Gå til innhold

shegg

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av shegg

  1. Hei

    Er det noen som vet åssen man deler en kontakt. Jeg har HTC Radar. Det er vel likt på Titan og skulle jeg tro. Men jeg finner ikke mulighet for dette. Måtte kopier nr og så lime det inn i SMS. Slitsomt.

     

    Tar jeg ikke feil foreligger det ingen måte å gjøre det enklere på uten å laste ned en (gratis) app:

     

    http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-share-contacts-with-ease-from-your-windows-phone-7/

     

    Takker.

    Skal prøve den

  2. Hei!

    Jeg fikk min Nokia E72 i dag, og liker den kjempegodt.

    Bestilte på www.komplett.no og det var med norsk tastatur for de som lurer.

     

    Men jeg har et lite ikon som blinker hele tiden. Det er et meldingsikon (et brev) rett ved siden av ikonet for trådløst nettverk. Ikonet står altså å blinker kontinuerlig.

    Noen som vet hva dette er slags varsling? evt hvordan jeg får den vekk?

     

    GODT NYTTÅR!

     

    - Sapka

    Gå inn på meldinger. trykk valg, så sim meldinger. Slett alle meldinger. Da forsvinner " brevet "

  3. Jeg har akkurat kjøpt en Nokia E75 og ved første oppstart fikk jeg umiddelbart en blinkende konvolutt øverst i høyre hjørne som om det er kommet en sms til meg. Det har det imidlertid ikke og jeg blir ikke kvitt konvolutten. Noen tips om hva dette kan være?

    Hei

    Gå inn på Sim meldinger og slett alle meldinger på Sim.

    Inn på meldinger , og så valg, og så inn på sim meldinger.Slett alle

    Det fungerte på Nokia E72.

  4. Som eier av e51, er jeg veldig begeistret for det lille lyset som lyser når man feks har fått en melding\mail\ubesvart anrop osv...

     

    Er det en slik lampe på denne telefonen også?

    Hei

    Ja det er sånn lys på denne også.Det skulle vært flerer tlf som hadde slik lys.

    Slipper og starte opp tlf for og se om du har tapt anrop eller sms.

    Smart

  5. Til dere som allerede har kjøpt E55,vilke taster ligger æ,ø,å under? Eller må du gå inn en symbol meny for å få desse bokstavene?

    Æ ligger sammen med M under tallet 9. Ø ligger med L og symbolet ' til høyre og i midten på tastaturet. Å ligger med O og P og symbolet - til høyre, på øverste rad.

     

    Man trenger altså ikke gå i noen egen symbolmeny for å finne dem. ( De finnes ikke i noen symbolmeny )

     

    Men jeg vil advare mot E55.

    Fikk tak i den som en av de første i norge tror jeg. Hvertfall den første, og eneste, som har skrevet om den på Prisguide.no.

    Når jeg skrev der hadde jeg tydeligvis hatt flaks med hvordan telefonen oppfører seg. Etter nå å ha hatt den i bruk en snau måneds tid har bryllupsdagene gått over i ett surt ekteskap.

    Jeg får virkelig håpe at jeg har fått prototypen til alle mandagsmodeller, og at det snart kommer en softwareoppgradering som fikser den.

     

    La oss starte med det som Nokia, og masse mediaer har skrytt veldig av. Batteritiden.

    I begynnelsen brukte jeg alle gadgets og satt mer eller mindre oppkoblet i nettverk og sendte data frem og tilbake. At batteriet da bare hadde strøm for 3-4 dager synes jeg allikevel var bra med tanke på aktivitetene. Men de siste 10 dagene eller så har jeg ikke brukt telefonen til annet enn å snakke i, pluss sende tekstmeldinger. Wlan er skrudd av. Batteriet må likevel lades hver 3 dag, noe jeg finner skuffende, da samtaletiden i den perioden har vært veldig lav. Si 2 timer hver dag. Maks.

