Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan få de deiligste jentene?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Alså, damer..

 

Damer kan enkelt puttest inn i en bevegelsesformel i fysikk..

 

Du har punkt A, ei dame, alle damer er glad i et passelig trykk på punkt G -[no meinar eg gravitasjon](minus foranparantesen då skal fortegn skifast)

 

For at du skal kunne tilnerme deg dei "deiligaste damene" så må du unngå å skape et magnetiskfelt som gjør at du skyver dem i frå deg, henviser til at N1 er en passelig lov å bruke (F=m*a)så det vil sei at summen av kreftene skal tilsvare 0.

 

For at du då skal kunne "tiltrekke deg" disse så må du oppnå en polarkraft som gjør at dei suge seg fast i deg. I dit tilfelle ville eg nok ha byttet ut undertøyet deres med stålundertøy å faktisk brukt en magnet.

 

 

Men så er det regnestykket (TEIKN ALLTID TEIKNING!)

 

Di tiltrekningskraft*friksjon mellom deg og motpart gange med 0 (ja gange med 0)

 

Då vil du få et svar som tilsvara 0.

 

there you go homie.

Endret av Priim
Lenke til kommentar

Da bumper jeg opp tråden i håp om seriøse svar, og ikke kopier fra en naturfagstime, sosiale medier på nettet, og DYD-boken...

 

...sier han som presterer å skrive "jeg kjefter på de som er funksjonshemmet på skolen" som om dette er en helt normal ting å gjøre og tydeligvis lider av den vrangforestillingen at dette skal gi ham damer.

 

Jeg tør vedde ei dagslønn på at du vil få svært få seriøse svar, fordi du skriver som om du har en sosial intelligens som ligger på minussida, viser en syltynn forståelse for menneskelig kommunikasjon, interaksjon og empati (for å si det svært pent) og til tross for tallrike velmente forsøk tydeligvis ikke evner å ta til deg det folk sier.

Istedet griner du over at folk gir deg piss, antagelig uten å løfte en finger for å virkelig prøve, som i "legge ned daglig innsats over et lengre tidsrom (vi snakker måneder og år her)" og istedet sitter på ræva og syter over hvor jævlig ting er.

 

Sånn, nå har jeg foret dagens troll og skylder jeg meg selv ei dagslønn.

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...