Gå til innhold

Nytt gitarutstyr. Hva bør jeg kjøpe?


Khalifen

Anbefalte innlegg

Da ville jeg gått for en cube 30 (evt. cube 30x om du gidder bruke 400,- ekstra på innebygd stemmeapparat, en ekstra effekt og power squeezer). som ligger på ca 2000 veil.

 

-----

 

Kunne tatt en titt på fender highway 1 '06 HSS strat.

http://www.sound1.no/portal/asp/produktdet...Produkt_ID=3663

 

Om stratene ikke er noe, har du sett på gibson sg (brukt i tilfelle)?

Endret av tronni_87
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ibanez har etter min mening gode gode gitarer i alle prisklasser, som gir mye for pengene. Tviler på at du blir skuffa om du skaffer deg en. Jeg har selv en Ibanez, riktignok av en litt høyere prisklasse. Jeg vil påstå at det ikke er mange andre merker som gir så mye kvalitet i de lavere prisklassene som Ibanez. Mitt tips til deg er uansett at du går innom så mange gitarsjapper su har mulighet til å test så mange gitarer som mulig i den prisklassen du er ute etter å finn ut hva DU synest er best. Det med hva en liker og ikke liker er veldig individuelt nå det kommer til gitarer...

Lenke til kommentar

Jeg er åpen for alle slags merker, så lenge jeg kan stole på de. ;) Når det kommer til design liker jeg best Les Paul singlecut og enkelt PRS-modeller. BC Rich har dritstygt design på noen av sine.

 

Den Ibanez-en så ganske pen ut, men trenger ingen "metal-gitar". Utseendet var det ikke noe å si på.

 

Gitaren jeg heller mest mot nå er Hagström Swede. Den er pen, har en god "råkk'n'råll"-lyd og er ikke så dyr, men har noen en god grunn for at jeg skal kjøpe en annen gitar så er jeg åpen. Kjøpet er jo ikke før til høsten, så jeg har gooood tid. :)

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

For å oppdatere tråden min så kan jeg informere dere om at en gitar er blitt kjøpt. En Fender Telecaster, bygd i Mexico enten i -92 eller -93. Den forrige eieren byttet pickupene til noen fra EMG, men jeg også de orginale liggende. Gitaren har den beste halsen jeg har prøvd, og jeg gleder meg til å forsøke den på en ordentlig forsterker. Så da kommer neste spørsmål. Hvilken forsterker fortjener gitaren? ;)

 

Er det også noen som vet noe mer om de mexicanske Telecasterne fra perioden 92-93?

 

Bilder ligger i posten min her.

Lenke til kommentar

Du liker virkelig ikke EMG du. Iallefall etter det jeg har lest av det du har skrevet. ;)

 

Skal iallefall fikse et nytt plekterbrett som jeg hiver orginalpickupene på. Kanskje et hvitt et sånn at jeg kan videreselge den (hvis jeg noen gang vil det) som den var orginal, men har ikke penger før i Juli engang.

Endret av king_of_kong
Lenke til kommentar

Personlig liker jeg det svarte plekterbrettet ganske godt, men jeg kjøper nok et hvitt for å ha ett. Jeg mangler ganske mange småsaker etc, så en større bestilling blir nok gjort når jeg kjøper forsterker.

 

Men gitaren har blitt behandlet pent i løpet av de 15 årene. Er ikke mange skadene på den, nei!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...