Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
ITavisen, på en time eller så. Gidder ikke å legge sjela i det.. Kommentarer?

 

Har ingen erfaring med avisoppsett..

7116129[/snapback]

Bra arbeid og pent design, men det hadde aldri funket for IT-avisen. Jeg føler at både tekst og layout gir en helt annen melding enn det som er tema for IT-avisen.

 

Skal bli spennende å se om VG svarer på dette e-brevet:

 

"VG.no har i mer enn 5 år vært ledende på unike brukere av nettsiden i Norge." skriver dere. Men dere henger fortsatt fem år tilbake i tid teknologisk sett. Jeg synes det er rart at norges største avis ikke har en nettside som støtter webstandarder satt av w3c, et anerkjent konsortium med Tim Berners-Lee (Det Verdensomspennende Netts oppfinner) i spissen. Det er også litt spesielt at dere har formater direkte i html-koden, og ikke i et eget css slik selv de mest amatørproduserte hjemmesider har. Sist men ikke minst så bruker dere tabeller feil. Tabeller skal definere tabulære data, og ikke brukes til layout. Å bruke tabeller for å kunne posisjonere elementer på en nettside, var en juksemetode som ble innført den gangen det manglet teknologi til å gjøre det på andre måter. I dag har vi, noe VG tydeligvis ikke har oppdaget, css (Cascading Style Sheet) til å sette koder for layout og formater mot elementer som p, h1, h2, h3, div, em, strong osv.

 

Med vennlig hilsen frustrert VG-leser

Endret av neitakk
Lenke til kommentar

OK, siden du bryr deg om hva andre bruker i så stor grad, og har problemer med å forstå at andre mennesker tar andre valg enn deg selv, kan jeg jo si det.

 

Bruker Photoshop. I likhet med Opera er PS bloat ifølge min egen definisjon, men det er én forskjell; Opera inneholder funksjoner jeg vet jeg ikke kommer til å bruke, eventuelt har andre programmer til å ta seg av. Photoshop er en verktøyboks med ekstremt mange verktøy, og jeg kan umulig klare å bruke og kombinere alle før jeg dør, men jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke den og den funksjonen eller ikke.

 

Photoshop er vel i tillegg et av de aller beste, om ikke det beste, bilderedigeringsprogrammene per dags dato.

Endret av Mr.Berg
Lenke til kommentar

Du kan ikke si at du vet at du ikke kommer til å bruke noen av funksjonene i Opera. Det er helt feil å si det. Men nå gidder jeg ikke ta opp debatten om nettlesere her igjen.

 

PS: Opera er i tillegg et av de aller beste, om ikke det beste, nettleserprogrammet per dags dato. Det er det som er problemet, at firefoxbrukere ikke kan innse at Opera er bedre. De må selvsagt fortsette å bruke Firefox, men det bør en liten holdningsendring til.

Jeg buker for eksempel Paint Shop Pro til å redigere og lage grafikk med. Jeg vet at Photoshop er et bedre program, men jeg har aldri satt meg inn i det, og orker heller ikke å gjøre det. PSP fungerer greit til mitt bruk. På samme måte fungerer Firefox greit for ditt bruk, mendu er nødt til å vedgå at den verken er den raskeste eller mest funksjonelle leseren på markedet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...