Gå til innhold

Liverpool F.C - Home of Klopptimus Prime


AllFather

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-D7I5Gr2

Jaja, 0 poeng mot Arsenal og United og 2 poeng mot City og Chelsea. Kjipt. One man scoring-team. Kun O. Goal med flere enn et mål bortsett fra Suarez. Det er ikke spesielt bra.

 

Suarez på toppen av scoringslista i ligaen er ikke dårlig, men vi trenger flere mål en 1 mål i gjennomsnitt per kamp.

Lenke til kommentar

Rodgers har gått fra å si at vi trenger flere offensive spillere i januarvinduet, gjerne 3-4, til nå å si (ref. Liverpool.no) at vi trenger 1-2. Frykter at eierne, til tross for at han sier det motsatte, ikke er like villige til å strø rundt med cash som de burde ha vært. Regner med at vi får inn et par tredjerangs spillere eller noen på papiret gode unggutter i januar. Sånn er det å være en middelhavsfarer igjen!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-D7I5Gr2

Som folk glemmer, er en spiller ute av form i 3-4 kamper så får man høre det. Flere sa det samme om Enrique i slutten\ av sist sesongen også. Var kjempegod for Liverpool, så ble det noen kamper på rad der han ikke fikk noe til. Og supporterne startet å vende han ryggen. Samme med Kuyt, Maxi, Johnson, Suarez, Torres osv. Allen holder ikke PL-nivå? Give me a break. Vært god for liverpool siden starten, før han nå har hatt 3-4 dårlige kamper. Slikt skjer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...