Martinma Skrevet 30. juli 2009 Del Skrevet 30. juli 2009 Med så mye pickles-pågang på forumet, tenkte jeg det var på tide å lage en stor samletråd for pickles. Min favoritt-oppskrift: 6 små agurker 2 små blomkålhoder 150 gram sjalottløk 100 gram gulrøtter 150 gram umodne tomater SALTLAKE 1 liter vann 100 gram salt EDDIKLAKE pr. kilo grønnsaker 1 liter 7 % eddik 250 gram sukker 20 gram karri 10 gram sennepsfrø 10 hvite pepperkorn, dillkroner 1. Vask grønnsakene. Prikk agurkene med gaffel. 2. Rens løken og del løk og tomater i to. Legg i kald saltlake i 1 døgn. 3. Skyll og sil godt av. 4. Vask og del de øvrige grønnsakene i pene stykker. 5. Kok opp eddiklake med krydderiene. Legg alle grønnsakene i laken og la dem koke med i 5 minutter. 6. Ta opp grønnsakene og legg over i rene glass. Avkjøl laken og hell over grønnsakene. 7. Etter to dager helles laken av og får et oppkok. Skum av, avkjøl og hell over grønnsakene igjen. Når det gjelder pickles, kan man variere i det uendelige med alle slags grønnsaker. Lenke til kommentar
Luftbor Skrevet 31. juli 2009 Del Skrevet 31. juli 2009 Snadder. Dog er det med syltede grønnasker så er det en av de få tingene jeg ikke gidder å lage selv Men notert og lagt i arkiv. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå