Gå til innhold

Superteit reklame på amobil


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Annonsen er nå tatt av.

Det var selvfølgelig ikke meningen at det skulle være sånn. Her har det nok skjedd en glipp et eller annet sted, hvor vi har fått wallpaper-materiale som ikke i det hele tatt er tilpasset siten. Materialet skulle selvfølgelig vært kontrollert før det ble publisert. Vi beklager dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Denne?

 

post-143435-0-16696100-1305377598_thumb.jpg

 

Synes ikke denne er noe bedre (sett bort fra rendringsproblemene i den andre reklamen, var jo håpløst å se noe som helst):

 

post-143435-0-71650700-1305376491_thumb.jpg

 

Hva var det dere skrev angående dette med sammenslåingen av Mediahuset?

 

Færre annonsesoner

 

Et annet grep har skjedd på den kommersielle siden. For at vi skal kunne levere innholdet vårt gratis, er vi naturligvis avhengig av inntekter fra annonser, men det skal ikke gå på bekostning av leseropplevelsen. Derfor har vi gjort følgende endringer:

 

- Vi har kuttet ned antall annonseplasser med over 30 %

 

- Vi kutter ut generiske annonser. Annonser må heretter være relevante for nettstedets tema og lesere

Det at annonser skal være relevant for nettstedets innhold bør jo være en selvfølge uansett, om de som driver nettstedet vil at leserne skal klikke på noen av annonsene. Det ville vært idioti å reklamert for salg av båter eller sminke på en side som tar for seg siste skrik innen gardin-mote.

 

Det at reklamen ikke går utover leseropplevelsen er tull. Når jeg kommer inn på en side som har reklamen over navigasjonsfeltet, føler jeg at jeg har kommet inn på en reklameside, forundrer meg ikke om det kan være ødeleggende for oppbygging av merkenavnet for siden.

 

På Digi f.eks så dekker den øverste banner-reklamen nesten halve høyden av siden, er det den veien HW går?

 

Ikke nok med det, er reklame langs venstre og høyre side av skjermen også.

 

Alle artiklene blir pakket inn i reklame, og i steden for å kommem til nettsiden og gjøre det man skal gjøre, så må man nesten lete seg frem til menyene og artiklene blant all reklamen.

 

Jeg føler det blir feil å blokkere ut reklame fra forskjellige nettsider da dette er inntektskildene til sidene. Har to valg, enten blokkere reklame fra de sidene som har mer reklame enn hva man burde forvente, eller finne andre sider.

 

Det finnes bedre metoder for å gjøre reklame mindre sjenerende og samtidig mer iøyenfallende og gi flere klikk på en nettside.

Endret av tamarin
Lenke til kommentar

Må her si meg veldig enig med det Tamarin skriver. Nå tenker jeg ikke på Amobil, da jeg ikke var ute for dette problemet, men på hw.no.

 

Det å møte siden så til de grader tildekket med reklame er ikke noe jeg akkurat kan si meg positiv til. Nå er både venstre og høyre side dekket, og i tillegg har dere klart å klemme inn en reklame mellom nyhetene og navigasjonslinjen, i tillegg til all annen reklmae man finner nedover siden.

 

Nå er det ikke slik at andre sider nødvendigvis har mye mindre reklame, men forskjellen er nok sammensetningen og måten reklamene fremstår.

 

For å nevne noe, er reklamen på venstre og høyre side, absolutt ikke dimensjonert etter websiden, og deler av annonsen faller utenfor bilde på hver side. Fargekombinasjonen av de ulike annonsene er heller ikke sett i sammenheng, hvertfall ser det dessverre ikke sånn ut, heller at man har tatt "første og beste" plass til dem.

 

Dette er på ingen måte ment som "drittslening", men en kritikk og ønske om å få endret siden slik den fremstår nå. For ikke bare gir det et dårligere inntrykk av forsiden for folk flest, men nyhetene og artiklene føler jeg kommer veldig i skyggen av reklamene.

 

Håper på en snarlig endring til en ellers så bra side :)

Lenke til kommentar

Greit nok at det var denne reklamen som slapp igjennom, det dere må være super strenge på og ikke vær skremt med å bruke DELETE knappen på er annonser som har ondsinnet kode. Disse spretter ofte opp igjennom glipper som denne, så her burde dere være på vakt.

Lenke til kommentar

Nå er siden så og si uleselig:

 

post-143435-0-46975700-1306106457_thumb.jpg

 

Med Addblock:

 

post-143435-0-40923800-1306106464_thumb.jpg

 

Får ikke så dårlig samvittighet av å bruke AddBlock i slike tilfeller.

 

De som driver med reklame på nettstedet bør teste dette på en lokal server først for å se at alt fungerer (om de har mulighet) før de publiserer slikt, er et par natteravner her.

 

Helt seriøst: har dere kuttet reklame med 30% siden 4.januar? Kan ikke huske at det var så mye reklame tidligere ... og Cola er vel heller ikke akkurat relevant for innholdet på siden?

Endret av tamarin
Lenke til kommentar

Hvorfor setter dere ikke hvit bakgrunn på #wrapper for å forsikre dere om at dette ikke skjer senere? Er vel helst ingen andre farger som skal blande seg inn der helt uten videre?

 

post-143435-0-60100100-1306107461_thumb.jpg

 

Iallefall når dere har valgt svart bakgrunn i midten på bilde dere benytter :p

http://aka-cdn-ns.adtech.de/apps/101/Ad6397029St3Sz16Sq100564641V0Id1/coca-cola-zero-wallpaper_gamer.jpg

Endret av tamarin
Lenke til kommentar

Hei igjen :)

 

Dette var en wallpaper-annonse laget for Gamer.no som ukritisk ble lagt ut på Hardware.no.

Beklager at dette skjedde igjen. Det er nå rettet opp i.

 

Nå har jeg oppdatert skriptet som laster wallpapers til å sette hvit bakgrunnsfarge på siden dersom en wallpaper skal på. Dermed skal vi være sikret for at det samme skjer igjen ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...