Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste serien du så


Anbefalte innlegg

siden film delen har en slik en kan ikke tv delen være noe dårligere.

 

der kan du anmelde en episode, en sesong eller hele serien.

 

prøv å ikke gi spoilers.

 

 

jeg begynner med A-TEAM hele serien sesong 1-5.

http://en.wikipedia.org/wiki/A-team

Denne serien skulle minst hatt 2-3 sesonger til, men ble for dyr og ble kanselert etter 98 episoder.

 

Serien er god familie underholding da mer eller mindre ingen dør på skjermen, tror det var tilsammen 3-4 som døde på skjermen i løpet av de 5 sesongene.

man kan skjønne at serien ble dyr da de tar livet av minst 10 biler pr. episode og mye tøffe stunts både med biler, helikoptere og mennesker. Dette er en av de store 80talls ikonene og var barne tv for meg når jeg var liten. I GTA Vice City kan man bruke Mini 14 siden det var det A-TEAM brukte. Bilen dems har også blitt noe av det mest gjennkjente tingene fra denne tiden. Serien kan bli litt dum i dagens voldlige samfunn der vi er vant til å si badguys drept over lav sko, men det er en del av sjarmen. serien er også veldig morsom med Murdoc som den store vitsemakeren. Men alle karaktrene er festlige, og det er ikke noe så fint som når en episode avsluttes med disse udødlige ordene fra "John Hannibal" Smith

 

8/10

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Two Guys, a girl and a Pizza place

 

( Sesong 1-4 )

 

Handler om ungkarene Peter "Peter" Dunville og Micheal Leslie "Berg" Bergen, som arbeidar på den lokale pizzasjappa, samt venninna deira Sharon Carter, som arbeider for eit kjemikaliefirma ho hatar. Serien foregår i Boston, USA.

 

Her møter me og Bill, eigaren av pizzasjappa, Melissa, Dama til Pete og Mr. Bauer, som alltid drøymer at han er i ein film.

 

Denne serien er meget bra. Ryan Reynolds tar serien i en helt egen divisjon. Vi har også andre skuespillere som Nathan Fillion, Traylor Howard og Richard Ricculo for å nevne noen. Denne serien var min en av mine favuorit serier på slutten av 1990 talet og begynnelsen av 2000 talet. Pizzagjengen som TV2 kaller serien har veldig mange gullkorn, sprø og morsom historie og det er kvalitet på alle 81 episodene.

 

9/10

Lenke til kommentar

STARGATE SG-1 Episode 7:20 LOST CITY

 

Vanskelig å fortelle for fin denne episoden er uten å røpe noe. Men den kan gi litt info. dette er en dobbel episode som startet med at "the shit hits the fan" og SG1 må ut å redde verden for(tror det er 8ene gangen nå) episoden blir drit spennede mot sluttet med fantastiske effekter og en herlig avslutting, dette er top 3 eller kanskje top 1 av alle SG1 episoder. Uansett hvor mange ganger jeg ser denne episoden smiler jeg like mye når man kommer til den store finalen.

De som nettopp har begynt å se SG1 bør glede seg til dem kommer til denne episoden.

 

10/10

Lenke til kommentar

The Wire - Sesong 4

 

Ahhhh! Så nettopp hele sesongen i strekk (sov 6 timer i mellom også). Denne serien er utrolig komplisert og handler om ca. 20-30 forskjellige karakterer, så jeg finner det litt vanskelig å skrive en anmeldelse. Sesong 4 introduserer en rekke nye ansikter og til min store glede er kvaliteten på de karakterene like høy som i de 3 andre sesongene. De tidligere sesongene hadde alltid én stor sak som lå i bunn for hele historien. Denne gangen skjer ikke det, ikke i like stor grad hvertfall. Dette er mer en introduksjons sesong som gjør oss klar for en ny stor sak i sesong 5. Serien har alltid vært flink til å vise alle aspektene rundt hovedsaken, alt fra de store sjefene på både den kriminelle siden, og på politi siden til småfolket på gaten. Fra gangster sjefene og borgemesteren til den enkle politimannen og narkotika langerne. Men denne gangen får vi enda dypere inn i politikken som skjer i bakgrunnen av disse to sidene. Og at det faktisk fungerer så bra som det gjør sier veldig mye om hvor ekstremt god The Wire er. Vi trenger ikke engang spenningen rundt en stor sak, serien er så interessant at å bare oppleve livet til disse folkene i Baltimore går helt fint. Men jeg likte de 3 forrige sesongene litt bedre siden Barksdale gjengen har en spesiell plass i hjerte mitt. Gleder meg som en unge til sesong 5!

