Gå til innhold

Hvem stjal Siste Ordet? - Nok en dårlig krim


Dotten

Hvem tror du er den ukjente brukeren?  

430 stemmer

  1. 1. Hvem tror du er den ukjente brukeren?

    • Dotten
      85
    • The Hoff
      20
    • Jack Bauer
      29
    • LarsP
      26
    • Den ukjente TV2 journalisten
      14
    • Den rød-grønne regjering
      32
    • Butleren
      22
    • TSP
      7
    • Oyvind Dahle
      30
    • Steffyboy
      9
    • Rome
      7
    • fredrikrb
      5
    • Ueland
      14
    • Ingen av dem, er en annen.
      16
    • Umulig å vite, han er tross alt ukjent.
      119


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Gjest Bruker-95147

Vi kan jo heller spekulere i hvem som er tyven. Oivind har ikke tid, fordi som nyfrelst "ektemake" har han nok med og smøre tøfler og grue seg for sykkeltortur. Steffypants er for full. LarsP har nok med å beundre barten sin, og lugge den bittelille luren sin i påvente av at RBK vinner CL. Det begynner da og tynnes ut i rekkene av mistenkte ... :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg tror det har noe med den tidligere russiske spionen fra FSB, Aleksandar Litvinenko og plutonium 210 å gjøre...

 

Kanskje Dotten er en spion for FSB? Hmm...

 

La oss lage en konspirasjonsteori, jeg vedder på at FSB, CIA og MI5 har noe å gjøre med dette... Ja, MI5 den britiske "hemmelige" tjenesten som driver med kontraspionasje...

 

Kan en mod legge FSB,CIA og MI5 + Litvinenko i pollen?

Endret av SasaB
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Følgende finner sted alt for lang tid etter forrige kapittel.

 

"Vi trenger en dverg! Hvor finner jeg en dverg?"

Cun er travelt opptatt. Hans ekspertise er sårt trengt i krimmen. Det er gått måneder siden Dotten forsvant inn i fortiden. Eller fremtiden. Ingen vet. Men i den perioden er forumet forvandlet til et levende spamhelvete. Enkelte begynner faktisk å sammenligne det med VGD. Flere moderatorer er i Dottens fravær hentet inn for å få kontroll på situasjonen. Cun, som den regissøren han er, har fått oppdrag i å ta kontroll på krimmen. En krim som fort kan bli sensurert av de mektige rød-grønne, med Bekemellem i spissen, om ikke det opprettholdes enn sann balanse.

"Hør her folkens. Denne krimmen skal ikke bli offer for sensur! Jeg trenger kvinner, samer, innvandrere, gulostinger, hvitostinger, gamle, barn, negre, gulinger og hvite. Og så tregner jeg en dverg! Alt som kan kvoteres skal kvoteres, her skal intet gå feil. Ikke når jeg har regien!"

En stakkars T-Solberg i hjertesorg løper rundt og prøver så godt han kan å tilfredsstille den kravstore Cun.

"Men.. Det er jo ingen dverger her! Hvor skal jeg finne en dverg?"

"Jeg vet da faen. Hent Datasmurf! Han kan være dvergen!"

"Datasmurf? Han er da ingen dverg?"

"Nei det gir jeg pokker i. Heter han smurf så kan han sikkert være en dverg. Og hent Alastor!"

"Alastor?"

"Ja Alastor. Han kan være vår inkvoterte muslim."

"Muslim? Er han muslim?"

"Allah-Stor. Sier sitt med et nick som uttales slikt. Så han er muslimen vår."

"Den der var sykt dårlig, du er klar over det. Ingen som vil le av den...."

"Ser det ut som om jeg regisserer en komedie her? Det er slutt på latter! Fra nå av er det kokain og dystre østlendinger som gjelder! Og jeg skal vise meg i bar overkropp, merk mine ord! Kvinner. Jeg trenger flere kvinner i dette kapittelet!"

 

Steffyboy kommer med ett tuslende inn, i sine armer har han smårips_eier, Veronica og Crazykimmi. De tre jentene er i tråd med føringene gitt fra Darkness kledd særdeles lite utfordrende og de vil helt klart ikke bli presentert som attraktive, siden vi her streber etter å ikke gjøre jenter til sexobjekter. Så blir forhåpentligvis også Bekemellem fornøyd. Men alle tre jentene kommer med et blikk som kun sier en ting; De er blitt medlem i FHC - Forum High Club. Og SteffyBoy var deres inngangsbillett.

"Slapp av Cun, har ordnet kvinnerepresentasjonen. Jeg ligger med flest mulig jenter, i likestillingens navn! Fra nå av kan dere bare kalle meg SteffySlutmaster."

