Gå til innhold

Siste Ordet 5. [oppdaterte regler 16.11.06!]


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

God kveld, forum. Tillat meg først å beklage denne avbrytelsen. Jeg, som så mange av dere, verdsetter komforten med hverdagsrutinene - Sikkerheten, det velkjente, roligheten, gjentagelsen. Jeg verdsetter dem like mye som alle andre. Men i minnehøytidelighetens ånd, derav de viktige hendelsene i fortiden som vanligvis blir assosiert med noen sin død eller slutten på noen sin blodige kamp, en feiring av en koselig ferie, syntes jeg vi kan markere denne dag, en dag som dessverre ikke lenger er husker, ved å ta litt tid fra dagliglivet til å sitte ned og ta en liten prat.

 

Det er selvfølgelig de som ikke ønsker at vi snakker. Jeg mistenker at i skrivende stund, så forsøker man å slette innlegg og stenge tråden. Menn med sletteknapper er på vei. Hvorfor? Fordi mens denne klubben kan bli brukt som en arena for samtale, så vil ord alltid beholde sin makt. Ord gir mening til meninger og for de som vil lytte, smaken av sannhet. Og sannheten er, det er noe forferdelig galt med dette forumet. Er det ikke? Ondskapsfullhet og urettferdighet, intoleranse og depresjon. Og der du en gang hadde friheten til å protestere, tenke og si det du mener, har du nå sensur og system for overvåking som tvinger deg til komfortabelhet og søker din underkastelse.

 

Hvordan skjedde dette? Hvem sin skyld er det? Det er selvfølgelig de som har mer skyld enn andre og de vil bli holdt ansvarlig, men ærlig talt, hvis du ser etter den skyldige, så trenger du ikke se lenger enn til speiler. Jeg vet hvorfor du gjorde det. Jeg vet du var redd. Hvem ville ikke vært det? Forumkrig, forumterror, forumsykdom. En myriade av problemer som konspirerte til å korruptere din fornuft og rane deg for din forstand. Frykten fikk overtaket og i din paniske tilstand så ga du din tillit til administrator, Ueland. Han lovet deg orden, han lovet deg fred og alt han krevde tilbake var din tause, pliktoppfyllende godkjennelse.

 

I natt søkte jeg etter å gjøre slutt på den stillheten. I natt stjal jeg Siste Ordet, for å minne på forumet om hva det har glemt. Om å minne forumet på at godhet, rettferdighet og frihet er mer enn ord, de er perspektiver. Så hvis du intet har sett, hvis forumstyrets kriminelle handlinger er ukjent for deg, så anbefaler jeg deg å glemme denne natten. Men hvis du ser hva jeg ser, hvis du føler som jeg føler, og hvis du søker etter det jeg søker, så ber jeg deg om å stå ved min side, utenfor Intranett - avdeling forum ved neste korsvei. Sammen skal vi vise dem at vi aldri, aldri vil glemme.

Lenke til kommentar

Denne "ukjent_bruker" kan tydeligvis å skrive. Meget godt skrevet.

Det virker som om du har erfaring her, og det virker som om du har vært med på noe, hvor Ueland var innblandet?

 

Ennå så ble du registrert i går?

Og du kan skrive innlegg i stengte tråder?

Du snakker i gåter.

 

Dette var nesten litt mystisk. Fortell oss mer!

Endret av NorthGarden
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...