Gå til innhold

Kamptråd - Arsenal vs Bayern München (CL)


atwater

Anbefalte innlegg

mmd.pngVS Bayern_Away_Adidas.jpg?noCache=139262072

 

Spilles på: Emirates Stadium

Tid: Onsdag 19.02.14 kl 20:45

Kan sees på: Viasat Fotball HD

Endelig er Champions League tilbake og Arsenal tar i mot Bayern i første møte. Siste oppgjør mellom disse klubbene på Emirates ble det 1-3 tap til Arsenal. Mens de vant returoppgjøret 0-2.

 

Hva blir resultatet denne gang?

 

GOYG!!

Endret av Nyrili
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spennende kamp dette. Spiller litt lik type angrepsfotball som Liverpool med tanke på å kjøre rett på mål, men har til gjengjeld jevnt over bedre spillere i alle posisjoner utenom spissplassen (Suarez). Tror Kos og Mert skal få kjørt seg skikkelig. Spent på om Ozil klarer å løfte seg til denne også. Tror Arsenal kan få til noe om Ozil og Ox virkelig har dagen.

Lenke til kommentar

Grugleder meg. Er det ikke jævla lenge siden Bayern har tapt en kamp? De er hvertfall ubeseiret i ligaen denne sesongen. Avhengig av at alle presterer sitt beste skal vi ha sjanse. Tror de er litt redde de også med tanke på at vi slo de på hjemmebane ifjor og at vi ligger nesten på toppen av tabellen. Flere av spillerne deres har hvertfall sagt at Arsenal var den vanskeligste de kunne trekke.

 

Tror desverre dette blir tap og at vi ryker på den jævla bortemålsregelen nok en gang. Men det trodde jeg også igår da jeg så lagoppstillingene, så håper jeg blir positivt overrasket.

 

1-2

Lenke til kommentar

Ribery er ute, ja.

 

Håper på følgende oppstilling:

 

Szczesny

Sagna - Mertesacker - Koscielny - Gibbs

Wilshere - Flamini

Ox - Özil - Cazorla

Giroud

Litt usikker på spissplassen. Hadde ikke vært fortvilt om Bendtner eller Sanogo hadde startet, og jeg vet ikke om det er så lurt å spille Giroud med tanke på den situasjonen han er i. Men det blir nok uansett han som starter. Wenger MÅ bruker Podolski som supersub dersom vi trenger mål. Leste et sted at han scorer i gjennomsnitt hvert 75 min denne sesongen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...