Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Jenta mi lukter og smaker ekstremt i underlivet, normalt?


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg er en gutt på 16 som har vært sammen med ei jente (som også er 16) i nesten et halvt år snart. Vi har begynt og prøve oss frem med oralsex i det siste. Hun har sugd meg og hun sier at det ikke er så fælt, det bare smaker litt salt (jeg sier såklart ifra når jeg kommer, slik at jeg ikke kommer inni henne).

 

Jeg har prøvd og sleike henne, men det både lukter og smaker ekstremt fælt. Det er slik at jeg får brekninger til tider. Kan være rett etter at hun har dusjet. Det lukter og smaker mer jo våtere hun er.

 

Er dette normalt?

Postet av anonym: 703dd214f5518d9e79b0fe0d734a6513

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm du bør prøve å slikke henne akkurat når hun har vasket seg. Se om du "smaker" noe forskjell da.

 

De gangene jeg har gått ned så har det ikke smakt vondt. Det smaker eller lukter selvfølgelig ikke blomster. Men har aldri syntes det er så ille at jeg ikke kan fortsette.

Lenke til kommentar

Gått ned på både godt- og vondtsmakende/luktende mus, så det er som alle sier, veldig forskjellig, men det skal absolutt ikke lukte/smake ekstremt med mindre noe er galt. Be hun bruke intimsåpe. Det er faktisk jenter jeg har konfrentert som tror at man absolutt ikke kan bruke såpe i underlivet, så hun er kanskje en av de?

 

Om ikke kan det være sopp, om det lukter mugg eller øl-aktig.

Endret av Nik0
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...