Gå til innhold

Ser etter et Gf 7900GT med 512mb ram


randknu

Anbefalte innlegg

Jeg har et Gainward geforce 7900GT special edition med 512MB ram.

 

Jeg ønsker å kjøpe et 2. kort for å kjøre i SLI. Hvis noen har et slikt kort er jeg villig til å gi 1500,- for det. Kan diskuteres etter tilstand.

 

Etter å ha lest om alternativene (gf 8 serien) så er de imponerende nok men strømforbruket og varmeutviklingen er et stort problem for min del.

 

Jeg bor i Oslo

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, jeg har lett igjennom bruktmarkedet, både her og forsåvidt resten av verden. Enten er alle som har et slikt kort så fornøyd med det at ingen vil bytte det ut, eller så gidder ingen å selge det.

 

Så langt jeg har sett er gainward den eneste produsent som noensinne har laget et 7900GT med 512MB minne. ytelse ligger akkurat på samme nivå som 7950GT med 512Mb minne (jeg har prøvd ett i min maskin, og på 3dmark06 skilte mindre enn 30 poeng de to korta) så jeg lurer litt på om dette er samme kort bare med annen betegnelse og om de ville virke sammen i SLI, liten kjangs for det er jeg redd.

Lenke til kommentar

Javel... så jeg trenger ikke ha et med 512Mb ram aldtså? :roll: men da blir vel totalminnet på 512Mb også da, hva med minneklokkinga har den noe å si, mener å huske at mitt kort har 1.2ns mens 256mb utgaven har 1.3ns? ikke quote meg på talla de er jeg veldig usikker på.

Lenke til kommentar

takk.. menne det var bare 256 kort, hørt at du ikke får full effekt ved å kjøre Sli, så 512 + 256 - litt av effekten , er ikke store forkjellen på 512 ... men takk allikevell ,

 

og den linken du gav på 7900GT ,

 

hadde ikke kjøpt den, kjør en sikker betalingsmåte iallefall, virka litt mistenkelig, fant heller ikke noe telefonnr i hans navn, og han har ingen karakter...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...