"Hva? Mener du å si at du har fått snøret i bånn hos alle tre?"

SteffyBoy ser utrolig fornøyd ut.

"Ikke noe problem det. Fikk Dotten til å skrive det inn. Jeg valgte selv jentene. Men ikke si det høyt, tror ikke Veronica blir så fornøyd da.."

"Du vet at folk leser dette her, sant?"

"Haha, tror du virkelig brukere leser dette skvipet? Ikke få meg til å le Cun."

"Samma det, jeg trenger uansett hjelp her. Har du sett Wh1te?"

"Nei. Ikke siden jeg drømte om han i natt"

 

Steffyboy får et fornøyelig smil som lyser opp ansikten hans. Så blir han med ett oppmerksom på det merkelige blikket de rundt han gir han etter den kommentaren.

 

"Altså, ikke misforstå. Det var en machodrøm. Vi forførte damer. Mange damer. Og det var ingen mannlig nakenhet. Kun dusinvis med dusinvis av nakne kvinner."

Bortforklaringen er ikke særlig overbevisende.

"Ehh, men tilbake til saken! Det er to ting som er sikkert her i forumet; For det første; Når jentene viser frem nye t-skjorter i RPP så er det virkelig ikke t-skjorten de ønsker å vise frem, og for det andre; Trenger man å få kontakt med Wh1te så er det bare å si noe nedsettende om Tarantino. Dotten gjør det hele tiden bare for å plage han."

"Er ikke det trolling?"

"Jo, men han er en moderator. Moderatorer er som kjent over alle og enhver retningslinje. Så la oss prøve nå: Tarantino suger."

Steffyboy fikk så vidt sagt ferdig setningen før Wh1te kommer stormende.

"Han suger så absolutt ikke! Han er et geni!"

"Aha, Wh1te, der er du!" Cun er glad siden han har letet etter Wh1te gjennom hele kapittelet.

"Hva er det du vil din lille fjert av en ny moderator?"

"Jeg trenger deg. Siden du er hvit Wh1te. Ganske så rasistisk brukernavn forresten. Still deg der borte med Blacki, så skaper dere en fin balanse. Blacki&Wh1te er ganske fengende, dere er et søtt par.."

"Jeg må hva? Siden når har du rett til å kommandere meg? Hvem ble bannet og gjorde deg til administrator?"

 

I andre enden av kategorien prøver TWFA å overse krangelen mellom de to unge moderatorene. TWFA er rørt til tårer, foran ham er hans sønn Orresnei. Nok en gang moderator, nok en gang mektig. Alle hans hevntanker har forlatt ham, all bitterheten er oppløst som tårer i regn.

"Min sønn. Du er tilbake igjen. Du er endelig verdig nok til at jeg kan snakke med deg igjen. Ikke lenger trenger jeg å se bort fordi du er en ussel vanlig bruker. Du er blitt moderator igjen. En mektig moderator."

Han omfavner sin sønn og gleden overgår alt han tidligere har opplevd.

"Så så far. Jeg har ikke tid til dette. Jeg må over til spilldelen, kanskje den ukjente brukeren er å finne der."

Brått blir TWFA sin glede erstattet med angst. Øynene frosser til som cola i en fryser.

"Spilldelen? Er du galen min sønn? Har din tilværelse som ussel bruker forkludret ditt syn? Har traumaene dette har medført gjort at den siste bit av fornuft har forlatt denne verden? Du skal så aldeles ikke til spilldelen av forumet, det er alt for farlig. Det er troll der. Store skumle troll. Væpnet med spam og med sine fanatiske tilbedelse til spillkonsoller er de ustoppelig. Jeg har nettop fått deg igjen og akter ikke å miste deg atter en gang!"

"Far slutt! Jeg må gå. Spilldelen trenger meg. Forumet trenger meg. Jeg kan ikke sitte her og gjøre intet. Ondskap er når gode moderatorerer ikke sletter spam. I spilldelen er det mye spam! Støtt meg heller far og kanskje jeg kan lære deg en ting eller to i jakten på troll."

Raseriet i øynene til TWFA lyser opp som ild på et mørkt sted.

"Makan til frekkhet! For det første, hvem er det som skriver de latterlige setningene? Ild i mørket? Cola i fryser? Og for det andre: Hva får deg til å tro at du kan komme her og lære pappa hvordan man puler?"

Sjokket over å høre sin far, som vanligvis artikluerer seg bedre enn de fleste andre, benytte seg av et slikt ord gjorde at han i noen sekunder ikke viste hva han skulle si. Fredrik kom med ett løpende til.

