Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ring 3 ut på E18 utgående i Oslo.

 

I tunnelen er det to felt, ett som går rett frem mot Fornebu og et som skjærer av til høyre mot E18. Alltid kø i feltet som går mot E18.

 

Allikevel er det alltid noen idioter som kjører venstre feltet forbi køen og presser seg inn rett før høyrefeltet skjærer av.

 

God gammeldags sniking i køen.

Er det folk som ikke er kjent er det en ærlig feil, men det er ofte Bærumsregistrerte biler som sniker.

 

Har en sjelden gang opplevd å få en sniker som har forsøkt å presse seg inn foran meg, helt på slutten der. Har gjort meg drittsekk og nektet å slippe de inn, så det oppstår kø bak de som faktisk skal ut til Fornebu. Har fått fingeren av det, men de har måttet gi seg og kjøre videre til en herlig omvei.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Sant det, LithitiumS, men det er vanskelig hvis det i tillegg er mørkt. Noe det ofte er tidlig på morgenen eller hvis du parkerer rundt middagstider.

 

Problemet er når en person begynner med dårlig parkering, så blir det en kjedereaksjon hvor alle må gjøre det samme for å få plass til å komme seg inn/ut av bilen.

Jævlig på større parkeringsplasser, hvor det da skaper kaos for 10-15 andre personer.

 

Men hvis idioten i Volvo'en hadde sett på bilen bak seg, hadde han kanskje sett at de ikke er parallelle i det hele tatt, noe du bør være med bilen bak og foran hvis markeringen er korrekt.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341

Er det noen regler for merking av fotgjengerfelt? Her i byen vet jeg om kanskje 1-2 stykker som er skiltet, resten ikke, noe som fører til at på vinterstid er alle usynlige under snøen og du i praksis har en by uten fotgjengerfelt...

Lenke til kommentar

Et eksemplar av en Nissan Micra som ikke så seg godt nok for ved feltskifte i Baneheitunnelen (Kr.sand) før jul:

Plusspoeng for bruk av blinklys!

 

Enig i at Micraen burde sett deg, men jeg synes du kjører litt for aggressivt ut av sidetunnellen. Virker om du aksellererte en del i utgangen og dette bidro nok til situasjonen hvor Micraen ikke så deg.

Selv pleier jeg å ta det litt mere forsiktig i slike situasjoner og ikke aksellere før jeg har fått et overblikk over situasjonen

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...