Gå til innhold

Serqevx

Medlemmer
  • Innlegg

    1 745
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Serqevx

  1. Jeg har tre problemer med firefox, vet ikke om de er så kjente:

    - Plutselig spiser den opp masse minne/CPU kraft (varierer) og jeg må gå ut av programmet og inn igjen.

    - Av og til bare lukker den seg bare uten videre, dette er gjerne når jeg har flere ting oppe samtidig.

    - Av og til blir den veldig treg når jeg skal bruke musa til å skifte faner, dette skjer gjerne når jeg har mye oppe. Da går det raskere å bruke ctrl-tab. Virker som det blir en "forsinkelse" på 10-15 sek, veldig irriterende. Dette gjelder også ved lukking av faner med musa.

     

    Noen som har noen ideer?

    Bruker nyeste versjonen. Takk :)

  2. Fruktkake: Dette var jeg ikke klar over. Om det du sier stemmer, så er det jo ingen grunn til å bytte disk. Men hva kan da være grunnen til at PC-en er såppas treg? Er det andre deler som blir "leie" over tid?

    Den er rask på alt annet enn de tingene hvor den må aksessere harddisken.. Nå har jeg ikke prøvd defragmentering, men har aldri hatt noen oppfatning av at dette har hatt så mye å si? Bør kanskje testes.

     

    Takk! :)

  3. Hei!

    Jeg er innehaver av en bærbar PC som idag har en 4200rpm eller 5400rpm 100 GB harddisk.

    Denne nærmer seg nå 2 år, og jeg merker at den begynner å bli tregere og tregere. Har prøvd formatering.

     

    Jeg regner med at det er harddisken som begynner å bli litt sliten, så jeg vurderer å bytte denne.

    Vil dette hjelpe?

    Hva slags harddisker anbefales?

    Trenger jeg 7200rpm eller holder det lenge med 5400? Ser at 5400 er billigere, men om det er stor forskjell er det ikke galt å legge på 2-300 kroner.

    Er enkelte merker å foretrekke?

     

    Mange spørsmål her :)

     

    Sist men ikke minst lurer jeg litt på hvor vanskelig dette er å bytte på min PC. Har gjort dette før, men det var på et annet merke (har i dag IBM/Lenovo z60m). Kanskje noen har noen erfaringer å dele?

     

    Tusen takk for alle svar =)

  4. Synes ikke de som har strøket her har blitt strøket på noe tynt grunnlag. Det viktigste i trafikken er sikkerhet, og om man braser forbi busser i 30-40 klarer man ikke å stoppe på en meter.

     

    Sensor mente jeg var nærme ved å stryke på oppkjøringen på bil fordi jeg ikke bremset ned til gangfart når vi kjørte gjennom et gårdstun, dette var jeg ikke engang klar over at man skulle gjøre når jeg kjørte opp. Flaks? :)

    Når jeg kjørte oppe på lastebil gikk det bedre, ingen nevneverdige feil, og slappet bedre av. Bomgirte dog en gang men det løste seg fint :p

  5. Du som var forbanna på traileren, det var vel du som kjørte i grøfta? Han har antagelig mye mer erfaring på veien enn det du har , og han la seg nok så langt ut som overhode mulig. Det eneste jeg ser at du kan bli irritert over er at han ikke stoppet

  6. Ring VPV og forklar situasjonen. Om de ikke vil høre på deg, søker du om utsettelse. Om det ikke går i boks, følger du Lyngfisk's alternativ. Ikke gi deg før du er hjemme. Husk at du får dekt huslån osv så lenge du er inne i tjeneste, om du så er der i 10 dager skal de betale renter på huslånet ditt den tiden.

  7. Ingen som er blitt lurt her, du har akseptert et tilbud og da må du ta det derfra.

    veldig tungvindt å være selger med kunder som aksepterer for så å kansellere, og dette medfører ekstrajobb og ikke minst tapt fortjeneste.

    Edit: det var jo veldig hyggelig at firmaet gikk med på 12000,selv syns jeg 10% var veldig mye og dette burde kanskje vært 3 eller 5 som du endte på. Fremdeles er det jo en del penger men når man inngår en avtale er det viktig å sette seg inn i hva det innebærer før man signerer/takker ja.

  8. vi kjøpte russebilforsikring hos If, og tegnet for 3 mnd. Etter 1.5 mnd sa vi opp, og fikk igjen halvparten av pengene. Kjapt og enkelt. Den tiden vi hadde bilen og den ikke var i bruk, leverte vi bare inn skiltene.

    Men det skal gå ann å ha en hvilken som helst forsikring på russebil. Er den EU godkjent og du har forsikring, kan ikke forsikringsselskapet komme og gi avkortning fordi det var en russebil. hørt noe så dumt?

     

    Edit: Vi betalte kr 1490,- i mnd for forsikringen

  9. Bruk tid på en utdanningsmesse og plukk med deg masse brosjyrer som du leser i fred og ro når du kommer hjem..viktigste blir å finne en retning du har lyst til å gå, så kan du heller sammenkoble karakterene med steder du kan studere senere.. Jeg planlegger selv å begynne på økmadm på lillehammer men er svært usikker på dette og tenker derfor på årsstudium til å begynne med..HUsk også at det fint går ann å hoppe av et studie om du ikke trives! =)

    ellers er militæret å anbefale, jeg er inne nå og stortrives.

  10. Kjøp noe som er i orden og ta det gjennom en NAF-test, de pengene dere putter i bilen får dere vanligvis tilbake ved salg. Vi kjøpte en Chevy Van som holdt gjennom russetida uten problemer, eneste vi byttet var Olje + starteren. Denne fikk vi solgt for det samme som vi kjøpte den for etter russetida :)

    Artigere å lage annlegg og interiør, enn det er å mekke på motor og gir!

×
×
  • Opprett ny...