Gå til innhold

Den store Android-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trenger man 2.3 for den nye marketen? Jeg får ikke spørsmål om å laste det ned.

 

Tror ikke den nye marketen til mobiler er klar. Portalen er i beta. Men nå installerer du apps fra portalen så market på mobilen blir litt mindre nødvendig.

 

Hvis jeg har forstått dette riktig.

Lenke til kommentar

Hei

 

Noen som bruker dnb nor sin bank-app? Prøver å finne den på market og på internett men finner den ikke så jeg får lastet den ned. Tips?

Jeg lasta ned min fra Market, men dama finner den ikke der (trooor hun, så ta det med en klype salt :p). Jeg bruker den innimellom. Kjempekjekt å ha f. eks når man er i utlandet og ikke får brukt saldo via SMS, så kan man bare logge inn på den i butikken om du er usikker på om du har råd til noe og ikke vil gå til kassa og bli avvist :p Du må ha telefonbankkode for å logge inn, den standard Java-innloggingen som kommer opp når man logger inn via en nettleser. Jeg huska tilfeldigvis min fra en evighet siden da jeg brukte kontofonen for å sjekke saldo, men du får den sikkert tilsendt om du kontakter DNB.

Lenke til kommentar

Hmmm... Er det bare meg som tar meg i å glede meg til å finne ut mer om Galaxy S2?

 

Jeg er spent på hva de endeige og faktiske spesifikasjonene blir! Jeg prøver å google litt rundt og kommer ikke fram til å mye mer enn hva vi gjettet da det ble kjent at det skulle være dobbelkjerne istedetfor 2.0 GHz singlecore som man gjettet til å begynne med.

 

Spesifikasjonene jeg har røsket sammen er:

 

Dual-core prossessor

800 x 480 SAMOLED+ - skjerm.

Gyroskop

Android 2.3

1 GB RAM

Bluetooth 3.0

8MP stillkamera

NFC

A-GPS

Wi-Fi 802.11 b/g/n

Flash 10.1-støtte

 

 

Disse regner jeg for sikre.

 

 

Det virker også sannsynlig at det blir:

 

16GB + SD-mulighet(Kan også bli høyere internt, N97 hadde jo 32GB)

4,3 tommer gorillaglass (Mulig 4,5 eller 4,0 men lite trolig)

1080p videoinnspilling (Kan hende de slår seg til ro med 720p)

Xenon-blits (Mulig det bare blir dobbel flash)

4G/LTE (Denne er jeg personlig ganske skeptisk til, though)

Tegra 2 (Har også sett andre alternativer)

1,3 GHz Orion (Men det sies både annen prossesortype og andre hastigheter, jeg tror dette er mest sannsynlig, though.)

1,3 MP konferansekamera (Kan være både bedre og dårligere, men det er sjelden å se noen virkelig presse på dette, så antar det blir dette.)

Micro-HDMI (Hvis ikke har jeg også lest noe om miniUSB 3.0, eksisterer dette, eller er det bare randoms som uttaler seg? Jeg har surfet på youtube og alt for å finne, nemlig :-P)

 

 

Det har potensiale til å bli en drømmemobil av dimensjoner, og det har potensialet til å bare bli en normal toppmodell som imponerer, men ikke er en selvfølge på alles drømmeliste.

Det siste er dog mest sannsynlig, siden Samsung selv kaller det en evolusjon, da jeg ville kalt førstnevnte for en revolusjon :-) Alt på en gang blir rett og slett for mye, da er det ikke bare en evolusjon lenger.

 

Prisen antar jeg å bli ca 6-7000 kr. Er det noen som tror den blir enda dyrere, eller at den nye prossessorteknologien og det kanskje gjør den billigere, da LG Optimus X2 er alene som dualcore og allikevel er svært billig (4000 kr).

Endret av Leifen18
Lenke til kommentar

Er det mulig å legge inn "stock" Android på en root'ed telefon, eller er vi "prisgitt" disse custom roms?

 

Root gir deg bare tilgang til å lese, skrive og kjøre flere filer, det er ikke et magisk redskap som får ting til å virke. Det er (grovt sett) to ting som skal til for å boote en ny Android-firmware: telefonen må laste Linux-kernelen, og kernelen må ha maskinvaredrivere for den gjeldende telefonen. Siden telefonene har forskjellige bootloadere og varierende maskinvare, skal det en del til for å få Android til å kjøre. Så ja, du må ha en spesialtilpasset ROM.

Lenke til kommentar

Takk, var det jeg regnet med. Da får jeg prøve å finne en custom rom jeg blir fornøyd med, men tror jeg sitter på¨gjerdet og venter på neste oppdatering direkte fra HTC (Desire HD). Den siste oppdateringen (23. des 2010) laget jo minst like mye rot som den fikset, og er trukket tilbake. Men ingen "godkjent" måte å nedgradere allerede oppdaterte telefoner (som min) :/

Lenke til kommentar

Takk, var det jeg regnet med. Da får jeg prøve å finne en custom rom jeg blir fornøyd med, men tror jeg sitter på¨gjerdet og venter på neste oppdatering direkte fra HTC (Desire HD). Den siste oppdateringen (23. des 2010) laget jo minst like mye rot som den fikset, og er trukket tilbake. Men ingen "godkjent" måte å nedgradere allerede oppdaterte telefoner (som min) :/

 

hvis du er ute etter en noenlunde stock rom så kan jeg anbefale cyanogenmod dette er en rom som er mer eller mindre stock, med mange forbedringer på både hastighet og bateritid

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...