbruke et knippe karakterer i et univers med så mye gode karakterer. Gi oss f. Eks en ny Blade, gi oss mer Moon Knight o.s.v. Om du er interessert i å høre mer om dette (sorry for langt innlegg om superhelt-filmer), så mulig jeg kommer med en lengre video om dette på Tiktok senere denne uka. Er filmvenn der.
  7. I The Terminal List så virker det jo som at Chris Pratt hadde nesten konstant forstoppelse. Jai Courtney gjorde heller ikke stort som skurk heller. Så bunnsolid. Niet. Riley Keough blir kasta bort, det burde nesten vært ulovlig. Men liker Kitsch litt i serien. Det er en litt dårlig miks av American Sniper møter 24 oftest, og actionsekvensene imponerer ikke stort, selv om det finne verre, og finnes bedre i alle de seriene du nevner.
  8. Hun er født på amerikansk jord, i Oakland, California, som er i USA. Fra Time: https://time.com/7001670/kamala-harris-fact-check-false-claims-citizenship-black-willie-brown-montel-williams/ I tillegg kan man lese tolking fra en rekke lærede om det. https://balkin.blogspot.com/2020/08/scholars-letter-on-senator-kamala.html?m=1
  9. Det er ikke noe å lure på. Hun har to foreldre fra to forskjellige etniske bakgrunner og kulturer. Faren hennes fra Jamaica, og moren fra India. Hun kan dermed nevnes både som svart, og som indisk. Det har seg faktisk sånn at majoriteten i Jamaica har afrikansk bakgrunn gjennom slaveriet på 1600-tallet. Nå vet jeg ikke om du er nok en birther-konspirasjonsteoretiker og du prøver å vinkle dette til noe helt annet. Men det er også greit å nevne at hennes foreldre sin bakgrunn ikke fratrer hennes mulighet til å bli president/visepresident. Ettersom hun er født i USA, så er hun automatisk nøytralisert borger i landet. Ser noen folk bruker en artikkel skrevet av en pro-Trump advokat i 2020, til å hevde hun ikke kan runne. Fra Reuters:
  10. Det er veldig ironisk at de som hele tiden sier "Vi bryr oss ikke om hudfarge", er de samme som kommer med slike kommentarer.
  11. Det er rart at dette er kjent allerede, før tallene faktisk har kommet ut.
  12. Du trenger ikke å være redd for at Serverance, Silo, Slow Horses, Hijack, Foundation, For All Mankind og sånt er serier som blir påvirket av kutt. Det er mer serier ala The Big Prize Door, Consteallation, The New Look, The City on Fire, hvor flere er kansellert allerede. De førstnevnte seriene ble fornyet ganske tidlig, og før streiken i fjor var det snakk om at Silo skulle filme sesong 2-3 back to back, for å gjøre at Rebecca Ferguson ledig til å gjøre filmer, istedenfor å vente år på å spille inn sesong 3. For All Mankind får til og med en spinoff-serie rundt sovjet sitt romprogram som skal være mer spionserie-ish i universet.
  13. Veldig flott å se at Slow Horses får mer oppmerksomhet for tiden - nå med flere store Emmy-nominasjoner forrige uke. Beste Dramaserie Beste mannlige hovedrolle i en dramaserie - Gary Oldman Beste mannlige birolle i en dramaserie - Jack Lowden Beste mannlige gjesteskuespiller i en dramaserie - Jonathan Pryce Selv om jeg alltids har likt Lowden på serien, så var sesong 3 i seg selv seriens høydepunkt så langt, og jeg synes Lowden var veldig bra den sesongen. Oldman er fenomenal alltids, men har spesielt likt han i sesong 2 og 3. Fant ut forrige uke at AppleTV+ hadde sendt meg sesong 4 allerede, som kommer i september. Gleder meg til å sjekke ut sesongen med Hugo Weaving og James Callis fra BSG med i sesongen.
  14. Jepp. Men jeg hadde en liten faktafeil angående The Rock. Jeg mente totale budsjettet, hvor de gir altfor mye til enkelte skuespillere. Sjekk den kommende julefilmen til Amazon nå, Red One. Der går 50milloner dollar av budsjettet og backend til The Rock, men så var det veldig mye snakk om at dramaet rundt The Rock økte kostnadene til prosjektet fra 200 til 250 millioner dollar fordi The Rock kom for seint til filmingen og skapte problemer i flere dager. Pluss at dette har gjort at filmen ble utsatt på grunn av dette blant annet. Nå har noen involvert forsøkt å benekte dette, men jeg tror det er forsøk på "damage controll". Har jobba på film, og det at timer eller dager med utsettelser koster skjorta er ikke overraskende. Selv her hjemme i Norge kosta det minst 1 mill dagen vi ikke filma på Verdens Verste Menneske, og for Kampen om Narvik kosta det oppimot 1,5 mill dagen.
×
×
  • Opprett ny...