Gå til innhold

SLETTMEG123

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SLETTMEG123

  1. Dette er spennende. Bilen knuser jo nå nye iD3 i pris vs. utstyr, plass og rekkevidde. Den har nesten alt det mange vil ha i en bil med tanke på plass etc. tror nok mange produsenter må se på prisreduksjoner for å klare å holde følge og ikke bli knust av kinesiske biler som flyr inn på markedet i tiden fremover.

    Nye P7 kommer også med en pris som ryktes blir litt under Model 3, men med både bedre byggekvalitet, interiør, rekkevidde og plass. Tesla kommer til å måtte jobbe hardt for å overbevise noen til å velge deres Model 3 i tiden fremover... Tesla sitt eneste salgsargument for Model 3 for tiden er at de har et stort og godt utbygd ladenettverk som er billig å bruke.

    Spennende å se om Xpeng sin neste bil, som blir annonsert mot slutten av året/starten av 2021, også kanskje knuser kommende Model Y? Foreløpig er Model Y en veldig dyr bil til nesten 600 lapper om du skal ha litt utstyr på den (mer enn det med vinterhjul som kommer på ca. 20-30k over prisen de viser i dag). G3 er nok litt mindre enn denne, og konkurrerer nok mer med Huyndai Kona etc. men om de slipper en SUV eller stasjonsvogn av P7 tror jeg de kan ta rotta på Model Y. Kanskje Tesla blir tvunget til å faktisk forbedre kvaliteten sin litt?

    • Liker 2
  2. Jeg har gått over til Nordea. Kost meg med Apple Pay, så utrolig lett og deilig det er foran andre løsninger jeg har prøvd før.. også mye raskere enn kort, fordi jeg slipper koden også ved over 200 kroner på trådløst. Vipps er noe dritt i forhold til dette.

     

    Skal avslutte kontoene mine hos DNB så snart mastercardet er betalt ned, som skjer til uken.

     

    Skal sies at jeg gikk over for en ukes tid siden da.. av andre årsaker, men Apple Pay er bare et pluss.

    • Liker 3
  3. Igjen, og igjen, og igjen.

    Essential-Phone-0.jpg

    Hvorfor gjentar dere det samme om og om igjen. Og noen lurer på hvorfor folk tror Apple er så ekstremt mye mer innovative enn alle andre? Hvorfor iPhone er så mye mer populær, men kan spørre seg hva som kommer først av høna og egget. Mobilen ovenfor ble viteligen lansert før iPhone X. At Apple gjorde den bredere og puttet noen flere sensorer inn der får så være, men de lanserte ikke konseptet.

     

    Dette er jo heller ikke noe bra design, eller noe revolusjonerende eller nytenkende på noe vis. Det er rett og slett en nødvendighet når man presser skjermen ut mot kantene. Enten rett og tykkere ramme, eller en leppe.

     

    Lagt merke til at ingen av disse mobilene faktisk er rammeløse? De har jo alle en diger leppe nederst også.. det har ikke iPhone X.

    • Liker 2
  4.  

     

    Nå virker det vel uansett som om tilsvarende maskiner med lik utforming og spesifikasjoner koster omtrent det samme.

    Multicom Kunshan P950E 15.6" Full-HDMatt 120Hz, Intel® Core™ 7-8750H, 8GB, 512GB PCIe SSD, GeForce GTX 1060 6GB, Uten operativsystem

     

    Eneste negative med den mangler nyeste trådløse standarden wireless AD. Mangler touch skjerm og 4k skjerm. Og harddisk, har også lite ram for den prisklassen. Uansett hadde jeg heller gått for noe slikt. Støyen er vel kanskje ikke best.

     

    Trenger dere Imageline FL Studio 12 Producer Edition [Download]

    Er det bare å kjøpe det. Totalsett er nok multicom litt billigere.

    Selv om det kanskje ikke er stor forskjell. Får dere andre vurdere om Razer har andre gode argumenter over multicom?

     

    Nå støtter jeg ikke multicom men syns det kommer med bedre pris\ytelse i så fall.

     

     

    Såvidt jeg kan se: Multicomen har betydelig mer glorete utforming, halvparten av RAM-mengden, betydelig mindre batteri (80 Wh mot 55Wh), mindre pekeflate, større rammer rundt skjermen (som også gjør den en del større), tykkere (18.7mm mot 16.7 mm), 1 stykk færre USB-A-porter, 1 stykk færre USB-C. 

     

    Selvfølgelig, går man kun etter "ytelsespec i 3Dmark", er de nok ganske jevngode, men jeg mener nå det finnes andre parametere å dømme en laptop etter også.