 

Sammen med Prison Break, The OC, 24 og Lost ligger denne helt ekstremt gode politi-drama serien enkelt på topp 5 listen min. Akkurat i dag ligger den på førsteplass, men det varierer jo litt.

 

9/10

Endret av Scarface^
Lenke til kommentar

Fleksnes Fataliteter - Alle episoder

 

Hvem har vel ikke sett en av episode med Fleksnes på TV noen gang?

I denne serien, som er spilt inn over ca. 30 episoder møter vi Marve Fleksnes, stadig med følge av sin mor. I forskjellige hverdagslige situasjoner, men ingen ting er som normalt når Marve er innen rekkevidde. Vi finner alt fra situasjoner der han sitter fast i en heis, er på fjellet eller er blodgiver, dette blir aldri kjedelig.

 

Denne serien er etter min mening en av de beste norske humorseriene gjennom tidene. Og godt manus, kombinert med glimrende skuespillerprestasjoner er dette og kommer for alltid til å være en av mine favorittserier.

 

Anbefalles på det sterkeste :D

 

 

 

11/10

Lenke til kommentar

Ultimate Force Sesong 1-4

 

Serien tar for seg en gruppe Britiske SAS soldater.

de 2 første sesongene var veldig gode, spesielt den første. veldig høy realisme på de episodene. MEN sesong 3 begynner dårlig da de dreper 3 av hovedpersjonene fra de 2 første sesongene off screen. i første episode av sesong 3 dukker det plutselig opp en John woo sene med ei kjerring som hopper sidelengs i sakte film og dreper folk, noe som ikke passer inn i serien i det hele tatt. bodycout stiger også kraftig i de 2 siste sesongene, fra 3-10 i sesong 1 og 2 til 100 i en epsode i sesong 3. våpene er også noe eldre en de ekte SAS ville brukt og de bruker skjeldent optikk på våpene. men selv om serien tapte seg ganske fra sesong 3. er den fremdeles mer realistisk enn amerikanske serier som, 24, unit overthere osv.

 

men serien ble mer amerikansk desverre.

 

Sesong 1-2 9 Sesong 3-4 7

 

tilsammen 8

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Married With Children

Ep: A Man's Castle

 

Peggy skal ut å kjøpe mat, men kommer tilbake med et bland om opppusing av huset og begynner på kurs om samme tema. Hun bestemer seg for å pusse opp badene dem til Al's store forferdelse. Han manlige hvite bad blir rosa og mykt. Al reiser ut for å finne et annet bad, men etter mye leting bestemer han seg for å ta tilbake badet. Han kommer hjem med chilli og andre festlige ting før han setter seg på do. dette gjør han forran alle Peggy går på kurs sammen med. Noe som naturlig nok fører til mye panikk og løping. Alt dette med sangen Bad to the bone i bakgrunnen. Al får da tilbake badet sitt og blir glad.

 

Dette er yndlings episoden min av Married with Children. Da Al vinner.

 

9/10 klassisk

Lenke til kommentar

Carnivàle (2003)

 

Serien tar for seg et omreisende sirkus under den store deperasjonen i 1934. Sentralt i serien står kampen mellom det gode og det onde i verden.