"haha, TWFA sa pule. Uanstendig ordbruk, rappor..:"

Han får ikke fullført setningen før Orresnei permbanner han. "HerreTST som jeg har savnet å permbanne."

 

Der etterlater vi far og sønn og beveger oss til LarsP og et skjebnesvangert kapittel for hans del.

 

"Du, Larsp, er beskyldt for å ha tatt livet av Hanne:). Har du noe å si til ditt forsvar?"

LarsP ser seg rundt. Hele bermen av SO'ere har strømmet til for å se på at den mektige brukeren enten blir dømt, eller blir frikjent, for dette grusomme overtrampet. Foran han står b-real, som endelig har fått seg nytt tastatur og venter på svar.

"Jeg ser ikke hvorfor jeg skal svare deg, din patetiske unnskyldning for en moderator. Hva med å være edru for en gangs skyld. Uansett, jeg kan ikke se noe om at det er forbudt å drepe brukere i retningslinjene."

"Svar ellers vil jeg permbanne deg!"

"Jeg er uskyldig, din nisse. Dette er et komplott"

"Javel. Da får rettsaken starte. Sværger du å si sannheten, hele sannheten og intet annet enn sannheten?"

"Hva for et dumt spørsmål er det? Skulle jeg sagt halve sannheten? Hvorfor kaster du bort tiden min!"

"Svar! Sverger du, ved Ueland, å si sannheten?"

"Ja! Du er stygg. Og jeg er møkk lei av å se toppløsbilder av Datasmurf i RPP mens han leker med en colaflaske. Jeg vil derimot gjerne se toppløsbilder av smårips_eier, så ja jeg er dobbeltmoralsk. Og så vil jeg bli moderator. Når Cun blir moderator bør pokker med jeg bli moderator også. SteffyPants er for ordens skyld en langt bedre kysser enn Hanne:) noensinne var og om hun ikke er død så vil hun nok bli forbannet av å høre det. Jeg hater bergensere og jeg må si at jeg elsker mitt eget speilbilde. Nå, skal jeg fortsette å snakke sannheten, eller har du tenkt å spørre meg om noe?"

"Drepte du Hanne:) ?"

"Nei, har jeg sagt."

"Ok, du er fri til å gå. Du snakker helt klart sant. Men, det er helt klart en morder i blant oss. Jeg bestemmer herved at SO skal tømmes for dens beboere i søken etter den kaldblodige morderen!"

 

 

Samtidig, i Intraforum - Avdeling forum....

 

"Dotten! Hvor faen er Dotten!"

Ueland er rasende der han stormer inn i intranett. Det fulltalige moderatorteamet skvetter til, den sindige Ueland er sjelden sint. am3k reiser seg forsiktig og svarer sin herre.

"Han er forsvunnet. Reist for å fjerne hver eneste neger han kan finne.."

"Han har hva? Er det rablet fullstendig for han? Rasisme tollereres ikke her i forumet!"

"Nei, nå misforstår du. Du skjønner, han skulle fjerne alle neger ordene. Ikke negre bokstavelig"

"Fjerne negerord? Men fanken, neg... unnskyld, mørkhudede skal da få lov å snakke de også. Vi har jo ytringsfrihet her, så lenge man sier det jeg liker!"

"Nei, ikke det jeg mente. Han skal fjerne all bruk av ordet neger. Så han reiste i tid for å få det fjernet. Siden har vi ikke sett han."

 

Ueland ser smålig forskrekket ut.

 

"Reiste i tid? Hva i all verden er poenget med det? Hvorfor ikke bare redigere innleggene med ordet?"

 

Stillheten og forundringen inntar salen. Ingen av dem hadde tenkt på den muligheten.

 

"Dette er jo bare fantastisk! Her må jeg stå skolerett og forklare hvorfor en av våre dyktigste moderatorer jobber i fylla grunnet denne hersens ukjente brukeren, som er frekk nok til å starte en tabloidtråd. Samtidig er skaperen av denne latterlige krimmen forsvunnet? Er det ikke typpisk?

Blikket hans senker seg på Jarmo. Den skyldige moderatoren. Jarmo ser skamfull ut der han sitter og lurer på hvem av sine feige kollegaer det er som har tystet til den ukjente. Han skal ta både tysterne og den ukjente brukeren om det så er det siste han gjør.

 

"Steng den. Steng den hersens tabloidtråden."

Det er Aalton som kommer med forslaget.

"Stenge den? Er du galen? Hva tror du brukerne vil si om vi fjerner pressefriheten? Vi kan da ikke stenge en tabloidtråd? Han har oss akkurat hvor han vil ha oss. Han vil bruke media mot oss til å få brukerne til å hate oss enda mer. Den slue jævelen."

