Gå til innhold

FIFA 12 Ultimate Team


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Her er mitt lag så langt:

 

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#bruxnRtZbbvDE

 

Var heldig å få Torres i en av starter packsene, 45k pluss litt ymse holdt til laget over. Tenker å kopiere laget jeg hadde på UT11, og kjører tysk panzer hele veien.

 

Hvis man ser bort ifra in-forms mangler jeg Neuer, Schweinsteiger, Gomez og Schmeltzer før jeg sier meg fornøyd. Litt usikker på Kagawa på CAM. Kaaanskje Höwedes byttes ut til fordel for Subotic, men det får tiden vise.

Lenke til kommentar

http://www.ultimatedb.nl/Default.aspx

 

Denne skal vel være grei for å sjekke prisene til folk. Ganske sikker på at prisene vil gå kraftig opp når spillet er ute.

 

Håper du mener på de beste spillerne, eller alle? for prisene er jo rundt slik det var på fifa 11? Tenker på om jeg skal kjøpe en del spillere når og så selge de dyrere når spillet kommer ut? Eller øker de på bare 50k + spillerne?

 

Jeg vil tro at de fleste spillerne går opp i pris. I alle fall de spillerne som er 82 pluss i overall.

Lenke til kommentar

Da var mitt La Liga-lag ferdig. Skal ha inn en høyreback(Iraola, Miguel, Silvio) og gjerne Baptista. Formasjonskort på Neymar etterhvert. Eller så er jeg klar til å spille litt når jeg får spillet. Alle spillenre har kostet rundt 500 coins, utenom Coentrao som jeg betalte 1200 for, likevel billig.

 

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#lhCGbJZPbbvXU

Lenke til kommentar

Undervurderer du chemistry (kanskje jeg overvurderer?) ved å bruke Neymar i stedet for f.eks. Rossi som CF?

 

Rossi får vel enkelt 9 i chemistry i den posisjonen når han linkes opp mot Bruno og Camuñas. Neymar er jo bedre i dribling, men jevnt over ville ihvertfall jeg foretrukket Rossi som dinglespiss.

 

Fikk Neymar i pakke, og beholder han pga det. Ved å få inn Baptista, endra formasjon på han og få inn Leandro Damiao på topp så tror jeg alle ender opp med 9.

Lenke til kommentar

http://www.ultimatedb.nl/Default.aspx

 

Denne skal vel være grei for å sjekke prisene til folk. Ganske sikker på at prisene vil gå kraftig opp når spillet er ute.

 

Håper du mener på de beste spillerne, eller alle? for prisene er jo rundt slik det var på fifa 11? Tenker på om jeg skal kjøpe en del spillere når og så selge de dyrere når spillet kommer ut? Eller øker de på bare 50k + spillerne?

 

Jeg vil tro at de fleste spillerne går opp i pris. I alle fall de spillerne som er 82 pluss i overall.

 

hmmm, synes spillerne allerede er oppe i høy pris, ihvertfall i forhold til fifa 11, men du har nok riktig. Men tror prisene kommer til å synke etter de første månendene, når flere pakker blir åpnet og if-spillere kommer. Håper bare jeg får noe bra i den måndelige grattis pakken :p

Lenke til kommentar

Dette her har jeg hentet fra et annet forumet og jeg tar ingen credit for det. Det eneste jeg har gjort er å oversette det til norsk. Dette er da hvordan du kan tjene litt ekstra penger i FUT og noen tips på veien

 

Kontrakter.

 

Det som mange gjør, og som man kan tjene penger på er å kjøpe opp kontrakter. Du kjøper kontrakter som ligger ute til 200-300 coins og selger dem med fortjenste; Non-shiny kontrakter går for rundt 350-450 coins og shiny kontrakter går fra 500-800 coins. - For øyeblikket er det kanskje vanskelig å få solgt dem, men når FUT er ute og alle har fått det på konsoll ville du tjene stort på dette. Tips vil da være å kjøpe masse kontrakter til 200 kr nå, og legge de ut og vente til prisene stiger og du vil sitte igjen med det dobbelte.

 

Spiller profitering.

 

Den mest kjente metoden er vel å kjøpe non-shiny gull spillere for 300 coins eller mindre; eller shiny gull spillere for 600 coins eller mindre og enten selge dem til en høyere pris eller discarde dem. Du vil kanskje ikke tjene all verden på å discarde, men du vil sitte igjen med mer penger enn hva du hadde fra før.

 

The 59th Minute rule.

 

Det er faktisk mange som ikke kjenner til denne metoden, men mange gjør også det. Dette er en metode hvor du kan skaffe spillere verdt langt mer enn hva du må betale for de. Du velger hva du vil søke etter og setter alt til ANY utenom BIN. Der setter du hvor mye penger du har, eller hvor mye penger du ønsker å bruke. Du blar frem til det 59 minutt og går frem og tilbake mellom 59:45 og 59:59. Dette vil være en tålmodighetsprøve, men bruker du tid vil du ikke angre. Mange legger merkelig nok ut spillere til en merkelig og latterlig lav pris. PS: Dette tar tid og tålmodighet for å komme dit, men ved bruk av Web App og Cheat Engine vil dette ta kun 30 sekunder.

 

Pris fiksing.

 

En person eller en gruppe kjøper masse av den samme spilleren, så det nesten ikke vil være noen igjen av spilleren på markedet. Da setter du din egen pris på spilleren, som regel kan det være greit å høyne prisen med 10 til 20 % og dette kan du tjene godt på hvis du har mange av spilleren. Dette gjelder da spesielt hvis du kjøper en spiller som er populær og vanskelig å få tak i fra før (Inform blant annet)

 

IF [DIS]Card.

 

Kanskje en metode ikke mange er kjent med, selv om det har begynt å komme flere slike tilfeller på markedet. Du finner et IF card som ligger ute (Det vil mest sansynnelig være en OVR på mindre enn 80) for mindre enn 9.5k - Plukk den opp med engang! Hvorfor?? Du kan enkelt selge det for MINIMUM 9.5k coins -- Og får du ikke solgt det kan du faktisk DISCARDE det for minimum 9.5k!

 

Bronse pakk metoden.

 

Veldig enkel metode. Du kjøper enkelt og greit en bronse pakke for 750 coins. Du benytter deg av Web-app og "Cheat Engine" for å legge alle spillerne opp til 150 BIN. Du vil enkelt tjene noen penger ekstra på å gjøre dette i stede for å discarde.

 

Hvordan legge ut spillere til 150 BIN;

 

Hvordan komme til 59th minutt med Cheat Engine; http://www.youtube.com/watch?v=Vs4xitJLRYY

 

Igjen, jeg tar ingen credit for denne

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...