     

    Dette hadde dog ikke vært noe stort problem om det ikke hadde vært for det store minuset med min telefon.

    Samtalekvaliteten er utrolig ustabil. Samme hvem jeg snakker med, så klager de over at jeg plutselig virker veldig langt borte. Til så å bli umulig å høre, for deretter å bli normal å høre igjen.

    Jeg blir brutt fra samtaler på steder hvor jeg alltid har hatt dekning med tidligere mobiler.

    Og noen ganger slår telefonen seg amok, og blir som å høre på "snøværet" som kom på tvskjermen før i tiden når sendingene var slutt for kvelden/natten. Da er det bare å legge på, og ringe opp igjen, og lydkvaliteten er som normalt ( for denne telefonen ) igjen.

     

    Til Nokia kommer med en softwareoppgradering som fikser dette, så vil jeg anbefale alle om å ligge langt unna.

    Det er en veldig fin gadget. Artig leketøy, og ett godt hjelpemiddel for meg i arbeidet. Men som telefon duger den ikke i det heletatt akkurat nå.

     

    Samme med meg. Har måtte levere inn min. De andre hørte meg langt borte ved samtaler. Måtte legge på og ringe opp igjen. Da kunne det være bedre.Slik at noe er galt med mikrofonen .Så nå er det bare og vente 2-3 uker .

  6. Noen flere som har kjøpt denne? Om noen kunne ha lagt ut flere personlige erfaringer, hadde det vært topp.

    Hei

    Tlf er bra. En ting som irriterer meg. Det er fargen. Grått deksel/skriveplate og hvite tall. Ser jo ikke tall/bokstaver i sterkt lys. Ønsket at denne kommer i sort.Da er det ok med hvit skrift på sort bunn. I mørket når taste lyset kommer på så er alt ok.

    Den kommer nok i sort Men når.De skal vel selge noen grå først.

  7. Hei

    Jeg var på Nor - Com Vøyenenga i dag. De hadde E52 og E55 . Det ble en E55 . Likte fargen bedre. Så får jeg prøve meg på det litt rare tastaturet. Tlf virker veldig solid. Vet også at Nokia Store byporten har fått den inn . Så den begynner og komme.

     

    Hva synes du så langt?

    Liker denne tlf. God lyd med headsett. Mine egene , ikke Nokia sine. RDS Radio som virker.Synes radio på Nokia har vært dårlig før. Her er det bra mottak. Liker at det blinker på Nav knappen ved tapte anrop. Slank og fast i fisken.Passe stort display.

    Batteriet holder garantert ikke i 28 dager. Men 2-3 dager med mitt bruk. Her kan man selvsagt juster lysstyrke og slå av ditt og datt. Da kan man sikkert dra noen timer ekstra.

    Kamera kunne vært bedre.

    Men dette er en snerten tlf som har alt. ( nesten)

    Løp og kjøp

  8. Håller batteriet i 28 dager standby? Blir det fort utslitt som alle andra mobiler ved bruk av wi-fi og andre appl. under dagen? Är tasterna bäst på E52 eller E55?

    Batteriet vare ca 2-3 dager med mitt bruk. Når det gjelder tastene så er helt sikkert de på E52 best. Men har du prøvd E71 så er det ganske likt. Selv har jeg E55 , og knoter litt med tastene. Men blir flinkere for hver dag. Noe av grunnen til at jeg valgte E55 var farge valget.Synes fargen på E55 (sort blank) er finere enn grå.

    Hvor har du fått tak i e55?

    Nor-Com Vøyenenga. Ta og google det.

  9. Håller batteriet i 28 dager standby? Blir det fort utslitt som alle andra mobiler ved bruk av wi-fi og andre appl. under dagen? Är tasterna bäst på E52 eller E55?

    Batteriet vare ca 2-3 dager med mitt bruk. Når det gjelder tastene så er helt sikkert de på E52 best. Men har du prøvd E71 så er det ganske likt. Selv har jeg E55 , og knoter litt med tastene. Men blir flinkere for hver dag. Noe av grunnen til at jeg valgte E55 var farge valget.Synes fargen på E55 (sort blank) er finere enn grå.

