Gå til innhold

Filmprat - vårt lille tilholdssted.


LarsP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bond er og blir en klassiker, men de nyeste filmene har ikke vært all-verdens. Det til tross for at jeg syns Pierce Brosnan er den beste James Bond siden Connery. For min del har Mission Impossible-filmene tatt over tronen til Bond etter Goldeneye. De har rett og slett flere heftige stunts, stilige gadgets og er også mer tilfredstillende visuelt.

 

Men kanskje Daniel Craig kan snu trenden med en mørkere Bond?

Lenke til kommentar

Angående gadgets og slikt;

 

Spoilerwarn, konkrete ting fra filmen som ikke bør leses av de som ikke ønsker overaskelser.

 

 

Skal være fint lite av slikt i Casino Royale. Dette er tross alt en film om hans første oppdrag eller noe i den stil. Selv "Shaken not stirred" forsvinner ut. Han blir spurt om det når han bestiller drink, men svarer "Does it look like i care"?

 

 

Lenke til kommentar

Jeg så Hostel akkurat nå. Hva skal enn si? Jeg liker ikke sånne filmer. Greit, det var ekkelt med de scenene personene ble torturert. Det var så urealistisk bare. En liga som driver med hallikvirksomhet i form av å slakte andre mennesker, og får en bestemt pris for det man finner og dreper.

 

Off-topic: Hva er egentlig en ''hostel''?

Endret av onyX
Lenke til kommentar
Flott med litt fornying. Sean Connery er ikke mulig å toppe, selv om de alltid prøver med det. Men Bond har aldri ment å være så fokusert på hvordan Bond opptrer/ser ut, men med en så eminent skuespiller som Connery som definerte rollen så ble det fort slik og også noe man lengtet etter i ettertid. Man prøver desperat å finne en ny Connery.

 

Nå gir de faen, nå snur de ting på hodet og prøver å gi oss en ny start. Tror det er et riktig valg og håper filmen blir knall. Det har vært alt for mye fokus på hvem som spiller Bond at alt annet havner i baksetet. Traileren var nå over middels og hever mine forhåpninger :)

6912765[/snapback]

Det kan bli veldig spennende, ja. Å få en film på nivå med Goldeneye vil være nok for meg, men hvis de klarer å toppe den så hadde det vært herlig. Etter de siste filmenes nedtur så trenger vi en film man ser på kino flere ganger. Akkurat nå kan jeg vel si at den er rimelig høyt på min forventningsliste, hvor The Last Kiss og The Fountain ligger øverst.

Lenke til kommentar
Synd at de ikke klarte å holde Goldeneyes nivå. De filmene etter var virkelig begredelige...

 

I morra skal jeg i teorien se The Graduate på skolen. I natt skal jeg døgne. Lurer på om det er en god kombinasjon :hmm:

6913379[/snapback]

Alltid vær opplagt når man skal på skolen.

 

Edit: :)

Endret av onyX
Lenke til kommentar

Det er umulig å svare på. Kan komme omtrent samtidig, kan komme noen måneder senere.

 

Men ettersom det er ganske smått med filmer som står oppført i april (kun to) så er nå sjangsene der. Hvis ikke de får presset den inn der så ser det mørkt ut, da månedene etter begynner å fylle seg med gigantfilmene. Så kommer den midt i den perioden risikerer man et kort og snevert besøk på kinoen.

Lenke til kommentar

The Hoff vil trolig ikke medvirke i en "Knight Rider" film, selv om han nok har veldig lyst (og ønsket Orlando Bloom til å spille sin sønn). Trolig blir det en helt ny start, samme konspetet og karakterer, men mer modernisert og med nye skuespillere.

 

Trailer til Blood Diamond (Dicaprio og Connelly) er ute, den ser ganske rævva ut, virker som om man prøver å stjele stilen til Battlestar Galactica. Men filmen som helhet kan nå kanskje bli severdig. Traileren finner du her.

 

Justin Long og Maggie Q blir med i den neste Die Hard filmen, regissert av Len Wiseman. Saw III traileren/teaseren(sikkert postet før) virker nå litt lovende.

 

Sist men ikke minst, ny trailer til The Prestige, muligens vinterens størst eøydepunkt, er å finne her.

Lenke til kommentar

300 tror jeg kommer til å dra inn mye penger, nesten ingen store filmer som kommer ut i februar-mars.

 

Blood Diamond har jeg stor tro på, selv om aksenten til DiCaprio høres sketchy ut. Edward Zwick + James Newton Howard = Kinotur.

 

Fremdeles for mange bra filmer igjen av i år til å tenke på 2007. Babel, Children of Men, Snakes on a Plane osv. osv.

Endret av Thrusthamster
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...