Gå til innhold

Brøa mine er knallharde - Hvorfor?


Nidaroo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Joda tenkte det også var varmen ...eh kulden på kjøkkenet som hadde noe å si, det har det forhåpentligvis med tanke på at det er kaldt der. Men pleier egentlig å pakke de inn i sånne plastposer, ja sånne som dere sier... men ikke alltid det hjelper ei..

 

Hjemme hos mor og far har de alltid ferske brød å tilby, derfor jeg begynner å lure på om hva er det som er galt her i hus...

Lenke til kommentar

kan være det er noe med luften, hos min bror er alltid brødet seigt etter 1 dag. Hvilket brød kjøper du egentlig? Vi fant ut at Euro shopper brødet er mye dårligere enn brød fra de vanlige bakeriene.

 

Edit: Leif

Endret av Hans-O
Lenke til kommentar

Brødbakemaskin syntes jeg også gir ok resultat. De koster ikke allverden og kommer med timer slik at du kan gjøre alt på kvelden. Du får også det brødet du har lyst på med litt eksperimentering.

 

Har du først fått smaken av et ferskt, fyldig og friskt morrabrød går du sjelden tilbake til et sliten, slapt og surt kjøpebrød.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...