Gå til innhold

gundaa

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gundaa

  1. Nå har jeg satt First, second og thirs boot device til SATA-CDROM i BIOS og har satt win7 plata i. Men da jeg booter ser jeg ingen steder hvor det står "Push any key to boot from CD".

     

    Forøvrig da jeg entrer boot menu og velger boot fra SATA-CDROM så funker det heller ikke.

  2. Yåw.

     

    Skal formatere PCen min som forøvrig er en SHUTTLE SP35P2, men husker faen ikke åssen jeg gjør det. Har ikke formatert noen PC på flere år. Derfor lurer jeg egentlig på hvordan jeg gjør det igjen.

     

    Jeg har prøvd meg frem og rota inni BIOS og Boot Menu, men har ikke finni noen måte å slette C: partisjoner. Forøvrig har jeg bare en Harddisk, veit ikke om det spiller noen rolle.

     

    Joda, først satte jeg inn Windows 7 plata og prøvde meg litt frem men uten resultater som sagt. Første Boot er SATA-CDROM som jeg mener å huske det skulle være ettersom jeg formaterer via CD.

     

    Har også prøvd å følge denne linken, http://www.ehow.com/how_6026_format-hard-drive.html men uten hell. Når jeg er inne i Disk Management får jeg ikke opp noen Hard Disk der, som jeg stussa litt på. Prøvde etterhvert å putte inn plata, da fikk jeg opp den.

     

    Alt blir hulter til bulter, men bare formidler det jeg har prøvd på.

     

    Håper noen strie folk hadde giddi å gitt meg noen tips, om ikke hele regla.

     

    Je, forhånd takk!

     

    Edit: kan nevne at jeg prøver å kjøre Windows 7 plata direkte gjennom CDrommen, men det er som jeg trodde uten hell det også. Feilmeldingen jeg får er "This installation disc isn't compatible with your version of Windows. To upgrade, you need the correct installation disc. - To install a new copy of windows, boot your computer using the installation disc, and then select Custom."

     

    Som sagt er dette greskt for meg så fyr på med noen forslag!

  3. Hei

     

    Tenkte jeg skulle kjøpe meg ny mobil som da blir iPhone3G. Jeg har nå en Nokia N95 8GB som er helt vill på å suge strømmen. Må vell lade den hver dag uten at jeg bruker den, noe som er uaktuelt. Som abonnement har jeg Telenor Nonstop som det er igjen 3 måneder +/- av bindingstiden på.

     

    Så derfor lurte jeg på om det er mulig å få overført dette abonnementet til iPhone og gjerne litt mer informasjon rundt dette.

     

    På forhånd takk

    Mvh Håkon!

  4. Hei

     

    Skulle prøve lyden på den nye PCn min, og da jeg gikk inn på youtube for å høre på musikk, hørte jeg ingenting. Så litt rundt på realtek programmet (jeg har lagt inn driveren som var med på CD)og alle kablene satt som dem skulle. Så prøvde jeg eksempel musikken, da hørte jeg helt fint.

     

    Dette er sikkert et driverproblem, så om noen har en link til en av de nyeste Realtek Audio Driverne som er ute der hadde jeg blitt evig takknemlig.

     

    Mvh Håkon

  5. Hei

     

    Fikk akkurat i gang den nye pcn min og da jeg skal logge på MSN kommer det en feilmelding om at tjenesten er midlertidig utilgjengelig. Altså skal jeg feilsøke da kommer det "IEs innstilling for frakoblet...". Har ikke peiling på hva det skal bety really..

     

    Kan adde med det samme, noen som har en driver til MSI R4650 kort som faktisk funker ?

     

    Takk på forhånd!

    Mvh Håkon

  6. Hei!

     

    Har nå nettopp koblet sammen min splitter nye Shuttle. Jeg starter den opp og det tar et par sekunder før jeg får opp et bilde på skjermen der det er en logo av Shuttle, Intel og XPC. Ikke noe mer. Jeg skal installere windows, men jeg får ingen beskjed om verken trykkke noen knapper eller likndende. Den går bare rett inn på det bilde av logoene.

     

    Det som jeg og syntes er litt rart er at den ikke registrerer verken tastatur eller mus. Inne i PC'n lyser det ett grønt og ett rødtoransje lys. Det rødoransje lyset er vell kanskje en indikasjon på at noe ikke fungerer som det skal. Selv er jeg ganske idiot når det kommer til sånn her så jeg trenger noen geeks til å finne ut av det.

     

    Mvh Håkon.

  7. Heisann!

     

    Har et lite problem, når jeg skal legge over musikk til min N95 så står det at minnet er fult. Jeg går inn på instillinger der jeg ser at jeg har litt over 7gb igjen av minnet. Er det noen som har peiling på hva jeg kan gjøre for å fikse dette? Vet ikke om det er en annen "disk" jeg bruker, eller hva det er. Det er hvertfall plagsomt.

     

    Mvh Håkon!

  8. Hei. Jeg har akkurat kommet hjem fra LAN. Jeg satte opp pcn med en gang, og alt funker untatt Internett. Datamaskinen skal søke opp den IPn jeg er koblet til automatisk, men den finner ikke den jeg er kobla til. Den har fortsatt den IPn som var på LANet.

     

    Hvis noen har noen tips, ideer eler veit hva jeg skal gjøre post det her :) Takker ;)

×
×
  • Opprett ny...