mollasund Skrevet 5. mars 2012 Del Skrevet 5. mars 2012 (endret) CHICKEN NUGGETS, NOM NOM Begynner å bli lei av kylling, så prøver å finne ut nye oppskrifter. Ingredienser Kyllingfilet i biter/terninger Havregryn 1-2 egg Ønsket krydder 1. Legg kyllingbitene i egg sammen med litt vann. 2. Bland kyllingbitene med havregryn og ønsket krydder, slik at "coatingen" fester seg. Jeg brukte karri, salt og paprikakrydder. Det er ganske lett å blande ved hjelp av en plastikkpose. 3. Legg kyllingene i en ildfast form, og stek på 200 grader til de har blitt brune og sprøe. Synes at mine ble mer crispy av å steke dem i stekepanna, men er mye mer tungvint. Opp til deg. PS: Dersom du steker i ovnen, snu dem hallveis i stekinga for at begge sider skal bli crispy. Ferdig! Server med hva enn du vil. Jeg anbefaler sursøt saus eller bare ketschup. Mye bedre enn vanlige og kjedelige kyllingfileter. Endret 5. mars 2012 av mollasund 5 Lenke til kommentar
Malvado Skrevet 7. mars 2012 Del Skrevet 7. mars 2012 Skal prøves! Vi spiser en del kylling her og har gått litt lei av de oppskriftene vi bruker til daglig så denne passet ypperlig. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå