Gå til innhold

nemizz

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nemizz

  1. Hvorfor reklamer dere for grooveshark på en så stor side som dette? Er det ingen som har fått med seg at grooveshark ikke har rett til og streame mange av sangene de har, sangene blir lastet opp av private brukere, på samme måte som p2p eller lime/frostwire. Grooveshark fraskriver seg alt ansvaret. Hvis noen blir saksøkt, så er deg som bruker. :!: Det kan på mange måter sammenlignes med p2p/torrents, nettsiden bare formidler det, brukerene laster det opp, og bryter med rettighetene. Det er derfor det er mye snodig kvalitet der. Det er en grunn til at man ikke kan laste det ned i appstore..Spotify og lignende tjenester er her for og stoppe piratkopiering, det er bra! Ikke la grooveshark stikke kjepper i hjulene for utviklingen.. :hmm:

  2. Stemmer det ja E-asy1985, når jeg ser etter, med mindre du går hardt løs på bios så intel ghz'ene flyr til taket :)

     

    Ang. kabinett, vær så snill, IKKE kjøp noe med masse blå eller rød lys over hele stasen. Gå heller for noe stilig og stillegående! (jada, jeg har en antec 900, men jeg HATER den. Den både lyser og bråker så jeg ikke får sove om natta, fæl ser den og ut. Den flytter mye luft, det skal den ha, men når du må skru musikken høyere pga. kabinettet bråker er det noe galt! :roll: )

     

    Gsx1000r, hk pleier vel ikke ha vifter nå til dags?

     

    Uansett:ikke no problem med kjøling hvis du ikke skal klokke mye, alt er med.

  3. Selv ville jeg beholdt hovedkortet(1156) og prosessoren i5-750. Byttat ut skjermkortet til enten ATI 5850 eller ATI 5870. Bytta ut kabinettet med Antec Nine Hundred:

    http://old.prisguide.no/product.php?productId=55253

    Og videre

    Psu:

    http://old.prisguide.no/product.php?productId=83116

    Rambrikker:

    http://old.prisguide.no/product.php?productId=114049

    Harddisk:

    http://old.prisguide.no/product.php?productId=97031

    En bra gamer.Men AMD alternativet er også bra.

     

    Støtter ronron25 fullt ut. Til psu er det greit å ha et kjent merke, så vet du at det holder. Bytt ut skjermkortet med ATI 5850 eller 5870, så får du mer kort for pengene, og en super spillpc!  :thumbs:

    Og nei, x64 henger seg ikke og klikker, men i windows xp var det vanskelig og finne gode drivere, men det er ikke tilfelle lenger, med mindre du har utstyr som hører hjemme på kottet!

     

     

     

     

    -Og hvis du har råd, invister i SSD, det har jeg på ønskelista  :love:

  4. hmm, så om de leverer ram med nesten like spesifikasjoner så har de klart å omlevere. Jeg var ikke helt kjent med uttrykket omlevering!

     

    Da snakker jeg med de, og spør om hvor mye det blir for: kjøpssummen - bruksfradrag + renter

     

    edit: fant en aktuell artikkel, tror jeg har fått svar på det meste nå: http://forbrukerportalen.no/faq/omlevering_pc

  5. *offtopic* Jeg vil egentlig ikke ha lys på de, liker ikke lenger pc som lingner på et juletre :p *offtopic*

     

    Men om de ikke kan skaffe minnebrikker som er like til de jeg sendte inn/jeg kjøpte for 1,5 år siden, så har jeg KRAV(?) på å få tilbakebetalt kjøpssummen?

     

    (Jeg syntes nemlig det er litt på kanten at hvis jeg ville heve kjøpet fikk jeg dagens verdi, på noen andre brikker som har en smule mindre verdi)

  6. Saken er at jeg hadde et par med Crucial BallistiX Tracer 1066MHz, 1gb minnebrikker, men så gikk de istykker. Nå som jeg har returnert de, vil de enten gi meg et par med Crucial BallistiX 1066,1gb. Eller pengene tilbake på nåværende verdi. Grunnet at de ikke lenger selger BallistiX Tracer. Prisen på rammen har gått veldig ned siden jeg kjøpte mitt sett. Jeg betalte 762kr, nå vil de enten gi meg et Crucial BallistiX sett, eller 320kr igjen. BallistiX, som ikke har de (harry :blush: ) lysene, kostet 100-200kr mindre på den tiden som jeg kjøpte. Er dette rimlig? Etter min mening burde jeg få 762kr, eller et valgfritt sett i retur(noe som passer mitt hk) til en pris UNDER 762kr. 

     

    Er det noen lover osv. som sier noen om retur når de har sluttet å selge returvaren?

     

    Hva mener dere? Og hva kan jeg forlange?

     

    (Ja, jeg vet det, sorry for at det ble rotete :ermm: )

  7. 1000:1 og 5ms har ikke så mye i si, i og med at det blir målt i alt fra millimeter, tommer, øyemål og hektoliter.

     

    Les reviews, så finner du fort ut at det er merke og ofte pris som har noe å si i det hele tatt. Spessielt millisekunder blir målt på forskjellige måter, f.eks. grått til grått eller svart til hvitt?  :ermm:

  8. Kommer du inn i bios nå, og har du prøvd å resette den? :s

     

    Kan du prøve å høre om bipene kommer fra hk eller skjermkort? Hvis du ikke hører det kan du prøve å legge fingeren på hk høytaler og kjenne om den "vibrerer"..

     

     

     

    Dumt du ikke kjenner noen du kan låne deler fra da, blir litt vanskelig å si hva som er feil 100% sikkert. Med tanke på garanti  :ermm:

  9. Tenkte på muligheten for driverfeil, og du skulle selvfølgelig teste etter du hadde festet kjøleren riktig ;)

    (virket som du kjørte samme windows instalasjonen etter bytte av deler, det har jeg veldig dårlig erfaring med :p )

     

     

    ømm, du har ikke mulighet til å låne deler av noen?  :hmm:

     

    btw, har du testet å starte live-cd, så du er sikker på at det ikke er windows det er noen galt med?

  10. Med en E8400 er det real temp som gjelder.

    Du klarer lett 4ghz stabilt med stock kjøler (gjorde det på en venn sin pc), men tempen kommer fort opp i 80*c under spilling.

    Hvis du setter volt til 1.3 på hk, stiller fsb til 400 og setter minne mhz ned igjen, så er jeg ganske sikker på at du vil ha 3,6ghz stabilt. :yes: Etter dette kan du teste litt med å sette nb volt, og kanskje vcore ned.

     

    Tips: bare still på en ting av gangen hvis du har fått en stabil overklokk. (det er slik jeg liker å klokke, ta litt godt i med volt her og der, så når det er stabilt, stille ned volten så mye jeg kan, helt til det blir ustabilt.)

     

    Det er å greit å kunne resette bios før du i det hele tatt begyner. På noen hk blir dette gjort automatisk, andre må du trykke på en knapp, eller du må på flytte en jumper.

×
×
  • Opprett ny...