Gå til innhold

Ye Olde Premier League Pub


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Den franske sexbomba mi kom selvsagt inn å slo 56 luker på Richardson, som seg hør å bør. Deiligste.

Ben Arfa i dag var virkelig ikke god i dag. Passerer med 2-3 fliks også meier han ballen vekk. Alle målsjansene han skapte ødela han jo etter 3 sekunder. Undres om han hadde en eneste pasning til medspiller i dag. Fult forståelig hvorfor han ikke får spille i mine øyne, for det er lett å bli blenda av overstegsfinter og lekre luker i et så dølt lag som NCastle, men en manager får jo med seg at det aldri blir jo noe etter crowdpleaserne.

Lenke til kommentar

Offisiell uttalelse fra TV2

 

For de som tar inn TV 2 Barclays Premier League HD-kanalene via sin parabolantenne, betyr dette at hovedkampen på TV 2 Barclays Premier League HD1 fortsatt blir tilgjengelig gjennom tv-mottakeren i nevnte tidsrom på lørdager. Kampene som går samtidig på TV 2 Barclays Premier League HD2 og HD3 blir gjort tilgjengelig på web for parabolkunder.

 

Abonnenter som tar inn kanalen gjennom kabel-tv, TV 2 Sumo eller på andre plattformer, berøres ikke. Distributørene som har TV 2 Barclays Premier League HD i sitt paraboltilbud er Canal Digital og Viasat, og det er deres kunder som nå får tilgang til den nyopprettede web-tv-løsningen.
Lenke til kommentar

Det er "hevn " fra PL folka fordi en eller annen engelsk pubeier fikk medhold i EU at han kunne sende kamper fra utenlandske kort. Slik jeg har skjønt det.

 

En pubeier i Portsmouth fikk medhold i EU etter at hun viste en PL-kamp fra en gresk kanal (som var billigere enn Sky Sports), SS svarer med å kjøre begrensninger på hva deres utenlandske lisenshavere har lov til å vise over parabol.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...