 

En av tidenes beste serier, historien er fantastisk, karakterene er herlige, skuespillerne er veldig dyktige, men serien får et aldri så lite trekk på grunn av den raske avslutningen (ble lagt ned).

 

9,5/10

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf

Las Vegas

 

Sesong 1

 

For dere som ikke vet hva Las Vegas er, så går den på TV3 hver torsdagskveld. Det var etter et par sporadiske episoder at jeg bestemte jeg for å kjøpe inn sesong 1 og 2 for my viewing pleasure. Kort fortalt så er serien en fast paced dramedy om livet på et av Las Vegas' største casino/hotell - The Montecito. I rollene finner vi legenden James Caan, den sympatiske playeren Josh Duhamel, den barmfagre Nikki Cox, den karismatiske James Lesure, den mystiske Marsha Thomason, baben Molly Sims og den utrolig sexy Vanessa Marcil - et herlig skuespillerensamble med andre ord.

 

Serien er kanonbra og hver episode er som en kort film, med parallelle handlinger og fete locations. Man blir faktisk sliten av å se mange episoder på rad, grunnet seriens tempo, men den er desto mer interessant. Serien utspiller seg i det samme universet som Crossing Jordan og av og til møtes de respektive hovedrolleinnehaverne hverandre i Las Vegas.

 

En serie som anbefales til folk som digger Ocean's Eleven, Snatch, The Score og lignende sjangerfilmer.

 

9/10

Lenke til kommentar

Friends

Sesong 8

 

Tja, denne serien trenger vel neppe noen forklaring. Jeg ble nettopp ferdig med sesong 8 av tidenes beste TV-serie, og serien er absolutt ikke av typen som faller i kvalitet etter hvert som antall sesonger blir flere. Handlingen er nå kommet dit hvor Chandler og Monica nettopp har giftet seg, og man får vite hvem som er faren til Rachels ufødte. Det foregår forflytninger internt, samtidig som gruppen på en måte aldri har vært mer knyttet til hverandre.

 

Dette er ikke den mest humoristiske sesongen, men den når høyt opp hva angår handling og progresjon. Sean Penn har forresten en gjesterolle i to episoder, dog uten at det er med på å heve en allerede god serie.

 

9/10.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Tour of Duty første episode

Hadde egentlig planer om å vente til jeg hadde sett en hel sesong, men greide liksom ikke å vente.

 

Serien handler om livet til en platoon i Vietnam og alt som skjer med dem. serien begynner med at basen dems blir angrepet og en god del soldater blir drept eller skaded og den krigs harde sasjantet må finne seg noe FNG's for å fyllt ut sin platoon. han får også en Ny løyntant som han må trene inn. De drar så ut på tokt for å slå tilbake mot de som angrept basen.

 

Serien er veldig lik filmen platoon når det kommer til bildekvalitet, lyd og effekter.

Hvis man ser bort fra at hovedpersonene er litt mer helter enn hvordan de ekte soldatene sikkert oppførste seg er serien veldig autentisk. ser ikke noe feil på utstyret, serien er satt til 67 noe som er fint da det er samme årstall jeg har satt mitt Nam kit, så da har jeg mye av utstyret og er gøy å se det på tv'n.

 

Tror også at serien kostet en del å lage, mange store eksplosjoner.

 

Serien er full av karakterer fra alle samfunns klasser og er sikkert en del historier fra livet dems som kommer til å dukke opp i løpet av serien, og serien kan sikkert bli ganske lik hanburger hill på den måten.

 

Første episode lover godt og kommer nok til å se ferdig første sesong før helga kommer.

Alle som liker platoon vil nok like denne serien.

 

9/10

Lenke til kommentar

Friends ( Sesong 1-10)

 

Serien som de fleste sikkert har hørt om, den handler om 6 venner som bor i new york.

De er helt spesielle, sammen danner de den PERFEKTE gjengen :D

Sammen løser de problemene sine på de morsomste måtene!

