skulegutan Skrevet 8. november 2011 Del Skrevet 8. november 2011 Vil gjerne vite litt om dette yrket. Ta med følgende punkter: Lønn, arbeidstid, akkordopplegg, fri i feriedager, innklemte dager. Vil gjerne vite litt om dette, takk på forhånd Lenke til kommentar
Fenderking Skrevet 8. november 2011 Del Skrevet 8. november 2011 hvis du vill vite noe om yrket for å vurdere å bli det så kan jeg ikke anbefale deg yrket. det er knallhardt Lønnen er bra. der jeg er er det cirka 210 kroner timen Yrket er knallhardt med endel overtid både i ukendagene og i helgene. Arbeid på akkord er vell kjent for de fleste at det ikke er noen hvilehjem du kommer til.Ferie er som vanlig med helligdager med lønn hvis disse kommer på en ukedag og 5 uker ferie. Vil gjerne vite litt om dette yrket. Ta med følgende punkter: Lønn, arbeidstid, akkordopplegg, fri i feriedager, innklemte dager. Vil gjerne vite litt om dette, takk på forhånd Lenke til kommentar
skulegutan Skrevet 8. november 2011 Forfatter Del Skrevet 8. november 2011 hva het firmaet du jobbet i? stort eller lite? følget de tariff? måtte du pakke osv til tider? Lenke til kommentar
BertNaked Skrevet 8. november 2011 Del Skrevet 8. november 2011 Kan du ikke bare holde deg til en tråd, så kan vi sikkert få gjort den om til en sticky med tanke på hvor mange ganger jeg har sett dette temaet har blitt postet (av DEG!). Lenke til kommentar
skulegutan Skrevet 24. november 2011 Forfatter Del Skrevet 24. november 2011 Måtte dere kjøttskjærere delta i annet arbeid, isåfall, hva da? Foredling? Pakking? Slakting? Lenke til kommentar
BertNaked Skrevet 24. november 2011 Del Skrevet 24. november 2011 Dette er vel noe andre stasjoner skal ta seg av. En kjøttskjærers normale oppgaver:- ta imot, veie og kontrollere skrotter - nedskjæring av skrotter, og tilskjæring til fileter, biffer m.m - standardisering og kvalitetssjekk av råvarer - bruk og vedlikehold av maskiner og utstyr Det kan være innebakt flere oppgaver for en stasjon, men dette varierer nok fra slakteri til slakteri. (størrelse bla.) Lenke til kommentar
skulegutan Skrevet 24. november 2011 Forfatter Del Skrevet 24. november 2011 Innebakt på en stasjon? Sånn at man jobber med andre ting samtidig som man blir lønnet som akkord arbeiderne? Lenke til kommentar
BertNaked Skrevet 24. november 2011 Del Skrevet 24. november 2011 Altså at din stasjon har mer ansvar. Ser ikke for meg at større slakterier vil få de som jobber på akkord til å måtte gå utenfor sitt ansvarsområde. (se, quote) Lenke til kommentar
Kai_g Skrevet 20. desember 2011 Del Skrevet 20. desember 2011 Hei, jeg er Kjøttskjærer, tjener ca 220-250kr timen, inkl ansennitet og fagbrev. Lønna kan variere noe pga akkorden, som går både på kg pr time og utbytte. Men snittet er på 240ca. Grunnlønn 162kr. Jobber 37.5t uke, lite overtid. Fri stort sett da man vil. Lenke til kommentar
skulegutan Skrevet 23. desember 2011 Forfatter Del Skrevet 23. desember 2011 Vil du si at å jobbe i firmaer som Nortura og Fatland er trygge arbeidsplasser? Virker som at folk blir oppsagt osv hele tiden.. Eller, at arbeidsplassen blir nedlagt... Lenke til kommentar
BertNaked Skrevet 24. desember 2011 Del Skrevet 24. desember 2011 (endret) Fatland har gått med et godt overskudd de siste tre årene, men nå har de slått seg sammen med et annet kjøttkjæreri og det endte opp med at 70 ansatte mistet jobbene sine hvor noen fikk tilbud om å bytte arbeidsplass andre steder i landet. Dette var i november i år. Kilde - Fatland inngår samarbeid med Grilstad Nortua hadde en sur økonomi etter fusjonen i 2006 med Gilde, men i 2010 fikk de et greit overskudd, så de begynner å bli stabile. Men de har nylig halet inn en storkontrakt på levering av rødt og hvitt kjøtt til mange kjeder, som har et langvarig sikt og dette betyr at de kommer til å trenge flere ansatte. Kilde - Storkontrakt til Nortua Proff Du får tolke tallene og nyhetsutklippene selv, for det er ingen fasitsvar på hvordan de kommer til å tenke etter årsoppgjøret for 2011 er klart, for det er dette som blir utgangspunktet for neste års budsjett og om de vil trenger flere ansatte videre. Endret 24. desember 2011 av BertNaked 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå