Kjøpte meg for ikke lenge siden ei non-stick stekepanne med keramisk belegg (hvit), den funker ganske greit og var ikke så dyr heller. Har ikke stekt pannekaker med den, men wok, fiskekaker, ris, kylling og så videre. Bruker sjeldent stekeolje. Noen ting vil sette seg litt fast hvis jeg ikke følger med, men den er veldig lett å vaske etterpå uansett.
Det største problemet med non-stick er at de ikke varer, med en gang de begynner å bli slitt så begynner mat å svi seg fast. De tåler ikke høy temperatur, de tåler ikke metallredskaper og heller ikke plutselig temperaturfall. Stek på middels høy temperatur, bruk redskaper av plast eller tre (og ikke stable andre panner oppi), og vent med vask til etter middag.
Beregn likevel å måtte bytte ut ei non-stick stekepanne etter et år eller to. Ikke kjøp en dyr en, de steker gjerne jevnere men min erfaring er at de ikke varer noe lengre enn billige stekepanner...