Gå til innhold

shigga

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shigga

  1. Synes det blir for mye tull.. blir som i zelda til N64 der man datt ut av historien hele tiden og til slutt ikke orka å spille mer..

     

    I Gothic 2 var det lett å hoppe mellom main quest og såkalte "mini guest", fordi der trengte man ikke å gå fra by til by og tenke "Må jeg gjøre denne questen for å komme meg inn i main quest?".

     

    Sier ikke at gothic 3 ikke er et HÆRLIG spill !:D men med så mye bugs å mangel av en del ting så vet jeg ikke om det var verdt penga..

     

     

     

     

    BTW: Noen som vet om det er kommet ut nye patcher ? Har skaffa meg 1.08 og 1.09 + en til patch som jeg fant på ei random side.

  2. Selv bruker jeg Wenzel's sword som jeg har gjort sharpened. Det har da 110 i dmg. Slettes ikke værst.

    7221025[/snapback]

     

    Du skal _levere_ det tilbake i en quest vet du...

     

    Har du drept Wenzel?

    7221317[/snapback]

     

    Det eneste Wenzel fikk av meg var fingern :p

     

    Neida, har ikke drept han. Han ble bare borte etter at jeg frigjorde Cape Dun. En irriterende bug. Håper ikke han trengs senere i spillet.

    7221348[/snapback]

     

     

     

     

    Etter at jeg pratet med Lester om at piratene hadde tatt over skipet vi kom med forsvant han bare og Gorn osv. Er sikkert samme bug som du har hatt problemer med.

  3. Installerte den første patchen til gothic, så begynte skjermen og lyse hvitt hver gang jeg snur meg mot: sola, himmelen og alt som har med mye lys å gjøre. Har også lagt merke til at når jeg starter spillet er mellom sekvensene mellom reklamene(nvidia, dual core, piranha) hvit og ikke svart.

     

    Jeg kjører gothic på medium grafikk og det lagger litt iblant, kan det være en årsak? Altså skjermkort, lite ram eller'no?

×
×
  • Opprett ny...