Etter min mening er alle sesongen fantastiske, men viss jeg må velge 3 så må det bli sesong 5,9 og 10.

 

Jeg anbefaler alle å begynne å se på denne serien, du blir hektet med en gang :dribble:

 

Kakteren blir 10 av 10, INGEN TVIL :love:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Tour of Duty Sesong 1

 

Må si jeg liker veldig godt denne serien, den gir samme NAM feel som Platoon.

Første sesong er filmet på Hawaii og jeg er kan ikke planter nok til at jeg kan se forskjell på en jungel i Vietnam eller Hawaii så for meg er illusjonen bra nok på det punket.

 

Til å begynne med var jeg redd for at alle episodene skulle smelte sammen og man ville få problemer med å skille dem fra hverandre. Men alle episoder har et egent theme.

 

Serien virker DYR å lage, på en episode hadde de bygget et ekte bro, av tømmer og ikke en liten en heller, sikket 30-40 meter lang og 6-10 meter høy, og den var bare på skjermen i 10 min før de sprengte den, ellers brenner de ned en landsby ca. hver tredje episode, greit nok at de er laget av tre og det er ikke så mange hytter men det koster sikkert litt penger og tid å lage disse sakene, det er også masse eksplosjoner som ser dyre ut og er store, noen ganger virker det som om de prøver å sprenge hele jævla Hawaii. I en episode sprenger de basen de er stasjonert på. Hvis noen har spilt siste brett på Vietcong kan jeg si det er denne episoden spill-utviklerne har tatt inspirasjon fra da de er helt like.

 

Realismen er høy, jeg har bare sett to direkete feil som jeg er sikker på var feil. Den første var at under piloten hadde de fleste hjelmer med woodland cover. Men fra andre episode bruker de riktig cover, den andre feilen var at når noen av skuespillerne var på en flybase i Hawaii på R&R ser man et Black Hawk helikopter i bakgrunnen. Utstyret er autentisk og brukes riktig, uniformene er alltid skittene og skuespillerne er alltid svette og skittene.

 

Da dette er en krigsserie var jeg redd for at skuespilleren var usårlige men rett som det er stryker en av de med.

 

Det er to ting som små irritere meg det ene er at det er sjeldent man ser kule treff på folk, jeg har en teori om at dette var for å spare penger på uniformer da mange blir skutt og drept i løpet av serien og hvis de skulle skyte i stykker en uniform for hver dude som blir skutt hadde sikkert serien kosta fem ganger så mye. Det andre en sersjanten som er alt for god, greit nok at han har vert i Vietnam lenge men han vet liksom alltid hva som skal gjøres og er litt vell helt. Men dette er små ting.

 

De er ingen sånn veldig spesielt kjente folk med, men det dukker jo opp guest stars som man kjenner igjen blant annet en viss Ving Rhames som spiller en rasistisk soldat som slåss med hvite rasistiske soldater.

 

Serien må hva vert litt kontroversiell da det som sagt er mange som blir drept i serien, og selv barn og babyer blir skutt(med uhell vel å merke) men fremdeles ikke så mange serier der barn og unger blir skutt av soldater. Tar også for seg narko missbruk og som tidligere nevnt rasisme og selvmord. Sammenlignet med A-team som bare slutta året før Tour of duty begynte er det litt sånn wow sak.

 

Karakterene er godt laget og troverdige med unntak av sersjanten(det fantes kanskje soldater som var like perfekte som han men det er litt lite troverdig). Løytnant som var litt dum til å begynne med lærer fort og blir en god leder og soldat og er ikke den typiske dumme offiseren som bare driter seg og setter soldatene sine i fare. Du har alt fra en Vegetarianer/surfer/bodybuilder, til Afroamerikaneren som valgte Vietnam over fengsel og ender opp som en av de beste soldatene i Platoonen.

 

Dette er en høydare av en serie og helt klart verdt de 650kr pluss frakt den har kosta og jeg har hele 2 sesonger til å se.

