Gå til innhold

Minecraft.no - Hardworks buildserver 24/7


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Søker om ressurser til byggeprosjekt

henv: Evenetzky eller Stiffpawa

 

vi trenger enorme mengder med Mursteinblokker, halvtre og heltre til å mekke auschwitz II birkenau.

 

ta forbehold om at det kan dukke opp flere ressurser underveis vi trenger, men er hvoedsakelig de tre ressursene vi trenger

Lenke til kommentar

Prøver ikke å leke politi her, det er det TJ som skal gjøre. Men slik jeg har forstått det så kommer dere mye lenger både for deres egen del og for sponsinga sin del om dere har med noen plantegninger, skisser og lignende. I alle fall noen ressursbilder dere kan grovt bruke til å lage replikaen. Problemer oppstår gjerne når man skal prøve å bygge og følger mange forskjellige tegninger samt en solid dose med fri fantasi. Størrelsesforholdene mellom ting blir ofte uproposjonale og det helhetlige inntrykket blir merkelig.

 

Når du har en plan så er det også enklere å grovt anslå materialer som trengs. "En bønsj", "Mange" "Sinnsykt mye" er litt for vage beskrivelser. Om dere kan regne dere fram til ca hvor mange stacks / kister som trengs, så viser det for det første at prosjektet er litt seriøst og at dere har en grov plan, samt at det blir enklere for mods / admins å sponse ting.

 

Som sagt, prøver ikke å ødelegge moroa for dere, ei heller være admin sin gullgutt / liksompol'ti, men slik jeg har forstått det skal serversponsing være forbeholdt store prosjekter som er mer planlagt enn impulsbygninger av slott og småbyer.

 

Føler bare at det ødelegger litt for de som lager store gruver, flater ut fjell og generelt jobber hardt for å få tak i materialer når man bare kan spørre om <Sinnsykt mye> til <Stor prosjekt>.

 

Men er selvsagt opp til TJ og / eller Avien og godkjenne, dette er bare egne personlige meninger.

Lenke til kommentar

Synes det er bra at du tar deg tid og vise dine meninger og dem er faktisk enig i mange av dem. Selv har jeg vært svært slapp med godkjenningene men det må forandres, så jeg vil komme med en guide til hvordan en slik søknad skal skrives.

 

Dette gjelder alle nye prosjekt, blir også en innstramning av allerede prosjekt på serveren der dem må vise fram prosjektene sine. Selvsagt er dette noe jeg burde gjort få lenge siden, men dessverre er ikke tid noe jeg har mye av.

 

Har laget en enkel guide til hva som være med i en søknad!

Introduksjon

 

En kort Introduksjon hva prosjektet er.

 

Planlegging

 

Planlegging er et viktig del av prosjektet der du viser dine planer for prosjektet. Det blir en par nødvendige kriterier her.

 

1. Størrelse

 

Hvor stort er prosjektet? Gjerne med skisse av prosjektet, her er noen konkrete døme fra eldre prosjekt

 

 

Program som har blitt brukt er: Photoshop og Cube Kingdom

 

 

post-142830-1288137187,5305_thumb.jpg

av Gaarulf

 

 

post-142830-1288137194,6493_thumb.jpg

av Avien

 

 

post-142830-1288137207,3716_thumb.png

Av Frexxia

 

 

 

2. Location

Hvor skal prosjekt bygges? Har du funnet en plass til prosjektet? Anbefale du bruke bilde av mapet til denne jobben.

 

3. Utførelse (Store prosjekt med flere deltakere)

 

Hvordan du skal bygge prosjektet. Anbefaler du leser denne posten til Avien for tips.

 

4. Diverse

 

En liste over byggematerialer, Liste over arbeidere osv.

 

Ansvar

 

Med et prosjekt har du en del ansvar. Du må sende en PM til Borbra slik prosjektet kjem i første posten. Alle prosjekt som ikke er i første posten vil miste sin status i løp av to uker. Nye prosjekt blir ikke godkjent før dette er på plass.

 

Med PM skal det være en link til ditt innlegg med informasjon om prosjektet. Du skal også ha bilde av ditt ferdig prosjekt i innlegget.

Endret av Tj-nome
Lenke til kommentar

Hellu!

Endelig har jeg fått meg skikkelig pc som kjører minecraft skikkelig, og har derfor veldig lyst på byggetillatelse. Har spilt en del singleplayer men har lyst til og begynne og bygge litt på multiplayer og serveren ser jo bra ut! :)

Har vert en del inne på serveren men har bare skikket på alt dere har bygd.

 

Heter ImJoacim4Life ingame også. :)

Endret av ImJoacim4Life
Lenke til kommentar

Må man bygge noe stort å kjent for å være med på serveren deres? Eller er det lov hvis man bare vil ta et litt avsidesliggende fjell å bygge seg en liten borg, gruvesystem, gård osv? Er interessert i å bli med på en server for det sosiale og muligheten til å se andres bygg og at andre kan se ditt. Kan sikkert bidra litt med materialer til andre byggverk også!

Lenke til kommentar

Hei, jeg var innom serveren for få minutter siden. Det var mye bra der!:)

Jeg er relativt ny i spillet, men vil gjerne kunne spille på en server da jeg synes SP blir litt ensomt:P Og MP er jo utrolig morsomt og tidsfordrivende. Har ingen store planer for hva jeg vil bygge utenom et "lite" krypinn og ett hulesystem.

Er det mulighet for å bli med på serveren?

 

Limestone :D

Lenke til kommentar

Hei, Lirkepirke her. Jeg søker om å få byggetillatelse på serveren deres. Jeg er hovedsaklig her for å spille med klassekamerater, men nå ser jeg også at dette kan bli godt tidsfordriv uten dem også jeg skal først delta på et Auswitschz prosjekt med dem og trenger da mengder av trevirke, litt stein og en god del metall(maaasse jern og litt gull) Mur hadde også vært ypperlig, gjerne i litt større kvanta enn stein. En stack diamanter hvis mulig og en haug fakler. (jeg kommer til å bygge utenom også, så kanskje vi får se et gemetrisk mesterverk fra min side )

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...