Gå til innhold

Venstre-, midt- og høyrejustering av signatur


Ønsker du, venstre-, midt- og høyrejustering av signatur tilbake?  

81 stemmer

  1. 1. Ønsker du, venstre-, midt- og høyrejustering av signatur tilbake?

    • Ja.
      52
    • Nei.
      24
    • Vet ikke.
      5


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Om den var høyrejustert så, ja. Jeg synes det ser stygt ut.

7266434[/snapback]

 

Og om den hadde vært midtstilt?

 

Er det slik at alle signaturer tar seg best ut venstrestilt og at ingen av dem tar seg bedre ut midtstilt eller høyretrestilt?

 

Om svaret er ja så forstår jeg godt om folk er imot frivillig plassering av signaturer, men av en eller annen grunn tviler jeg på at noen faktisk mener at ingen signaturer tjener å være midtstilt eller høyrestilt.

 

Det er i det hele tatt en enorm pirking og ganske så detaljestyring man skal ha på forumet om det ikke skal få lov å kunne justere hvor på linjen teksten skal begynne. Det blir helt bak mål å nekte noen eksempelvis å trykke spacebar tyve ganger før man skriver teksten i signaturen.

 

Slik detaljestyring gjør forum dårligere, ikke bedre. Om moderator skal komme løpende for slikt så er det ikke rart det blir avstand mellom brukere og moderator, for ikke å snakke om at brukere føler at detaljestyringen flyr litt vel avgårde på forumet.

 

Det er plagsomt nok å fjerne gode emnefelt fordi de ikke har tre ord eller fjerne gode nok innlegg fordi de mangler et par tegn, men om man skal moderere vekk en signatur fordi den ikke starter helt til venstre, vel det blir bare litt vel mye. :)

Lenke til kommentar

Det er da bare teit å ikke tillate right/center/left! Det er da virkelig ikke irriterende midt- og høyrestilte signaturer. Da er da farger og diverse rare tegn (som ◄█▀█▄█▀█►) mye mer irriternde, og dere har vel ikke planer om å forby det og? Nei, jeg synes right/center/left skal være lov!

 

Uansett, det er jo ekstremt lett å unngå det! Min signatur f.eks., er 100% lovlig ifølge retningslinjene ...

Lenke til kommentar

Skal si meg enig i at quote og lignende er stygt. Men right/center/left? Dette synes jeg faktisk kan gjøre en signatur bedre. Min er f.eks ikke fin en plass uten right/center/left

(Ja jeg har endret signaturen min nå). Og som sagt, hvorfor skal moderatorene bruke tid på å fjerne signaturer som egentlig ikke skjemmer forumet?

Btw: Dette kunne godt vert bedre informert om, jeg fikk ikke vite om dette før jeg fikk melding av Aalton. Takker for at Aalton gav meg en mulighet til å endre signaturen selv.

 

Edit: En leif...

Endret av LooneyTune
Lenke til kommentar

Det blir for ekstremt å ikke få lov til å ikke ha signatur til høyre eller center. Vil si at det ser mye bedre ut med en signatur som er til høyre eller midtstilt, da det meste av teksten på forumet er på venstre side.

 

Det er mange signaturer jeg mener passer best på høyresiden eller midtstilt, og da syns jeg de skal få være midtstilt.

 

Det at moderatorene tok en runde i går natt og slettet signaturer som var feil irriterer meg. Den regelen om at det ikke er lov til å bruke right/center-tagen er like klar som at det er lov å bruke bold/kursiv/understreket tag.

Lenke til kommentar

Dotten har gode poenger her. Ingen vits å innføre regler bare fordi man har muligheten til det. Det blir bare godt gammeldags byråkrati og ekstraarbeid, som fører til misnøye blant bruker og moderatorer. Personlig bryr jeg meg fint lite, da jeg ikke har flytta på min signatur, men det er i mine øyne totalt unødvendig at denne debatten i det hele tatt eksisterer.

 

De sleit ikke med dette på Jesu tid?

Lenke til kommentar

Godt å se en debatt om emnet. Selv syns jeg det er "oppfriskende" å se litt variasjon i signaturer, og stemmer derfor ja :)

 

Dotten nevner et veldig godt poeng med at det kan bli for mye detaljstyring. Regler som skaper misnøye og merarbeid er vel få tjent med? Lar det bli opp til pollen å bestemme om misnøyen forekommer hos folk flest.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...