Gå til innhold

Cappo

Medlemmer
  • Innlegg

    6 968
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

18 713 profilvisninger

Cappo sine prestasjoner

840

Nettsamfunnsomdømme

  1. Litt usikker. Tror han bare mente kontrakten og ikke at han ikke ønsket å spille mer for Liverpool. For han hadde nok ikke sagt at ingen hadde kontaktet han om han ikke hadde lyst til å fortsette. Som tidligere sagt så burde Liverpool tilby han en 2+1 eller 1+1 kontrakt. Altså 1 eller 2 år med mulighet for 1 år til. Jeg føler det hadde vært relativt lav risiko og tror det er noe han ville ha vurdert. Samme gjelder Van Dijk. Godt mulig at Liverpool har vært litt tilbakeholden og fryktet at forrige sesong ikke bare var et blaff, men starten på en nedadgående kurve for Salah. Det ser derimot ikke ut til å være tilfellet og han holder fortsatt et skyhøyt nivå. Han scorer kanskje ikke like mye som før, men jeg merker meg at han har blitt en veldig god tilrettelegger for andre.
  2. Han gikk heldigvis til Salzburg og Pep. Størst sjanse for spilletid der tror jeg i tillegg så kjenner jo Pep Bajcetic godt fra før. Barcelona er en trist skue. Tenk å ha så økonomiske problemer at du ikke en gang klarer å låne en spiller med lønnsnivå som Bajcetic. Forøvrig er Chiesa nå offisielt Liverpool-spiller. Da syns jeg det bare gjelder å få på plass nye kontrakter for Trent, Van Dijk og Salah. En ny 5 års på Trent og 2+1 eller 1+1 (altså 1 eller 2 år med mulighet for 1 års forlengelse) på Van Dijk og Salah. Tror det hadde vært greit og relativt lav risiko om de godtok noe sånt.
  3. Da var han bekreftet. Ja, Liverpool under Klopp hadde hatt behov for å erstatte Fabinho. Men under Slot har vi to defensive spillere og behovet har dermed blitt redusert drastisk kontra Klopp sin formasjon hvor Fabinho/hans posisjon var mye mer alene om ryddejobben. Forøverig må det være noe riv ruskende galt her, for tredjedrakten er ikke en styggedom av en annen verden. Den er faktisk veldig stilig. 😛
  4. Selvsagt er det alltids en fordel å score tidlig og først. Det har vært alt for mange kamper hvor Liverpool har måttet jage på for å score de minst 2 målene de treger for å vinne når de slapp inn først. Og slikt tærer selvsagt på litt ekstra. Ser det nå snakkes om et mulig kjøp av Chiesa for en pris på rundt £15m. Er visst genuin interesse fra Liverpool.
  5. Jeg tipper at flere av dem lånes ut, med muligheter til å kalle de tilbake. Så om mange skader skulle oppstå så kan de nok hentes tilbake, slik en så at det ble gjort i fjor var det vel.
  6. Pitaluga og Bajcetic, samt Gordon og McConnell tror jeg bare blir lånt ut, da de trenger fast spilletid for å utvikle seg videre. Litt usikker på Doak. Syns personlig han burde lånes ut i første omgang og heller selge han neste sesongen om han får en god utlånssesong om de ikke ønsker å beholde han. Jeg må derimot le av Van den Berg, som hele tiden har klaget over prislappen Liverpool satte på han. Og plutselig så har vi en budkrig mellom Brentford og Leverkusen. Og det ryktes enighet om en avtale med Brentford om en pakke på £25m + £5m. Så ser ut som Liverpool var fullstendig klar over hva de hadde av verdi. Gomez tror jeg blir med annet han aktivt sier til ledelsen at han ønsker å dra.
