Douglas Quaid Skrevet 28. januar 2008 Del Skrevet 28. januar 2008 Litt tidlegare i kveld stod eg i kjøleskapsdøra og lurte noko forferdeleg på kva eg skulle ete. So fekk eg ein glimrande idé. eg skulle improvisere litt, og lage ein ny rett! Denne oppdaginga vil eg dele med alle andre her på forumet. Du treng: Rista brødskjeve (eg brukte kneip) Smør Sprøsteikt lauk Parmesanost Skinke eller salami Kvitost Det fyrste du gjer er å skjere opp ei skjeve som du har ned i brødristaren. Når denne er ferdig, smører du på litt smør. Deretter tek du på sprøsteikt lauk, og legg det i eit lag som dekkjer heile skjeva. So kan du drysse på litt parmesanost. No er det litt opp til deg sjølv kva for pølsepålegg du likar, men eg brukte i alle fall salami og skinke. Det siste du tek på er nokre skjever kvitost. Eg vil tru ein kan pynte med litt kruspersille eller noko slikt òg, men det hadde ikkje eg. Bon Appétit Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 29. januar 2008 Del Skrevet 29. januar 2008 Også kjent som pizza :D Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2008 Også kjent som pizza :D Pizza nei? Dette er eit enkelt måltid som tar 5 minutt å lage til. Pizza er mykje meir styr med. Lenke til kommentar
Allt í lagi Skrevet 29. januar 2008 Del Skrevet 29. januar 2008 Vel forskjellige variasjoner av dette har både jeg, familien og venner spist i mange år. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2008 Vel forskjellige variasjoner av dette har både jeg, familien og venner spist i mange år. Det trur eg ikkje på! Eg synest denne retten er både kreativ og nyskapande. Lenke til kommentar
Allt í lagi Skrevet 29. januar 2008 Del Skrevet 29. januar 2008 Dette er jo som en toast eller noe. Men greit nok at du poster den her. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2008 Dette er jo som en toast eller noe. Men greit nok at du poster den her. Eg anbefalar deg å prøve den. For det var nydeleg godt Lenke til kommentar
aklla Skrevet 29. januar 2008 Del Skrevet 29. januar 2008 kreativ og nyskapende er vel å ta i... er ikke skjeldent jeg har spist det samme, uten parmesan da, men det er fordi jeg skjeldent har det tilgjengelig. god gammeldags toast er vel mer treffende Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2008 kreativ og nyskapende er vel å ta i...er ikke skjeldent jeg har spist det samme, uten parmesan da, men det er fordi jeg skjeldent har det tilgjengelig. god gammeldags toast er vel mer treffende Nei det synest eg ikkje var for mykje teke i. Og vanleg toast er ut. Toast er so keisamt å ete. Denne retten eg har laga har ein nydeleg konsistens, som er mykje meir spanande enn vanleg toast. Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 29. januar 2008 Del Skrevet 29. januar 2008 kreativ og nyskapende er vel å ta i...er ikke skjeldent jeg har spist det samme, uten parmesan da, men det er fordi jeg skjeldent har det tilgjengelig. god gammeldags toast er vel mer treffende Nei det synest eg ikkje var for mykje teke i. Og vanleg toast er ut. Toast er so keisamt å ete. Denne retten eg har laga har ein nydeleg konsistens, som er mykje meir spanande enn vanleg toast. Kan sikkert være kreativt og nyskapende for en som har liten erfaring med matlagning, men for oss som har raspet noen kilo parmesan, stekt noen sekker løk, rista noen favn med brød er ikke dette spesielt krativt og nyskapende. Vær nå ydmyk nok til å se det da. Godt er det uansett. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2008 Eg har bra erfaring med matlaging eg! Steikjer ofte pytt i panne og slike ting. Lenke til kommentar
Tumbleweed Skrevet 29. januar 2008 Del Skrevet 29. januar 2008 Greit. Jeg har en anelse om at din erfaring er proporsjonal med min vilje til å tro deg. Men ok, det hører til ungdommen å være påståelig og uten vilje til å høre på erfarne fjellfolk. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2008 Greit. Jeg har en anelse om at din erfaring er proporsjonal med min vilje til å tro deg.Men ok, det hører til ungdommen å være påståelig og uten vilje til å høre på erfarne fjellfolk. Erfarne fjellfolk Eg bur 130 m over havet. Du? Lagde forresten den gastronomiske retten min i dag igjen. Mmm...du kan tru det var godt! Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 29. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 29. januar 2008 Ok, glem det. Gløym da? Kva er det for slags uttrykk å bruke? Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Denne diskusjonen tar vel litt av i gal retning? Matretten din er dessverre ikke i nærheten av å være så unik som det du kanskje tror. Det er en del av oss her på forumet som har lengre fartstid innen matlaging enn det du har. I essensen har du lagd en variasjon av et ostesmørbrød. Kudos skal du ha for at du i en alder av 16 tør å eksperimentere. Fantastisk at ungdommen ser opp fra Pizza-eskene fra Stranda lenge nok til at de ser det finnes alternativer. Retten din er sikkert god den, også for oss som bor 280 meter over havet Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Eg utfordrar nokon til å følgje oppskrifta mi, og lage denne retten! Då skal de få sjå kor gastronomisk og unik han er Lenke til kommentar
osse-mon waits for alice Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Den er sikkert god, men betviler at den er unik Lenke til kommentar
L4r5 Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Velkommen etter, kalvegodt. Tror de fleste av oss "erfarne fjellfolk" har prøvd diverse varianter av denne. Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Forfatter Del Skrevet 30. januar 2008 Velkommen etter, kalvegodt. Tror de fleste av oss "erfarne fjellfolk" har prøvd diverse varianter av denne. Ehe...det trur eg ikkje nei. Har aldri sett denne retten i noko kokebok. Heller ikkje på internett. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå