Gå til innhold

Chess tvinger oss over til Netcom!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter å ha vært i kontakt med Chess' kundeservice har jeg fått beskjed om at ALLE "Telenor-brukere" skal over i Netcoms nett i løpet av 2006. Det vil derfor variere når folk blir portert (flyttet over til et annet nett).

 

Jeg fikk imidlertid gitt beskjed om at jeg lengst mulig ville være på Telenors nett. Dette gjaldt forøvrig også de som hadde fått brev om portering; det er fullt mulig å ta en telefon til kundeservice for å utsette porteringen. Likevel skal alle være i Netcoms nett før 2007.

 

Jeg er enig med alle her inne om at de burde ha gått fram offentlig før de begynte å sende ut brev til enkeltpersoner. Og jeg syns det er meget kritikkverdig at de plutselig har endret standpunkt i saken, og begrunner det hele med at de vil kunne tilby lavere priser. Når Hr. Vollvik er i stand til å bygge opp en så stor bedrift som Chess, så burde han også tidlig ha forstått at oppkjøpet til Netcom ville føre til lavere priser, DERSOM alle gikk over til Netcoms nett.

 

Dette har nok også vært oppfatningen til folk flest, at "Hvorfor må ikke alle flyttes over til Netcom når Chess blir kjøpt opp?". Problemet er bare at Chess i det lengste har nektet for dette, og hvorfor skulle ikke vi som kunder stole på det? I tillegg sender de nå ut beskjeder til enkeltpersoner i stedet for å komme med en pressemelding, og på den måten unngår de en massiv kampanje mot Chess.

 

Selv om jeg har bedt om å få utsatt porteringen vil jeg i nærmeste framtid prøve å finne et bedre alternativ til Chess. Jeg er ikke motstander av Netcoms nett på noen måte, men når Chess går fram på den måten de har gjort her, føler jeg meg ikke velkommen som kunde lenger.

 

-Tommy-

Lenke til kommentar

Nei den burde den aldeles ikke da det er en "statement" tråd fra Chess-Boss, synes da slik diskusjon passer bedre inn her.

 

Vil bare si til dere som fortsatt vil ha Telenor dekning så burde dere skifte operatør. Men har selv NetCom dekning og har hatt ingen problemer med det.

Lenke til kommentar
Nei den burde den aldeles ikke da det er en "statement" tråd fra Chess-Boss, synes da slik diskusjon passer bedre inn her.

 

Vil bare si til dere som fortsatt vil ha Telenor dekning så burde dere skifte operatør. Men har selv NetCom dekning og har hatt ingen problemer med det.

5521947[/snapback]

 

Folk trenger vel strengt tatt ikke være han selv som har skrevet det da... er vel ingen som vet hvem som egentlig ligger bak Chess-Boss som han kaller seg...

Lenke til kommentar
Lurer på om Ole Norstad og Idar Vollvik har pratet sammen i det siste... Hva er det Chess EGENTLIG mener?? Begynner jo å bli en liten parodi dette her nå...  :D

5522068[/snapback]

 

Sier de ikke det samme da? Idar sier at Chess skal tilby begge nett, og Ole Norstad sier at de som ikke ønsker å endre dekning skal slippe dette. (altså begge nett)

 

Underliggende tror jeg nok at de ønsker at alle endrer dekning, men innser nok at ikke alle kundene ønsker dette.

Endret av *Snoopy*
Lenke til kommentar

Skannet inn brevene jeg fikk fra Chess. Begge brevene fikk jeg Tirsdag 24. Januar 2006. Fikk meldingen om at nytt sim kort var på vei samme dagen. Ingen plasser sto det at jeg skulle over til Netcom dekning, bortsett fra den plassen under pinkodene. Det nye sim-kortet ble aktivert idag, og det gamle ble ubrukelig fra klokken 14.00 idag. I tillegg funker ikke GPRS, får ikke GPRS dekning! Takk Chess! Nei, nå får det være nok, bytter til Tele2 i løpet av morgendagen jeg. Kan ikke ha en mobil med netcom dekning, o i hvert fall ikke her jeg bor. Ringte forresten Chess den tirsdagen jeg fikk simkortet for å spør om jeg absolutt måtte over til Netcom dekning nå, og fikk da beskjed om at det måtte jeg og alle skulle det samme innen kort tid. Den samme beskjeden fikk jeg da jeg sendte mail om det samme, men ser nå at de har ombestemt seg. Jaja, får bytte til et litt mer seriøst selskap. Går jo faktisk bare en uke fra du får meldinga om at nytt sim kort er på vei til det nye blir aktivert, så på den måten får man ikke byttet abbonement innen det nye er aktivert. Legger ved de to brevene:

post-14298-1138641899_thumb.jpg

post-14298-1138641928_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Det hele begynner å bli en parodi. Prikken over i`en er jo når sjefene i selskapet går ut, og så og si avslører seg selv at dette var en dårlig ide, og de innser at kundetapet vil bli enormt.

Det hele endrer med at Chess mister stempelet som en seriøs bedrift etter dette!

 

Sorry, Vollvik! Dette er ikke bra nok!

Lenke til kommentar

HAHAHAHHAHAHAHA

 

Sorry å si det, men det står kun på ETT LITE STED på de to sidene at man skal bytte nett.

 

Bare masse masse piss om nye fordeler, og en liten notis om at nettet er netcom.

 

Hvordan skal man gjøre det om man ikke vil benytte seg av netcoms nett, og ikke leser slike brevn PINLIG nøyaktig?

 

Nei, dette er villedende PISSPREIK fra chess sin side.

Lenke til kommentar

Var ikke det man så først nei. Leste igjennom litt av brevet men gadd ikke lese hele, men akkuart da jeg slang det fra meg så det ut som det sto NetCom i bunne, skjønte ikke helt det og leste en gang til før det gikk opp for meg at jeg ville få netcom dekning. Sikkert noen som ikke legger merke til det.

Lenke til kommentar

Hei les dette

 

 

 

Chess-kunder kan fortsatt velge

 

Av: Janne Bjergli 30.01.2006

 

Ingen skal tvangsflyttes, lover Norstad

 

Chess har satt i gang flytting av de kundene som bruker Telenors nett, og forvirrede kunder frykter nå at valgfriheten vil bli borte. - Ingen grunn til bekymring, sier Ole Norstad i Chess.

 

For selv om Chess nå jobber med å samle alle sine kunder i NetCom sitt nett, er det fremdeles ikke kroken på døra for de av Chess? kunder som ønsker å fortsette å ha Telenor-dekning.

 

Viseadministrerende direktør i Chess, Ole Norstad, sier til mobilen.no at de sender ut brev til sine kunder om at de vil bli flyttet fra Telenors nett til NetComs, og at de vil motta nytt SIM-kort i posten.

 

Ønsker ikke kunden å flytte, vil det derimot ikke bli påtvunget dem som mange frykter:

 

 

- Det beste for oss er å ha alle våre kunder samlet på et sted, men dersom noen av våre kunder ikke kan eller ønsker å bytte, vil de ikke bli tvunget til dette, sier han.

 

Norstad avviser dermed ryktene som sier at alle Chess-kunder i løpet av året vil bli flyttet over til NetComs nett.

 

Tidligere i dag har selskapets administrerende direktør, Idar Vollvik, i et foruminnlegg lovet kundene at Chess i lang tid fremover vil tilby både NetCom og Telenor-nett. Dersom du blir forsøkt flyttet mot din vilje, kan du ta kontakt med Chess? kundeservice for å velge selv hvilket nett du vil bruke.

 

Hilsen kai

Teamleder

pincode.no

Chess forhandler

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...