 

9/10

 

edit: glemte så klart noe!

Musikken på dvd'ne er bytta ut med mindre kjente band og mer standar musikk.

orginalt hadde serien paint it black som intro sang, men den har blitt bytta ut med noe helt annet, mye av stemnigs musikken fra the animals osv har også blitt bytta ut. dette er litt kjip, og jeg håper at det en gang i fremtiden skal komme noe versjoner som har orignal musikken

Endret av gunfreak19
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

The OC - sesong 1 (2003)

De aller fleste har vel fått med seg serien, og etter en del anbefalinger og en jentevenn som er fanatisk, var det ikke til å unngå at jeg kom til å få med meg serien. Jeg kan ikke si at jeg ble skuffet, da jeg egentlig visste hva jeg gikk til, men jeg ble litt overrasket over de som anbefalte det. Jeg kan forstå interessen i showet, da det i begynnelsen hadde en slags sitt ned-koble ut, flukt fra din egen kjipe verden-funksjon, men etterhvert ble det veldig mye. Det var en sesong fordelt på noen dager, og det var ekstremt mye melodrama og veldig lite jeg ikke hadde sett før.

 

Det er vanskelig å dømme et program som fyller alle sine egne krav om å være denne generasjonens 90210/Melrose Place (24 år gammel? Selvsagt kan du spille en 16-åring), men likevel forstår jeg ikke hysterien blant mine ellers fornuftige venner som har falt pladask for serien. Alle karakterene startet som knallharde stereotyper, og blir på magisk vis, gjennom en rekke ukristelig usannsynlige hendelser forvandlet til fornuftige, interessante, morsomme og dype mennesker. Ethvert program som viser Adam Brody som en geek blir for overfladisk for meg, selv de stygge menneskene er poster boys, men i en absurd vri har de valgt å ha Mischa Barton (som ikke skal forveksles med en hest) som byens flotteste jente. Jeg kan tro på at en advokat adopterer en pøbel, jeg kan tro på at Seth Cohen regnes som stygg, men jeg nekter å tro at tre kjekke gutter ville kjempet om en jente som ikke ser ut i måneskinn og ville slitt med å kjempe imot en slakk motvind.

 

Det skal dog sies at showet har noen høydepunkter som gjør at jeg ikke kan slutte å se på. Seth og Sandy Cohen har en uimotståelig kjemi og har noen ekstremt morsomme vitser, i tillegg til at Seth fungerer som det ultimate selvtillitshoppet for alle de som er vant til å være den morsomme, men som ikke får seg en kjæreste. Her er det håp, gutter (så lenge du ser ut som Brody). De fleste kvinnene i showet er veldig fine å se på (spesielt Summer, selv om det ser ut som hun ikke har klart å beholde den flotte kroppen din i disse dager), men den eneste jeg føler har et virkelig talent er vår hovedrolle, Ryan. Han har en stille intensitet som kommer spesielt godt frem i scenene sammen med Oliver (for øvrig tidenes bi-rolle og et friskt pust i den småkjedelig ~episode 15-perioden), jeg kan ikke unngå å trekke en parallell til Russell Crowe. Forhåpentligvis vil vi se mer av dette i de neste sesongene, som jeg motvillig kommer til å følge med på.

 

Det er kanskje tåpelig, naivt, usannsynlig og veldig, veldig overfladisk, men det er jeg også.

 

Godkjent/Ikke Godkjent

Lenke til kommentar

Studio 60 on the Sunset Strip (episode 1-13)

 

Serien handler om hva som skjer bak kulissene i fiksjonserien med samme navn, som er en "live comedy", alá MadTV. Vi møter Matthew Perry (Friends), som manusforfatteren Matt Albie og Bradley Whitford som produsenten Danny Tripp. Studio 60 er en dramaserie, med en del meget morsomme øyeblikk. Gode dialoger, og talentfulle skuespiller gjør at denne serien er fullt med på å heve TV-standarden og et enkelt plot, så dette kan vare i mange sesonger fremover. Romanser er også en del av handlingen, uten at det tar for mye over. Aaron Sorkin står bak, samme man som laget West Wing og Sports Night.

