Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

The hills have eyes 2 likte 1ern godt så da tenkte jeg at jeg skulle se 2ern også... må si det var grei nok film , 1ern er mye bedre.. dårlig skuespill og var ikke noe særlig grøss i den. skvatt vell 1 gang under denne filmen :p og kunne aldri tenke å se den en gang til. men om man har sett 1ern kan man likevel se 2ern en gang.

handling er : En gjeng soldater på vei gjennom New Mexico for å levere utstyr til en gruppe atomforskere. Men når de ankommer den isolerte forskningsparken er den mistenkelig stille og forlatt. De oppdager et sos-signal rundt og de konkluderer med at det er de savnede forskerne. De beslutter å dra ut for å gjennomføre en redningsaksjon. Lite vet de at dette er de samme fjellene den uheldige familien Carter engang besøkte og møtte sin skjebne..

 

4/10

Endret av Cryflopp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

The Terminator

det er LENGE siden sist jeg så denne filmen, minst 1.5 år om ikke lengre, og det var et gledlig gjennsyn, slik en horror/action/thriller skal lages. mye 80tall i denne filmen, arnold med langt hår og nesten ikke noe dialog.

 

9.5/10

 

Terminator 2 Jugment day

En av de ultimate action filmene laget, dette er filmen Cameron var født til å lage, dette var rollen Arnold var født til å spille. alt er som det skal, effekter som jeg ikke skjønner hvordan de fikk til i 91, er vel ingen filmer der digitale effekter har tålt tidens tann bedre(sammen kanskje med Jurassic park) Denne filmen viser hvorfor Michael Bay aldri kan bli en av de virklig store, han kan lage gode filmer og bra action, men han vil aldri lage en Terminator 2 eller en Die hard han vil aldri lage en klassiker i samme bane med disse filmene. Terminator 2 er så nær perfekt som action filmer kommer.(sammen med Die hard)

10/10

Lenke til kommentar

Memento (2000)

 

Denne filmen er klippet på en ganske spesiel måte, du ser filmen fra slutt til begynnelse. På denne måten vet du hvordan filmen ender, og utover filmen får du vite mer og mer av historien. Dette er veldig genialt da filmen handler om en mann uten kortidsminne, du kan på en måte plassere deg selv i hans sko, da ikke du heller vet hva som har skjedd. Dette er en film som får deg til å gjette og skape dine egne teorier, den har heller ikke gitt rom for noen døpunkter.

 

10/10

Lenke til kommentar
Children of Men

 

[...]Action-scenen i filmen var heller ikke av beste kvalitet.

9025653[/snapback]

Det er flere enn én scene som inneholder action i den filmen. Hvilken mener du? Mener du alle? Hvilken del av scenene tatt i ett opptak var mest skuffende? Det faktum at de mest actionfylte scenene er tatt i ett opptak og at fokusen er lagt på nedtonet estetikk og stil, gjør det til noe av det mest realistiske noensinne sett på film. Kanskje kvaliteten ikke levde opp til Hollywood-dogmatiske eksplosjoner og intensitet?

Lenke til kommentar

Transformers

 

Michael Bay eier ikke skam. Dette er kanskje den dummeste filmen jeg noensinne har sett, men det gjør egentlig ikke noe. Det tekniske håndverket som ligger bak Transformers overskygger alt som tidligere har blitt gjort. Dessverre så blir filmen i mine øyne noe ødelagt av alle de cheesy kommentarene, samt de sedvanlige Michael Bay-scenene med småunger og flaggheising.

 

Det mest postive var jo naturligvis at;

 

STARSCREAM OVERLEVDE! :D

 

 

Alt i alt, 7/10

Lenke til kommentar

Transformers (Michael Bay, 2007)

 

Transformers er en vaskeekte Hollywood-film; totalt blottet for form, overdøvd med stil. For min del behøver ikke en film å være tilfredsstillende på formfronten så lenge den inneholder en enormt spinnvill stil, noe denne filmen i aller høyeste grad gjør. Effektene er de beste jeg har sett i film til nå og actionscenene var veldig underholdende å se på. Historien lagde, tro det eller ei, en oppløftende og positiv stemning for meg så jeg ble en fornøyd gutt da jeg gikk ut av kinosalen. Det er som å høre på popmusikk, det er lagd for å gjøre deg glad. Mange vil bli irriterte over mildt sagt håpløse replikker og andre hysterisk cheesy klisjeer i denne filmen, men jeg bare lo av det.

 

Allikevel, jeg kan ikke gi en film som mangler så mye sinnutløsere som denne en toppkarakter, for det fornærmer filmen meg for mye. Hadde det vitterlig ikke vært bedre hvis filmen hadde en knallbra historie og opplegg i tillegg til de vanvittig gode effektene? Filmen fungerer helt ålreit som et filmatisk moteshow, men mer enn det blir det dessverre ikke. Ikke hadde jeg høye forventninger heller, noe som alltid er en god ting før man skal se en film.

 

3+ - En treer er den mest likegyldige karakteren. Filmen kunne vært bedre, den kunne vært dårligere. Men siden effektene er så bra og jeg tross alt gikk ut av kinosalen nesten med "f00k yeah"-stemning, får filmen en pluss for å dytte den i retning av bedre karaktersetting.

