Gå til innhold

Juleavatarkonkurransen 2011 - FINALE!


Paisley

Stem på årets beste juleavatar  

53 stemmer

  1. 1. Stem på de(n) beste juleavataren(e)! (du kan velge flere)

    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/av-243904.jpg[/img]Hedvig
      8
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/av-112463.png[/img]claes
      10
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/av-42795.jpg[/img][url="http://www.diskusjon.no/index.php?showuser=42795"]Skiharu[/url]
      13
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/monthly_12_2011/post-200561-0-93460900-1323285082_thumb.png[/img]Anfall
      20
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/av-140029.gif[/img]Sveern
      9
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/av-100005.png[/img]Atald
      7
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/av-135662.jpg[/img][url="http://www.diskusjon.no/index.php?showuser=135662"]Occi[/url]
      9


Anbefalte innlegg

Juleavatarkonkurransen - FINALE

Klikk her for å komme til semifinaletråden

 

NB: Finalen er nå over. Takk til alle som har deltatt i juleavatarkonkurransen 2011. Lykke til neste år

I denne konkurransen skal du stemme på den juleavataren som du liker best, dette er ikke en brukerkonkurranse, men en juleavatarkonkurranse. Det forventes derfor at du gjør dine valg utifra kriterier som; hvilken avatar du synes er penest, hvilke avatarer som står mest i stil med brukeren/hvor naturlig det er at brukeren bærer avataren, hvilke avatarer som gir deg den beste julestemningen og lignende.

 

nærmer julen seg med stormskritt. I dette øyeblikk har Asbjørn kun to twist-sjokolader igjen på julekalenderen, Mikke Mus og vennene forbereder seg på å fronte julen, og Grevinnen må få slite med Hovmesteren på rikskanalen senere på dagen. Det er dagen før dagen. Dagen før roen setter inn og aktiviteten på verdens internettforaer synker betraktelig. Dagen hvor matinntaket spretter i været og dagen hvor treningssentrene gnir seg i hendene. Romjulen venter. Julaften står for tur.

 

Juleavatarkonkurransen 2011 har som tidligere vært en suksess. Solide, men nye avatarer har frontet konkurransen i år, og det er gøy å se at nykommerne hevder seg. Etter endt semifniale står vi igjen med 7 kandidater som alle kniver om tittelen årets beste juleavatar. Man har som tidligere muligheten til å stemme på flere avatarer, faktisk så mange en ønsker. Bruk stemmen fornuftig, og stem på de(n) du mener bør vinne.

 

De som gikk videre fra semifinalen er som følger:

 

Hedvig

Claes

Skiharu

Anfall

Sveern

Atald

Occi

 

Brukernavnet er og plassert ved siden av avataren. Begrunnelsen står Dotten får. Reglene under summerer opp det viktigste, og om du har spørsmål er det bare å kommentere i tråden.

 

Tips og informasjon før du stemmer

1. Det er 5 puljer og du stemmer på minst en avatar i hver av dem, men du kan stemme på flere!

2. Stem i hovedsak på avatar, ikke bruker.

- Ikke stem frem avatarer basert på brukerens antall innlegg, popularitet, grunnet venneforhold eller lignende.

- Når du stemmer bør du legge vekt på ting som; hvor godt juleavataren passer til brukeren som bærer den, hvilken avatar som best får deg i julestemning, er penest å se på, hvor godt gjennomført den er og lignende.

- Ikke stem på en brukers avatar av den grunn at hun/han stemte på deg.

- Det er lov å stemme på seg selv

3. Om du velger å skrive hvem du har stemt på, prøv å begrunne det

 

 

Jeg har ikke juleavatar!

 

Er du blant de som fortsatt ikke har begynt å tenke på juleavatarkonkurransen? Selv om du skulle velge å legge den på stedet hvil frem til 1. desember, kan det være en fordel å klargjøre den. Om du føler at du ikke helt mestrer oppgaven det er å lage en juleavatar til deg selv – fortvil ikke. Det finnes hjelpsomme brukere her som ønsker å hjelpe deg. Stikk innom avatartråden V2 les førsteposten og spør om hjelp.

 

 

Hva i nissenes verden er en juleavatar?

 

 

En juleavatar er noe mange brukere her på diskusjon.no ikler seg når det nærmer seg adventstid og som er den personens avatar ut året, ikke overraskende velger noen å beholde den til påske eller lenger.

 

Juleavatarene pleier oftest å være en modifikasjon av en person sin originale avatar, noe som gir den beste stemningen, siden en i det tilfelle vet at den avataren er laget spesielt for det medlemmet. Men forminskede bilder av julenisser er ikke mindre juleavatar av den grunn!

 

For at en avatar skal kunne kvalifiseres som en juleavatar skal den gi assossiasjoner til julen og/eller julestemning.

 

 

Hva kjennetegner en juleavatar?

 

Om du støter på en ekte "hjemmelaget" juleavatar er det som oftest et tydelig kjennetegn. Nisseluen på toppen av hodet eller et passende sted på noe som kan være et hode er en evigvarende klassiker, men det er flere muligheter. Skjegg, snø, hele julenissedrakter, gran, pakker og alt av hva en forbinder med julen kan pynte opp din personlige avatar.

 

 

 

Tidligere juleavatarkonkurranser

Tråden fra 2009: Forberedelse - Nominering - Kvalifisering - Kvartfinale - Semifinale - Finale

 

Skulle det være noe feil med antall juleavatarer eller øvrig i tråden bes det om at man poster en kommentar i tråden (etter en time oppe på natterstid for å lage denne tråden kan feil forekomme). Lykke til, og stem i vei!

Endret av Krølle
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil bare benytte muligheten til å takke for alle som har stemt på min avatar, det varmer å vite at noen liker noe jeg har brukt tid på å lage :-)

 

Nettopp av denne grunn er det morro å se at hovedsaklig egenlagde avatarer har nådd til finalen, veldig fortjent og morro!

 

God jul!

 

LkDdT.gif

Endret av Occi
Lenke til kommentar

Da er klokken passert 23, og da er med andre ord finalerunden over.

 

Vinneren av Juleavatarkonkurransen 2011 er Anfall som med sin juleavatar sikret seg 22 prosent av stemmene, og endte opp med 15 stemmer. Videre fulgte Skiharu med 12 stemmer, og på tredje plass finner vi Sveern. Gratulerer til dere alle tre!

 

Da gjenstår det bare å graulere til Anfall som med ære og berømmelse kan nyte synet av sin egen juleavatar gjennom resten av romjulen. Til dere andre som ikke nådde helt opp er det bare å forberede seg å å ta opp igjen kampen om under et år når konkurransen trår til igjen. Takk for alle som har bidratt med nominasjoner og stemmer, og jeg håper alle har hatt en riktig god jul. Ha en fortsatt fin og fredlig romjulstid, og godt nytt år alle sammen :)

Endret av Krølle
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...