Gå til innhold

LOST sesong 2 - USA - Les 1. innlegg *NO WAREZ*


Hvor bra var sesong 2? (Stem kun om du har sett hele sesongen, prøv å være litt kritisk)  

444 stemmer

  1. 1. Hvor bra var sesong 2? (Stem kun om du har sett hele sesongen, prøv å være litt kritisk)

    • Terningkast 1 - Katastrofal
      16
    • Terningkast 2 - Dårlig
      17
    • Terningkast 3 - Middels
      53
    • Terningkast 4 - God
      143
    • Terningkast 5 - Genial
      146
    • Terningkast 6 - Legendarisk
      69


Anbefalte innlegg

Vi vet jo at han som hadde seg med moren til Sawyer, han som førte til at James sin far skøt moren og seg selv, var en svindler.

5734949[/snapback]

 

Han kan jo ikke leve (faren til Locke døde ikke så lenge vi så han) hvis han drepte moren og seg selv, når Sawyer var et lite barn?

 

Locke møtte jo faren sin i "nåtid", ikke 30 år siden.

5734969[/snapback]

 

Argh, det er faen så vanskelig å få forklart ordentlig når to stykker heter Sawyer.

Heretter heter den Sawyer som befinner seg på øya James!

 

Moren til James, hadde en elsker. Han heter Sawyer. Han svindlet dem, og når James sin far fant ut det, ble han forbanna, og drepte først James' mor, og deretter seg selv. Sawyer kom seg unna, og James gir ham selvsagt all skylden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vi vet jo at han som hadde seg med moren til Sawyer, han som førte til at James sin far skøt moren og seg selv, var en svindler.

5734949[/snapback]

 

Han kan jo ikke leve (faren til Locke døde ikke så lenge vi så han) hvis han drepte moren og seg selv, når Sawyer var et lite barn?

 

Locke møtte jo faren sin i "nåtid", ikke 30 år siden.

5734969[/snapback]

 

Faren til sawyer != svindleren. En svindler hadde seg med moren til sawyer, faren fant det ut og skjøt seg selv og moren (slik jeg forstod det).

 

"Faren" til Locke kan godt være svindleren som Sawyer er ute etter.

 

edit:

 

Litt seint ute :p

Endret av SBS
Lenke til kommentar

De som dro på tur!

Jeg har hørt rykter om at de som dro på opplevelsestur (Locke ble avvist like før de dro, fordi han satt i rullestol), skulle til vår øy. Locke hadde grunnleggende innsikt i hva som foregikk der, og hadde meldt seg på turen ene og alene av den grunn. Øya er ikke et turistmål, og de som dro skulle utforske den for første gang. Han fikk allikvel oppfylt ønsket sitt da flyet havarerte, og han har hele tiden takket skjebnen for at han fikk havne på øya.

Lenke til kommentar

Lufter en liten teori som støtter ryktene:

Etter ørkenvandringen i Australia ventet det et lite småfly som skulle frakte dem videre til øya. Blant annet var det der de skulle rafte, for det hadde alltid gått gjetord om de ville elvestrykene. Grunnen til at øya ikke er tilgjengelig, er fordi militæret har sperret den av og fått fjernet den fra alle offentlige kartkilder for lenge siden. Satelitter lar være å fotografere området og alle skipsruter er lagt utenom øyas farvann. Allikevel er det flere oppdagelsesreisende som kjenner til øya, og det var slik turopperatøren fikk kjennskap til den. De fikk til og med tak i opplysninger om den nedlagte småflyplassen på øyas østside, som ble brukt til å frakte utstyr til øya for mange år siden. Da turistene landet på denne flyplassen, ble de umiddelbart oppdaget av de som er stasjonert på øya, og tatt til fange. For flyplassen er nemlig fortsatt i bruk, men det hele er hemmelighetstemplet av luftselskapet Dharma. De som egentlig står bak, er en statlig samarbeidsorganisasjon mellom Sør-Korea, Japan og USA. Vi kommer både til å møte turopperatøren og få et glimt av flyplassen i løpet av denne sesongen. Tro meg!

 

Edit:

 

Backgammon is a board game for two players. Each player has fifteen pieces (checkers or men) which move between twenty-four triangles (points) according to the roll of two dice. The objective of the game is to be first to bear off, that is, to move all fifteen checkers off the board.

Symboliserer spillet kampen mellom The Others og Våre strandede?

Endret av anth
Lenke til kommentar

Fordi om jeg formulerer meg som skråsikker, så er det poengtert at det er teoretiske tanker.

 

For de som ikke har sett dette:

BigDipper.jpg

Tallene i tabellen danner en perfekt gjengivelse av spiralgalaksen M 108. (Ursa Major). Stjernene kan ses i en av episodene.

 

BigDipper2.jpg

Hvis man speiler stjernebildet på øya, får vi da lokaliseringen av alle basene på øya?

 

Tast inn latitude 3°53'29.84"N longitude 159°18'53.64"W på google earth. Dette er punktet for en øy som ligger like i nærheten av stedet man får om man taster inn 4.815, - 162.342.

Endret av anth
Lenke til kommentar

Hvis man setter tallene i en tabell, danner de eksakt samme mønster som Karlsvogna. Og speiler man karlsvogna på øya, viser det seg at det ene punktet treffer eksakt på stedet hvor svanebasen er, uten at de andre faller utenfor landområde. Det vl igjen si at de muligens peker ut hvor de andre stasjonene er lokalisert, akkurat som med pyramidene i Egypt.

Lenke til kommentar
Jeg synes ikke det høres søkt ut, men nærmest som en teori som ikke kan motbevises.

5738966[/snapback]

 

VEL, det er mange tilfedigheter i naturen uten at disse beviser noe som helst. Å motbevise en tilfeldighet er litt vanskelig, jeg skal gi deg den. Men det skal en del mer til før påstanden om at dette er en teori som ikke kan motbevises går hjem hos meg.

Lenke til kommentar

hanscats: Jeg er ingen ekspert på astrologi, men regner med at M108 er navnet på den galaksen blant annet Ursa Major er en del av.

 

Hvorfor tabellen er satt opp slik den er, vet jeg ikke helt sikkert. Mistenker at det har noe med vinnerkupongen til Hurley å gjøre. Kan noen finne bilder av den?

 

Selvsagt kan det være tilfeldig, men jeg er sikker på at serieskaperne har hatt dette i tankene. Enten har de lagt det inn for å forvirre oss, og at det er ment som et tifeldig sammentreff i historien, eller så er det et kart som forteller oss eksakt hvor stasjonene. De er mange paraleller mellom Lost og ting vi kjenner fra før. At det kan være en paralell mellom Lost og de gamle egypterne ser jeg ikke på som a-typisk.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...