Denne serien er virkelig verdt forsøket, og det blir spennende å se hvordan det utvikler seg resten av sesongen.

 

:thumbup:

Lenke til kommentar

Scrubs sesong 1-6 :love:

 

Scrubs handler om en del personer på et sykehus. Dette er på ingen måte likt som Grey's anotomy og ER og lignende. Scrubs er en komendie, og er i mine øyne noe av det morsommeste jeg vet.

 

Episodene handler ofte om hvert sitt tema, og noen episoder er til å dø av.

 

Jeg syns Scrubs bare har blitt bedre og bedre fra sesong en (som ikke var like genial som resten)

 

En av de få seriene man faktisk ler høyt av. Har mange geniale poeng, og episodene kan godt sees om igjen. Scrubs har heller ikke lattermaskin i bakgrunnen i motsetning til de fleste komedier.

 

Anbefales! :dribble:

 

Karakter 10/10 :thumbup:

Lenke til kommentar

Vanished (2006) - S01 E1-13

 

"Denne serien handler om letingen etter Sara Collins, senator Jeffrey Collins' kone. FBI tar seg av etterforskningen, med Agent Graham Kelton i spissen. Men før de kan finne henne må de finne ut hvem hun egentlig er. Vi ser den mystiske forsvinningen gjennom øynene til FBI, familiemedlemmer og en journalist som er ute etter et scoop. Letingen etter Sara kommer til å avsløre mange hemmeligheter. Ingenting er som det ser ut som, og alle er mistenkte på grunn av hemmelighetene sine."

 

Denne serien kan vel kanskje beskrives som en blanding av "Sporløst forsvunnet" "24" og "CSI". Det som er så bra med denne serien er de ulike karakterene som viser seg å sjule mange ting. En mystisk serie der hver episode overrasker ettersom nye momenter blir avslørt. Dessuten viser det seg å være en ganske så spennende historie bak Sara's forsvinning.

Da er det synd at serien blei kansellert og rett og slett fratatt en god slutt. For slutten på denne serien er langt fra tilfredstillende. Du får bare en delvis forklaring på det hele. Dette trekker selvfølgelig en del ned på totalinntrykket av serien.

Men sett bort ifra slutten er dette en meget underholdende og spennende serie :thumbup:

 

8/10

Endret av Mobilfriken
Lenke til kommentar

Lost sesong 1

 

De fleste har vel hørt om tv serien Lost, jeg var syk en periode forrige uke og benyttet anledningen til å se meg igjennom hele sesong 1, et lite handlingsreferat følger.

 

Et fly på vei fra Sydney til Los Angeles får problemer og styrter, de overlevende fra den ene delen av flyet lander på en "øde" øy. Ingen vet helt hvor de befinner seg, men de regner med at redningsmannskaper snart vil finne dem. De lager en liten "camp" på stranden og passer på å få laget et signalbål for å tiltrekke seg oppmerksomhet fra letemanskapene. Det går litt tid uten at de hører noe fra noen utenfor øya og de overlevende begynner å bli redde. Det oppstår intriger og det hele utvikler seg snart til å bli en kamp for tilværelsen med lite mat, drikke og andre materielle goder. Noen må også gi tapt mot de tøffe omgivelsene og mystiske omgivelsene øya skjuler.Etter mange mystiske hendelser og opplevelser sitter de alle igjen med en felles tanke: "De er ikke alene" Vi får også se "flashbacks" fra karakterenes liv, før de kom til øya noe som gjør serien enda mer spennende en den faktisk er fra før.

 

Jeg synes dette er en veldig bra TV serie med mye spenning og stor underholdningsverdi, etter min mening den hittil beste sesongen av en av de beste TV seriene verden noengang har sett.

 

9/10

Endret av Termometer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...