Gå til innhold

H_B

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av H_B

  1. Ojojoj, hvor mange hoverende arrogante mennesker som finnes i dette lille land.

    Jaja, hovmod står for fall :D

     

    At det i det hele tatt kan settes i gang en diskusjon hva ang. en selger som faktisk har rett.

     

    Jeg kan begrunne dette med mine egne nå snart 16 år innen fotografering. hvor det stilles veldig store krav til utstyret. Arbeider mye for high-gloss tidskrifter i europa, og Canon har alltid vært min beste venn, med unntak av min Leica M6. Så, der er nok mange enige med meg.

     

    Selv har jeg en 1Ds og en 1D MarkII. Alltså 2 kameraer som krever god optikk. Mest av alt benytter jeg en 24-70, og en gang i blant trenger jeg en videre vinkel og bruker da en 17-40(et lånt objektiv). Jeg eier en 16-35(knust), og vil derfor en av dagene kjøpe meg en 17-40(den jeg låner for øyeblikket).

     

    Grunnen er enkel, jeg er lei av vignitteringen. Jeg sier ikke med dette at 17-40`en er bedre, men heller faktisk like dårlig. Men, den er betraktlig bedre når den blendes ned i forhold til 16-35`en. Så, mine erfaringer stemmer faktisk godt med det selgere i mange forretninger kan fortelle meg. Er jeg i Oslo, bruker jeg først og fremst Oslo Kameraservice eller Japan Photo i Akers.gt.

     

    Jeg kan se at vedkommende som rister oppgitt på hode, benytter en MarkII N.

    Han mener at det ikke er mulig å bruke noe høyere ISO-verdier. Merkelig, sett i betrakning digitalstøyen. I så henseende bruker jeg ofte 800-1250 iso uten store problemer når det er behov for det.

     

    Egentlig bruker jeg ikke å skrive slike innlegg, men jeg kunne ikke dy meg :tease: , etter et tips fra en fotokollega.

×
×
  • Opprett ny...