    Tipper Multicom sin maskin er betydelig dårligere på kjøling, så vil tro Razer vinner.

  5. Hvorfor er AmperaE, en bil som knapt produseres og er nær umulig å kjøpe, med? Hvor langt man kan kjøre med en bil som egentlig ikke er til salgs, er ikke så veldig interessant...

     

    Det spørsmålet stilte jeg i fjor høst også, når DinSide valgte å kåre den til Årets Bil 2018.. helt utrolig. Føles veldig kjøpt og betalt, eller at journalisten eier en selv og prøver å få sin egen bil til å stige i verdi.

  6.  

    Ble vel lansert i 2014, så jeg viil vel driste meg til å si at de er en smule for sent ute, da andre tjenester for lengst har rykket inn på dette markedet.

     

    I motsetning til alt annet kommer dette til å hauses opp og omtales så mye i media at ingen kan unngå å få det med seg denne helt nye og fantastiske måten å betale på. Butikkene kommer deretter til å hive seg over det hele med store Apple Pay plakater. HER KAN DU BETALE MED APPLE PAY.

     

    Frem til nå har de ikke en gang aktivert støtte for kontaktløs betaling mange steder, men dette...

     

    At andre har etablert seg fra før betyr lite når Apple kommer på banen og får gratis reklame i alle nasjonale aviser etc.

    Stemmer.. men enda viktigere, for de av oss med iPhone, betyr dette enda enklere betaling med mobilen. Fungerer uten å måtte gå inn i en egen app etc. Rett fra låseskjermen.

    • Liker 1
  7. Dere har faktisk glemt noe VELDIG viktig med denne telefonen.. et gedigent nedtrekk. 4K video, eller video generelt, er bokstavelig talt elendig sammenlignet med konkurrentene. Video, spesielt med stabilisering, kan vel bokstavelig talt kalles søppel. Moto G5 er på samme nivå.

     

    Samtidig, er AIen overkill på mange måter, slik at mange bilder ofte kan bli helt overkill.. noe som ikke alltid er så bra, da det gir null muligheter for redigering i etterkant uten å ødelegge bildet helt.

     

    Ellers er jeg enig.

    • Liker 1
  8. I RL kan man anse det litt som å kjøpe et flaxlodd: du har en hovedpremie du ønsker deg og flere premier du ikke blir skuffet over å få, men også noen som du ikke vil ha. Det som er annerledes derimot er at du alltid får noe for en 'crate' i motsetning til flaxlodd hvor du kan få 0 kroner og dermed tape penger.

     

    Jeg har noen venner som har brukt alt for mye penger i RL fordi de ble litt oppsatt på å få tak i de gode tingene (nye biler, skins etc.), men de er voksne og jobber fulltid, så jeg ser ikke helt problemet. Nå har vel Psyonix også innført at man får en decryptor i ny og ne for å åpne esker, så vi får se om de slutter med salg av de, evt. tvinger folk til å legge inn alder slik at de over 18 får kjøpe (selv om man må via Steam, PSN osv. for å kjøpe).

     

    De er voksne ja. Om man skal kjøpe slikt burde spillet da kanskje ha 18 års aldersgrense, og en merknad om at det kan gi avhengighet?

  9. Fantastisk drone... fortsatt for dyrt. 5000 kroner er på en måte min grense for noe som i hovedsak vil brukes kun til filming høyere opp og action. Blir fort mye om man skal ha et kamera til alle situasjoner. Skjønner derimot prisen.. du får her et rimelig rått kamera med gimbal, og en drone med sensorer og bærbarhet.

  10. Etter at tre Steelseries sluttet å fungere etter bare et par måneder med bruk? gikk jeg over til Logitech for rundt et år siden.

     

    De får kanskje best i test... men jeg stoler ikke lenger på kvaliteten i lengden til steelseries. Fikk jo alle sakene på reklamasjon, som ikke reparerbare, med da penger igjen som følge med da nytt valg.. men etter tre ganger blir man faktisk såpass lei av å bruke tid på å kontakte butikken osv. at jeg ikke lenger gadd. Selve produktkvaliteten er minst like viktig.

  11. Kan anbefale Snoww (ja, to w’er) fra AppStore på iOS (regner med den sikkert er på Play på Android også). Om man ikke liker integrasjon med sosiale medier, så er min favoritt Ski Tracks på iOS (ser litt gammeldags ut).

     

    Dette er da forøvrig apper for de som liker å travle selve kjøringen sin i diverse bakker, med info om meter kjørt, høydemeter og fart etc. Snoww har da FB integrasjon så du kan kjempe om å kjøre mest og best med venner.

×
×
  • Opprett ny...