Gå til innhold

Den store Android-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har du en HTC-mobil? Standardtastaturet på HTC-mobiler er ikke det samme som Android-standardtastaturet. Såvidt jeg vet kan man ikke slette enkeltord fra den ordboken.

Du kan prøve å legge inn "kommer" i ordboken, så burde det ikke bli retta. Hvis ikke det virker kan du prøve å slette hele ordboken (men det er jo litt dumt hvis du har lagt inn mange ord...). For å gjøre det, gå til Home -> Settings -> Applications -> Manage Applications -> All -> Touch Input -> Clear data (er ikke helt sikker, men tror det skal slette ordboken. Det sletter vel og innstillingene du har gjort for tastaturet).

Endret av trygveaa
Lenke til kommentar
Google just informed Android developers that they will be adding paid apps support for additional countries in the coming weeks. No details were provided on exactly which countries will be added, but it is still a good sign...

 

http://androidandme.com/2010/09/news/android-market-adding-paid-apps-support-for-aditional-countries/

Endret av Kasper22
Lenke til kommentar

Det skjer noe, tok clear cache og tømte data på market appen. Måtte da godta vilkårene på nytt når jeg skulle bruke market. En applikasjon som jeg har benyttet utenlandsk sim for å kjøpe har ligget i listen over oppdateringer lenge, uten at jeg har fått lov til å hverken se hva som er nytt eller oppdatere den, nå fikk jeg derimot plutselig lov til det.

 

Søk etter paid apps fungerte dessverre ikke enda...

Konklusjon, det rulles ut til skandinavia nå, men vi er ikke helt der enda.

Lenke til kommentar

Var nettopp hos frisøren, en jålete franskmann med voldsom Android-kompetanse laugh.gif Anbefalte meg diverse Custom ROMs, prata om mulig GPU-akselerasjon av homescreens og menyer i Gingerbread, kommende Android-mobiler, etc, etc. Litt forstyrrende mye Android-kunnskap for en frisør. Fikk leke med hans Nexus One :wee:

 

Uansett, han sa at Google nylig kunngjorde at rooting ikke lenger fjerner garantien på Android-enheter. JEG, selveste Khaffner har ikke hørt noe om det. Er det sant?

Endret av Khaffner
Lenke til kommentar

Klarer ikke å finne en egen tråd for android tablets.. Eksisterer det?

 

 

Jeg har en tråd om en Android tablet liggende her, etter råd fra andre veiledere/moderatorer. Den kategorien passer best per idag, håper vi får opp en egen kategori for Android, eller Tablets en dag smile.gif

 

edit: Den kategorien ble omstrukturert nylig, finner ikke igjen tråden min ermm.gif Hør med Cyclo hvis du er usikker :)

Endret av Khaffner
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...