Lenke til kommentar

Congo, ja hva skal man si en dårlig film, men ikke dårlig nok.

hadde den vært litt dårlgiere kunne den godt under kategorien "så dårlig den er bra" men den er ikkke dårlig nok, den er bare dårlig, et par morsome sener og karakterer "redder" den fra å være så dårlig at den er bra

3/10

Lenke til kommentar

300

Så den først på kino, og nå altså på DVD (import om noen skulle lure). Inntrykket jeg satt igjen med etter at jeg så den på kino var annerledes enn da jeg så den for andre gang. Det har selvsagt litt med stemningen å gjøre, men også det at filmen kanskje ikke er en film man ser gang etter gang etter gang. I alle fall frister ikke det stort for min del.

 

Filmen er har mye god action, og ellers er det vel ikke så mye positivt å si om den for min del. Nå er egentlig god action det eneste jeg har vært ute etter i denne filmen også, så derfor vil jeg nok karakterisere filmen som god - men den når ikke helt opp blant de aller beste filmene jeg har sett heller.

 

7/10

Lenke til kommentar
Dessverre så blir filmen i mine øyne noe ødelagt av alle de cheesy kommentarene, samt de sedvanlige Michael Bay-scenene med småunger og flaggheising.

9035274[/snapback]

Flaggheising er jo det som gjør Michael Bay så genial. Flaggrunkere eier så jævlig. Gleder meg til å se den på IMAX i USA.

 

cun: Vi satser på å lage en ny cut av 300 med samtlige unødvendige scener kuttet ut, med enda mer slow motion. "This is Sparta" må også være inkludert flere ganger, helst en gang hver 15. minutt.

Lenke til kommentar

Captivity

 

Frøken Eyecandy, Elisha Cuthbert, gjør en fin figur i denne "skrekk"-filmen. Hun spiller en modell som kidnappes og tas til fange, og vi følger så kampen hennes for å komme seg fri. Ikke verdens mest originale handling, men konseptet i seg selv tilsier ihvertfall at dette kunne bli grei tidtrøyte. Desverre var det bare såvidt...

 

Filmen er langt fra dårlig, for all del, men med nymotens horrorperler som Hostel og Saw-filmene friskt i minne ble Captivity desverre veldig tam i forhold.

 

6/10 - et lite hakk over middels

Lenke til kommentar

Music & Lyrics

 

Romantisk "komedie" med Hugh Grant og Drew Barrymore. Hugh Grant spiller Alex, en popstjerne fra 80-tallet som får i oppgave å skrive en popsang på under en uke, og finner hjelp i Sophie.

 

Hele filmen er klissete fra begynnelse til slutt. Selv om jeg personlig holdt på å dø av latter av introen var resten bare kliss og forutsigbart.

 

2/10 - BORING.

Lenke til kommentar

Airplane

 

kanskje den definitive spoof filmen laget, Robert Stack, Lloyd Bridges og Leslie Nielsen i samme film!!

Filmen har egentlig en del vitser jeg tviler på noen ville lagd i dagens PC usa, Jive talking svarte, pedofile piloter osv. slike ting ville ikke godt i dag. Dagens komedier er alt for snille, Scary Movie filmene bleke kopier i forhold.

 

største problemet med denne filmen er at man kan ikke se andre komedier etter på da de bare vil være kjedelig i forhold.

 

9/10

Lenke til kommentar

Transformers var årets deiligste filmrush!

 

Jeg digger filmer som gir renspikka action. Den type sprakende action som får tærne til å krølle seg, huden til å nuppe seg og som får alle kroppshårene til å stadig få stå. Action som får meg til å klipe i armlenene, holde pusten og glise av enorme effekter som river en med i en virvelstorm av fart og spenning. Transformers er en sånn film og tær, nupper og kroppshår slåss om å regjere i sine virkninger til fulle gjennom stort sett hele filmen og gliset satt bredt. Denne kommer helt opp i mot Matrix som i sin tid kom med helt nye og slående effekter.

 

Plottet er spunnet rundt en ung gutts forelskelse i den hotteste jenta i byen og som selvsagt er sammen med den rike, barskeste og mest muskuløse gutten. Puslete og med mindre penger å rutte med, har han lite å stille opp med annet enn en sterk iver ett å bli lagt merke til og med kreative fremstøt og litt flaks, klarer han å få drømmejentas oppmerksomhet. Dette skulle bli skjebnessvangert for henne, det viser seg at den unge jyplingen er en sentral figur for en helt annen verdens kamp om overlevelse.

 

Robotene, som på fasinerende måter kan transformere seg til diverse transportmidler og andre tekniske dubeditter, er ikke gedigne men vanvittig enorme og i besittelse av våpen ikke en gang fantasien ante fantes. De er også raske, smidige og dyktige til alt. De har lært alt om oss fra internett…:) Desperate kamper mellom gode og vonde roboter utspiller seg i forskjellige arenaer samtidig som den militære styrken gjør det de kan for å eliminere verdenstrusselen.

 

Regissør Michael Bay og produsent Steven Spielberg må ha gnidd sine nostalgiske hender og sammen har de klart å lage en typisk action, hero og god mot vond film som selvfølgelig også leverer en liten dæsh romantikk og overraskende nok, en hel del humor. De gode robotene viser seg å ha en svært så tiltalende humor i flekkene og dette gjør at vi tar filmen for det den er: ren fantasi og laget kun for å underholde og for å gi et sinnsykt rush. Jeg tror gutta som var ihugga fans av Tranformers-tegneserien på 80-tallet, fikk oppfyllet alle sine fantasier om hvor overlegne disse figurene er.

 

Hvis du er av den typen som elsker action og samtidig har evnen til å legge virkligheten på hylla, er overbærende med rammen rundt og bare lar deg rive med av fantasifullt, fantastisk og presist teknisk skapeverk, må du se den. Og, du må se den på kino!

 

Jeg gir denne 9/10 og håper innlegget ikke var for langt... :innocent:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...