Gå til innhold

tflovik

Medlemmer
  • Innlegg

    2 872
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

14 446 profilvisninger

tflovik sine prestasjoner

981

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

  1. Gud er bare en person i en bok, det finnes ingen beviser for at han finnes i det hele tatt. Dream on. Vi eksisterer og har det bra hva er problemet?
  2. Har du sjekket om det er kommet BIOS update til maskinen, kanskje det finnes en oppdatering som ordner dette?
  3. Det finnes vel en hurtigfunksjon som kan korte ned på tiden.
  4. Jeg ville nå uansett ha testet musa på en annen pc først for sjekke om den fungerer som den skal før jeg begynte å se på andre ting.
  5. Du skal bruke samme passord for gmailkontoen din i Thunderbird som du bruker hos google hvis det var det du lurte på. Ikke blande inn eventuelle andre kontoer i dette.
  6. Jeg har nøyaktig samme oppsett i Thinderbird for min gmail og det fungerer fint her. Er du sikker på at du har skrevet inn ditt korrekte passord for gmailkontoen da du satte opp dette? Hvis det er feil passord så vil du kunne hente mail, men ikke sende.
  7. Jeg kan ikke se at det heller, ser helt rett ut.
  8. Hvorfor ikke heller gå for AMD, der er det lengre tid mellom hver gang man trenger å bytte hovedkort så support for nyere CPUer varer lengre.
  9. La aldri en bærbar pc bli liggende lenge uten lading, det er en sikker måte å ødelegge batteriet på. Jeg ville prøvd å koble til ladekabel og la den stå tilkoblet flere timer, er du heldig så får du litt liv i batteriene.
  10. Hva er det du mener, har du tenkt av Windows skal være installert på USB Flash pinnen slik at du kan kjøre windows fra den? Eller mener du at installasjonsmediet skal ligge på flash pinnen? Ved siste alternativ så er det jo ikke noe problem, det som ligger på pinnen varer så lenge det varer og hvis data blir korrupt er det bare å formater og legge inn installasjons ISO på nytt på pinnen.
  11. Så spørs det når de lagde kravlisten, hvis det var for 2 år siden så vil jo en topp 500 cpu liste fra i dag inneholde bedre og dyrere cpuer. Jeg ville uansett valgt en AMD cpu da det har vært mye problemer med de nyeste 13de og 14de gen cpuene fra Intel. En AMD Ryzen 7845HS eller 8845HS vil være meget god til dette. Her er en ASUS VIvobook med 8845HS cpu og 16Gb ram til 9995,- https://www.elkjop.no/product/pc-datautstyr-og-kontor/pc/barbar-pc/asus-vivobook-s-14-m5406-r716512oled-14-barbar-pc/768804
  12. Han tuller ikke, dette er noe som Intel har inrømmet nylig og de utvidet også garantitiden med 2 år for disse cpuene nå nylig.
  13. Google drive er ferdig tilkoblet i filbehandleren i alle chromebooker. Hvordan går det an å ikke vite dette elementære når du har en chromebook?
  14. Tøvprat, for det første så kommer det sikkerhetsoppdateringer og feilrettinger samt at det bruker å komme støtte for nyere CPUer(ihvertflall på AMD plattformen). Alle burde oppdatere BIOS når det har kommet oppdatering, dette har jeg bestandig gjort på mine maskiner og har aldri opplevd noen problemer etter oppdatering.
  15. Som du kan lese i linken under så benyttes 12 V batteriet til mye mer enn bare å koble inn noen kontaktorer, blant annet til setevarme og rattvarme. Det vil være meget lurt å lade dette spesiellt om vinteren: https://elbil.no/om-elbil/12-v-batteri-i-elbiler/
×
×
  • Opprett ny...