"Hate oss enda mer? Er det mulig?" skyter Darkness inn. "Hvorfor ikke bare stenge denne hersens krimmen, den har jo pågått i en evighet!" fortsetter hun.

 

Administratorene Ueland og Aalton tenker seg lenge om. Det stemmer vel at denne krimmen pågått lenge nok nå og det skjer jo ingenting nytt. Men den gir lesere. Lesere betyr trafikk og trafikk betyr penger. Ikke minst så skaper det jo de to oppmerksomhet siden de er med i krimmen. Så hvorfor stenge?

 

"Hva er det å tenke på? Denne historien går ingensteder! De eneste som liker den er jo de som blir nevnt. Resten gidder kun lese fordi kanskje, kanksje det er en liten mulighet for at de, i deres patetiske forumliv, vil bli nevnt. Kanskje den O'store Dotten nevner den i sin o'så store krim".

Sarkasmen i Darkness sin tone var lett å høre.

"Det skjer absolutt ingenting her! Hva er det denne historien egentlig handler om? Ukjente brukere, siste ord, store hemmeligheter? Det skjer jo absolutt ingenting! Det er jo bare en lang remse av plagiater som blir brukt. Hvor er originaliteten? Dette er kun et stort PR jippo fra den udugelige Dotten og de eneste som biter på dette skvipet er alle de oppmerksomhetskåte brukerne man finner i SO. Jeg sier steng! Og steng nå!"

 

Det var mye sannhet i Darkness sine ord. Er det virkelig på tide å ende dette her. Ueland ser bort på Aalton som ser bort på Ueland som igjen ser bort på Aalton. Ingen av dem ser på Darkness, men hun derimot ser bort på Jarmo. Jarmo er tankefull og lurer på hvor b-real er og skulle gjerne se på han, men siden han ikke er der ser han på am3k. For Jarmo trenger en drink og er det noen som har alkohol på dette forumet, så er det b-real. am3k derimot blir forstyrret av at Jarmo stirrer på han og lurer på om han har noe mellom tennene og ser panisk rundt seg. TST lurer på om det har klikket for am3k siden han ser så panisk ut og vurderer derfor å ta fra ham moderatorkreftene.

 

 

Er dette siste kapittel? Vil Ueland endelig stenge dette her, eller vil vi få nok et meningsløst tillegg til en meningsløs krim? Er Dotten tapt for alltid og vil virkelig Sozerne måtte forlate SO? Vil Orresnei trosse sin far og ferdes til trollernes rike? Og må man vente tre måneder til neste kapittel, eller vil det komme et nytt i morgen? Og hvorfor er ikke du nevnt i dette kapittelet? Er det fordi du er ubetydelig? Kjedelig? Ikke verdt å nevne kanskje? Eller har du rett og slett ikke betalt Dotten for å være med, slik som fredrik gjør? Og hva vil Veronica sin grusomme hevn gå ut på? Svar på noen av de spørsmålene her vil nok aldri komme, på lik linje med alle andre spørsmål i dette makkverket av en krim. Og vil virkelig L4r5, Manx, PencilCase, Tomat-Ulf, ErikFN og The_Fire bli nevnt i neste kapittel? De vil garantert lese det nå som dette er skrevet i hvert fall. For de sikler virkelig etter oppmerksomheten.

 

Merk! Denne historien er et resultat av ytterst kjedsomhet og er helt og fult et produkt som helt og holdent bygger på trådstarters hellers manglende fantasi. Alle brukere og moderatorer nevnt i denne fortelling gjør det uten samtykke og kan således få sitt navn fjernet om ønskelig ved å sende en pm. Denne dårlig formulerte fortelling er ment å være humoristisk (om enn dårlig humor) og ikke ment å henge ut noen brukere. Om man likevel føler seg truffet og tar seg selv veldig høytidelig så vil som nevnt trådstarter endre fortellingen i henhold til ønske fra berørte parter. Ingen dyr, brukere eller hardware komponenter er blitt skadet i utformelsen av denne fortelling, men en god del brukere ble forvirret i SO5. Ingen brukere ble alvorlig skadet i sexakten mellom LarsP og Hanne:), men førstnevnte fikk endel kloremerker på ryggen. b-real er igjen tastaturløs og et par brukere er blitt bannet. Dessverre måtte en bruker og en moderator bøte med livet og Orresnei er blitt degradert. Juliess har ikke tatt skade av skokremmen og ja, de tre jentene vil få varige men etter å ha hatt seg med SteffyBoy.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...