  10. JA, jeg venter på denne, og jammen har jeg ventet lenge, og lengre ser det ut som det blir...

     

    Networknorway.no hadde bekreftet ankomstdato på denne i går, men i dag har de visst skiftet til bekreftet dato 20/8.

     

    Her er oversikten over de forskjellige datoene denne kan komme:

     

    19/8 - Komplett.no (ubekreftet dato)

    20/8 - Networknorway.no (bekreftet dato)

    01/9 - Mpx.no (ubekreftet dato)

     

    Selv om NN har bekreftet dato, så skal man tydeligvis da den med en stor klype salt, da de har hatt 2 bekrefdede datoer tidligere som ikke har blitt holdt. Er det forresten bare bedriftskunder som får handle hos networknorway?

    Hei

    Jeg var på Nor - Com Vøyenenga i dag. De hadde E52 og E55 . Det ble en E55 . Likte fargen bedre. Så får jeg prøve meg på det litt rare tastaturet. Tlf virker veldig solid. Vet også at Nokia Store byporten har fått den inn . Så den begynner og komme.

  11. Hei

     

    Jeg er på jakt etter et helt enkelt 3,5mm mono handsfree til min Nokia 5800. Slik som denne: http://cgi.ebay.com/3-5mm-MONO-Hands-Free-...%3A1%7C294%3A50

     

    Men jeg skulle helst hatt det i løpet av en uke, så jeg vil helst slippe å bestille fra utlandet.

    Noen tips på hvor jeg kan få tak i et slikt i Norge? Eneste jeg finner er noen "over ear"-løsninger, men jeg vil bare ha en helt enkel en som i ebay-linken.

    Hei

    Har Nokia selv med 3,5mm plugg. Det finnes ingen god løsning som jeg har sett. Nokia Har en løsning med 2,5mm plugg , men da må du ha en overgang. Den løsningen fungerer jo. Men du får en ganske lang tlf . he he

    Se link:

    http://www.nokia.no/finn-produkter/tilbeho...r/headset-hs-40

  12. Hei

     

    Kan noen sette opp adr til nettbutikken dere handler i - har forsøkt å lete igjennom her men har ikke funnet linken til butikken i finland dere handler fra.

     

    Prøv dette. Send mail først . Han svarer deg med en gang.

    Bestilt fra http://www.verkkokauppa.com.

    Send mail til [email protected] (ettersom websiden er på finsk, og man ikke får bestilt til Norge på den), evt ring han for å gi dine kredittkortopplysninger: +358 10 3095544.

  13. Jeg regner med at det vil være relativt enkelt å få nye språk inn på mobilen, symbian bør vel være ganske fleksibel sånn sett?

    Mobilen har dukket opp til $549 fra powersellers på ebay nå, godt mulig jeg slår til om selger aksepterer å sende den som gift :)

    Men dårlig deal med dollarkurs på 7 kr akkurat nå altså :(

    Godt mulig at å vente på finsk lansering er smartere ja, mobiler lansert i skandinaviske land pleier jo å inneholde de fleste skanidaviske språkene.

    Jeg har lyst å fikle med denne i romjula, og siden Finland ikke er på listen over land der mobilen kommer i hyllene i 4. kvartal, så ser det ut som at vi må vente til utpå nyåret for finsk versjon.

     

    Har forhørt meg i et annet forum og den skal komme i butikken i Finland om 1-2 uker :)

    Den har blitt annonsert reklamebrosjyrer der.

     

    Hei , tror du dette hadde vært noe. Ser ut som disse har fått den inn.

    Er det mulig og bestille fra de. Eller har de annet band , eller noe annet som ikke virker i skandinavia.

    http://www.importgsm.com/product.php?produ...at=0&page=1

×
×
  • Opprett ny...