Gå til innhold

Peltierkjølt PC - Kapittel 2: Lian Li PC50 (16.11)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Økonom, suprsid:

Jeg er rimelig sikker på at kontakten mellom CPU og socket skal bli bra, selv med vaselin. Trykket som dytter socketen fast i CPU pinnene er ganske så stort.

(Jeg garanterer ikke, da men...)

 

ManagHead, suprsid:

Ser du måten slangene er vridd i det ene bildet der skjermkortene er ute av kabinettet? Et av målene med dette prosjektet var å montere ting på en slik måte at oppgradering av det meste ville by på færrest mulig problemer.

 

Chris_LoX:

genial sang! :love:

 

flymicro:

korrekt i henhold til gjeldende instruks. Ekstremt og ekstremt, though...

 

 

Og til dere alle: Takk! :)

Lenke til kommentar

6: V-mod av to stk GeForce 7800GT

 

Her er guiden jeg brukte.

 

En geForce 7800GT er et ok kort. To er enda bedre. To som er volt modifisert og blodklokket er nest best. <-- grafikklogikk

(to stk GTX voltmoddet og blodklokket er nok for øyeblikket best) :(

 

La oss prøve oss på "nest best". :w00t:

 

Ofrene mine. Klare til V-mod (eller grilling hvis jeg mister konsentrasjon underveis). Jeg satser på det første. (Bildet er vist før. Jeg tror jammen jeg fordyper meg så mye i prosjektene mine at jeg glemmer å ta bilder :( )

 

mini15oktober0664tj.jpg

 

 

Dette bildet har jeg vist før. Alt sammen er utstyr til V-mod. Tenke seg til at jeg til slutt fant et bruksområde for gamle IDE kabler!

 

mini6oktober0451eh.jpg

 

 

Et stk demontert molexkontakt og en del av en gammel IDE-kabel. Skal monteres fast i kortet for å gjøre det (mye) lettere å måle spenningen etter hvert som spenningen øker. Multimetersensorpinnene passer perfekt inn hver av de fire molexkontaktdelene.

 

mini20oktober0680oa.jpg

 

 

Ferdig med å lodde.

 

mini20oktober0727un.jpg

 

 

Ferdig montert.

 

mini20oktober0742vq.jpg

 

 

To stk variable motstander til hvert kort. Loddingen her var litt vel tricky. Trodde jeg...

 

mini20oktober0777lh.jpg

 

 

For seriøst: Dette var skikkelig tricky! Jeg mener fy søren, så smått det er! Så skal det nevnes at jeg nesten aldri har loddet før og det gjorde jo ikke situasjonen stort bedre...

 

mini20oktober0807mx.jpg

 

 

Jeg tror det gikk bra til slutt. Men jeg vet ikke. :cry:

 

mini20oktober0815ls.jpg

 

 

Da var alt faktisk montert. Det eneste som gjenstår nå før maskinen er ferdig er å la vannet sirkulere i ca en natt for deretter å trykke på den fryktede power-knappen. :no:

 

mini20oktober0880db.jpg

 

 

Deretter skal jeg (hvis alt går bra) klokke detta beistet. Og til slutt skal jeg bevise min teori om at det er utrolig lett å kverke fps-en til en high-end maskin. Litt fiksing i .cfg filer og driverkontrollpanel skulle fikse den biffen. Jeg tviler sterkt på at to stk 7800GT klarer alle grafikkinstillingene jeg vil at de skal klare. Noen som tør vedde i mot? :tease:

Lenke til kommentar

Gleder meg helt utrolig til du får fyrt den opp! :dribble: For meg er det helt uforståelig hvordan du kan ha nerver til å lodde på et par så dyre kort...

Må du virkelig vente et helt døgn altså? :(

 

EDIT: Et godt tips til loddinga er å bruke flux. Smør på bitte litt flux akkurat der hvor du skal lodde på. Også er det viktig med tynn tråd, 0,6mm synes jeg er fint :) . Ser ut som om du har fått det til fint nå da ;)

Endret av sablabra
Lenke til kommentar

Det er nå mora begynner. ;)

 

Jeg skal fleske til med noen rimelig solide oppdateringer når det gjelder ytelse, bildekvalitet, overklokking, støynivå, diverse småfikser osv. Problemet er at dette tar tid når jeg gjør det såpass grundig.

 

Jeg kan imidlertid hinte om at jeg har kjørt SLI oppsettet i senk på default klokkehastigheter allerede. Far Cry og AoE3. Det var ikke mer som skulle til. :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...