Gå til innhold

Tråden for antall konsoller solgt + software!


Mr.FOXHOUND

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trur mange som hadde lyst på XBOX360 allereie har skaffa seg det. Kanskje det kjem ei ny bølgje av kjøp når Elite lanseres? Wii treff jo "massene", og sidan desse massene ikkje er hardcore spelerar, bryr ikkje dei seg om kor lenge konsollen har vore ute, evt. om den er i "vinden". :p

Lenke til kommentar
Utrolig at ikke 360 selger bedre med tanke på det spillbiblioteket og prisen den har i fordhold til PS3, men markedet for så kostbare konsoller er vel bare ikke stort nok

9220500[/snapback]

Som sony sa, de første 10 millionene (eller var det den første millionen) er enkelt, det er de resterende 100 som er vanskelig.

Lenke til kommentar

Som nevnt tidligere har X360 foreløpig et alt for snevert spillbibliotek til å bli allemannseie. FPS og racing er den ekstremt god på, men den har lite som appelerer til andre enn actionkåte gutter mellom 15 og 30.

 

PS3 80 GB+MotorStorm-pakken er forresten til salgs i USA nå.

 

Pressemelding:

The 80GB model joins the existing 60GB PS3 that has been available at

retail since launch last November. The 60GB PS3 is currently enjoying a surge

in sales following a price reduction in the US and Canada on July 9 of $100 to

$499/$549 CND. Since that date, unit sales at the company's top five

retailers have jumped 113% when compared to the average sales of four weeks

prior to the price drop. SCEA will continue to sell the 60GB in the US and

Canada at the new, reduced price until current inventory is depleted, which is

predicted to be this fall based on current consumer demand.

Endret av kilik
Lenke til kommentar
Det ser dessverre stygt ut, siden de har mistet mange tidligere eksklusiver til andre platformer, og flere og flere fokuserer mer på Wii.

9228245[/snapback]

De har også fått en del eksklusive titler. Det virker som det er slutt på de dårlige nyhetene for sony nå, i det siste når det har vært snakk om 3rd party exclusive så har det vært positivt for sony (on the top of my head: Rockstar exclusive, haze, UT3)

En ting til, når du ser etter hvilke eksklusiver de har mistet så er det egentlig ikke så mye, jeg gjorde det en dag og jeg foventet og finne utrolige spill som ikke lenger er eksklusivt, men ingen av de virka spesielt interessant for min del. (Med mindre du regner GTA IV med i listen)

Lenke til kommentar

Ikke direkte overrasket over fallet til PS3, den er fremdeles for dyr for den gjennomsnittlige forbruker.

 

Xbox 360 sin pris begynner å friste mange nå tror jeg ja, regner nesten med at et priskutt kommer til Europa innen juletider.

 

Blir helt klart Wii og Xbox 360 som blir de store denne vinteren. I løpet av noen få måneder vil også Wii passere 360 og ligge først i konsollracet. Vil tippe oktober, etter salget av Halo 3 har roet seg litt ned.

Lenke til kommentar

Wii puster X360 i nakken på VGCharts nå med over 10 millioner solgte. Bare 0,22 millioner skiller dem. Hadde det ikke vært for priskuttet på X360 hadde Wii trolig gått forbi den i løpet av neste uke.

 

X360 vil dra fra igjen med Halo 3 i september/oktober, men ingen tvil om at Smash Bros. Brawl/Super Mario Galaxy vil dra Wii til nye høyder i månedene etterpå.

 

Skal jeg tippe totalsalg ved slutten av året blir det omtrent slik:

 

1. Wii: 17 millioner. 10 mill. allerede. I en klasse for seg. Og med treenigheten Smash Bros/Mario Galaxy/Metroid Prime 3 fortsetter den suksessen mot jul.

2. X360: 15 millioner. 10-11 mill. allerede. Priskutt, Halo 3, Mass Effect vil gjøre at den fortsetter å selge minst like bra som PS3.

3. PS3: 8 millioner. 4 mill. allerede. Priskutt og julesalg samt færre stortitler til PS2 vil hjelpe den stort. Heavenly Sword og Ratchet & Clank kan bli en hit. Bedrer salget noe i Japan.

Lenke til kommentar

Ettersom Wii selger såpass bra i dag, er jeg meget spent på hva som skjer når de store havner på markedet.

 

Galaxy og Prime 3 er jo spill som folk ser frem til, samt Super Smash bros. Med tanke på hvor godt Wii selger per i dag, uten noen store nevneverdige titler i manges øyne, vil jeg derfor like veldig godt å se hvordan salgstallene da blir med disse spillene på markedet.

 

Er heller ikke overasket over at PS3 sliter, selv om den kanskje selger litt bedre, selger den langt fra nok. Den trenger mer enn en liten neve dollar i priskutt, den må ned på konkuransedyktig nivå, altså 3400 spenn ca, for å ha noe sjangse i det lange løpet.

Lenke til kommentar

Det var så vidt jeg kunne se ikke noen kilde der. Salgstallene fra Media Create blir vel ikke sluppet før i natt..? Det pleier da alltid å være natt til fredag de kommer..?

 

Er forøvrig ikke overraskende i det hele tatt om det viser seg å være tilfelle. Den gikk jo opp over 100% forrige uke, så det sier seg jo selv at det er et salgsboost forårsaket av Minna No Golf 5.

Endret av Geofrank
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Du må da klare å lese, tallene kommer fra vgchartz, og er følgelig som du sier ikke offisielle. Men de pleier vanligvis ikke være langt unna det riktige...

Lenke til kommentar
Du må da klare å lese, tallene kommer fra vgchartz, og er følgelig som du sier ikke offisielle. Men de pleier vanligvis ikke være langt unna det riktige...

9241230[/snapback]

Var en URL gjemt inne i teksten der ja :p

 

Vel, Xbox360 har nesten ikke bevegd seg det siste halvåret hos dem, så jeg har liten tro for at de er så veldig spot-on. De som driver siden snakker jo mye i forumene der, og det kan virke som om det er en gjeng med ungdommer med lite å gjøre på fritiden. Riktig nok er de i nærheten ganske ofte, men det er da ikke så vanskelig i et marked som er såpass stabilt fra måned til måned.

Lenke til kommentar
Trur nå at de som vill ha Wii har fått en jeg, trur ikke det er så mange som venter på de store titlene for og kjøpe en Wii.

De som har lyst på Metroid, Galaxy og Brawl har sikkert kjøpt en wii for lengst.

9240866[/snapback]

 

Hvis det var korrekt så skulle vel salgstallene stagnert nå, ikke sant? Hvis de som ville ha Wii hadde fått en, så skulle vel salget ha stoppet helt opp.

 

Gjør det det?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...