Gå til innhold

Spiderman 3 er konge


Dinsdale

Anbefalte innlegg

Er helt utrolig at ingen har lagt ut noe review enda.. inge kjente spillsider jeg har vært innom i hvertfall.. og ingen på gamerankings. Skulle likt å se et review av wii versjonen.. må si jeg er litt skeptisk til hvor godt wiimoten vil fungere.

Endret av tidus2k4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vet ikke om jeg stoler helt på aftenposten eller vg/dagbladet for spillanmeldelser.. men det er en start :p

 

Er ikke så positivt at de mener det virker uferdig og har dårlig kontroll men men.. får se.. jeg kommer sikkert til å kose meg likevel. Spidey 2 var genialt.

Endret av tidus2k4
Lenke til kommentar

Har spillt spillet i en halv time nå og har fått et lite førsteintrykk av spillet. Filmstoryen har jeg prøvd å holde meg unna til nå, siden jeg først vil se filmen på søndag ;p

Kontrollerne funker fint, er kanskje litt uvant i begynnelsen, men jeg begynner å få draget på det og det føles godt å slenge seg med Wii-mote og nunchuck ;D

Når det kommer til grafikken er den heilt grei, selvfølgelig bedre enn det Spiderman 2 var til Playstation 2 ( ikke at den var det værste, men etter det jeg har forstått kjører PS2 og Wii samme storyen osv.) Så veldig mye kan jeg vel ikke uttale meg etter så lite spilling, men spillet virker flott, og jeg håper det vil utvikle seg positivt, og ikke negativt.

Får heller skrive litt mer senere på kvelden evt. i morgen eller søndag når jeg har fått brukt det litt mer!

Lenke til kommentar

SpiderMan 3 på Wii er virkelig verd og skaffe seg! Å svinge seg fra bygning til bygning med Wii-remoten er faktisk så gøy som det høres ut :D

 

Noe som er ekstra gøy, er å høre er at stemmen til Spiderman(Peter Parker) er spilt inn av han som spiller Peter i filmen :D

Og som i tegnefilmene kommer "Spidy" med artige replikker innimellom.

 

Dog har funnet par bugs..(biler kjørende rett igjenom forbipasserende.. selv Spiderman blir av og til gjennomkjørt av passerende biler!)

Litt lagging av og til men dette merkes ikke mye.

 

 

jzk (:

Lenke til kommentar

Jeg er enig. Syns det er svakt av Acitivision å ikke fikse slike bugs til relase, jeg personlig kunne heller ventet noen uker lengre for at de skulle fått fikset opp spillet skikkelig. Men helheten i spillet er glimrende spør du meg ;D Eller i alle fall Wii versjon ( det jeg gikk for)

Lenke til kommentar
Andreas,05/05-2007 : 00:11]Jeg er enig. Syns det er svakt av Acitivision å ikke fikse slike bugs til relase, jeg personlig kunne heller ventet noen uker lengre for at de skulle fått fikset opp spillet skikkelig. Men helheten i spillet er glimrende spør du meg ;D Eller i alle fall Wii versjon ( det jeg gikk for)

8539341[/snapback]

Hvordan funker spillet på en måte? I forhold til å gjøre story og tulle i byen?

Er grafikken bra? Har du fått den sorte drakta og hva må du gjøre for å ta den av?? Vil du anbefale det?? Når det er sånn cutscene må man bevege på kontrollene og sånt(sånn er det på 360 bare trykke på knapper lurte bare på om det var det samme på wii versjonen)?

Hvordan er menyene??

Hvordan styrer man kameraet?? Og hvis man trykker ned på d-pad kan man ta bilder da? Hvor blir de av?

Ville du valgt ssx blur eller spider-man 3? Kontrollene virker kule, som på ssx blur man må bli vant til de og øve og øve.

Endret av SWRT91
Lenke til kommentar

Ign har også lagt ut reviews nå.. 6.0 til ps3/xbox 360 og 5.7 til Wii

ign

 

 

1up ga spillet 5.0

The rest of the game is a pretty straight-up combination of the better bits of Spider-Man 2 and Ultimate Spider-Man, except with absolutely punishing quick-time button-pressing events. A, B...ugh! A, B, Up...damn! A, B, Up, X... F***!

1 up

 

 

Eneste versjonen som ser ut til å ha fått bra er den til DS som fikk 8.1 fra ign. Kanskje det er den vi burde kjøpe alle sammen :p

Endret av tidus2k4
Lenke til kommentar

Rimelig normalt at "vanlige folk" gir hypede spill bedre karakterer enn anmelderne. De ønsker å forsvare kjøpet sitt og ser neppe like kritisk på spillet.

 

Det er som regel et dårlig tegn når anmeldelser ikke dukker opp før spillet har blitt lansert.

Endret av kilik
Lenke til kommentar
Rimelig normalt at "vanlige folk" gir hypede spill bedre karakterer enn anmelderne. De ønsker å forsvare kjøpet sitt og ser neppe like kritisk på spillet.

 

Det er som regel et dårlig tegn når anmeldelser ikke dukker opp før spillet har blitt lansert.

 

Tror det har noe med at storyen i spillet er det samme som filmen.. var en eller annen som bemerket dette i en tråd. Derfor fikk de ikke lov å legge ut reviews før release.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...