  7. Om han ikke er offside, så kommer han fra offside. De køddet det til rett og slett. Uansett tullete corner variant. Enten får du slå den inn direkte, eller så får den personen du slår til slå den inn. Er så fort gjort å gå i offside/komme fra offside med slikt småspill som ikke har noe som helst for seg. Over til en annen sak, så ser jeg Chelsea har kjøpt enda en hel elver. Skjønner ikke hvordan de kan fortsette sånn. Nå har de vel snart ikke ting igjen å selge siden de allerede har mikset og trikset med finansene med å selge hoteller og dame laget. De kan sikkert fortsatt selge stadion til seg selv og treningsanlegget. Så kan de selge treneren og staben. Og til slutt kan de selge navnet. Redbull Chelsea Football Club eller Monster Energy Chelsea Football Club lyder jo bra, eller hva? 😛
  8. Er du overrasket? Vi snakker om en fyr som har sagt nei til Barcelona. En spanjol som har takket nei til Barcelona. Ikke spesielt overraskende at han takker nei til Liverpool da. At han i det hele tatt måtte tenke seg om kan vi bare ta som et kompliment. Jeg skjønte fort at det kom til å bli tøft når jeg leste klubbene han hadde takket nei til tidligere. Håper at klubben visste at det kunne være en mulighet for at dette kunne skje og at det ikke kom fullstendig ut av det blå. Med en ny formasjon med 2 dype midtbanespillere er ikke behovet etter min mening like prekært som når vi var avhengig av kun 1 ryddegutt under Klopp. Greit å få solgt unna spillere de uansett ikke kommer til å satse på. Men det er klart, ingen Zubimendi inn betyr nok at noen av de ungguttene som var ryktet bort blir værende.
  9. Tja.. Er det noe Liverpool har mer enn nok av så er det angripere. Føler ikke det er noe spesielt stort tap. Ønsker heller å fostre de talentene vi har hvis vi ikke kjøper noen som går rett inn i førsteelveren. Jeg føler det kanskje presser mest på defensiv midtbane og venstre backen. Tror ikke vi per i dag har en Conor Bradley type spiller for venstrekanten.
  10. Han fyller 16 år i år. Syns ikke det er så spesielt da. Mer spesielt med han 16 åringen som spilte i EM for Spania spør du meg.
  11. Jeg visste ikke en gang at det var en ting før jeg leste det. Crystal Palace har visst blitt bøtelagt for det samme ved en tidligere anledning.
  12. Nå har ikke sett mye av van den Berg, men jeg merker meg at det han stort sett gjør er å klage over prislappen Liverpool har puttet på han. Han fyller 23 og hvis rapportene om prestasjonene hans fra Mainz stemmer, så syns jeg ikke £20m er urimelig. Betyr jo ikke at Liverpool ikke selger for under det, bare at de ikke selger for de latterlige budene som PSV kommer med på £8.5m. Selvsagt er de åpne for å selge Endo. Hvis noen plutselig byr £20m så er det en sum som helt klart bør vurderes. Det er mer enn hva Liverpool ga for han tross alt. Men vi får se hva som skjer mot slutten av vinduet når Slot for fått sett an hva han har å jobbe med og formidlet hva han eventuelt ønsker av forsterkninger.
  13. Kan like gjerne ta med City, for det kjøpet deres er vel knapt et kjøp å regne. Liverpool har jo mest sannsynligvis signert han 15-åringen fra Chelsea. 😛 Er ikke overrasket over at Slot vil se hva han har før han eventuelt forteller sjefene sine hvilke posisjoner han ønsker styrket. Tror heller de bør fokusere på å fornye litt kontrakter, spesielt Alexander-Arnold sin før de gjør noe mer.
  14. Pep har bare 1 sesong igjen. Så det er lys i enden av tunnelen. 😛 Blir spennende å se City uten Pep.
  15. Det hadde vært fint, for City med KDB er så latterlig gode. At han var tilbake i sesonginnspurten var en stor del av grunnen til at City dro i land seriegullet denne sesongen. Han kan godt ta med seg Ederson også. 😛
×
×
  • Opprett ny...