Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

 

goodbadweird040610.jpg

 

1. For en dritkul film!

2. Cinematografien og rekvisitter så veldig bra ut.

3. Det var en fin dose med humor i filmen.

4. Skytescenene var badass og det så oppriktig kult ut.

5. Musikken var digg.

6. "The Bad" så veldig kul og stilfull ut. [se spoiler]

 

 

 

64774_gal.jpg

gbw_nom5.jpg

Good,%20the%20Bad,%20the%20Weird,%20the_Lee%20Byung-hun.JPG

 

 

 

Løvenes Konge.

10 av 10

Ser du med norsk eller engelsk tale?

 

Balle, dobbeltsvar. -.-

Jeg ser den med engelsk, faktisk. Selv om norsk bringer frem nostalgien, så liker jeg faktisk engelsk bedre. Jeremy Irons som Scar og James Earl Jones som Mufasa skal ha mye for akkurat det. ^^

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Exit Through the Gift Shop (2010)

 

post-140267-1285000698,3796_thumb.png

 

Et fantastisk dokumentar om en dokmentar som aldri ble.

 

Det er vansklig å prate om denne dokumentaren uten å ødlegge, men jeg skal gjøre mitt beste.

 

Vi følger med en mann og hans video kamera, han ender opp bland Street Arts mest kjente "kunstere", og filmer ALT. Dette er et virklig "underground" miljø, og har ALDRI blir utført før.

 

Du trenger ikke ha interesse for Street Art, tro det eller ei, så hander egentlig ikke filmen om det, men heller om personene....og særlig om mannen bak kameraet. Fordi dette er ikke et vanlig fortelling. Det er full av hakeslipp, ja litt humor, og sjokk...til en viss grad.

 

Dette er en film/dokumentar du bør se. Virkelig underholdende, og spennende å følge med på. Du kommer aldri til å tro slutten...helt sykt.

 

Håper jeg vekker interesse og ender opp å se andre Mini-anmeldelser av denne filmen!

 

Verdt å se!!!

 

 

9/10

 

TRAILER:

http://www.youtube.com/watch?v=GTlm6dU2xHk

Endret av AvidGamer
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Seraphim Falls(2006)

 

Så nettopp nå på NRK 3.

 

Dette var en western etter min smak, og en bra film vil jeg si.

 

Gav til tider litt assosiasjoner om Rambo (en manns kamp mot en gjeng forfølgere).

 

Litt uvanlige skuespillere for en western med Neeson, Brosman og Wincott. Men de fungerte bra i rollene.

 

Reaslistiske omgivelser og flotte naturscener satte farge på filmen.

 

7,5/10

Endret av groenn
Lenke til kommentar

Where the Wild Things Are (2009)

 

where-the-wild-things-are-062.jpg?w=450&h=187

 

Film basert på bok. I boken er Max en uoppdragen unge som lever seg bort i sin egen verden etter å ha blitt sendt til sengs uten mat. I denne verdenen blir han kronet konge over en rekke uhyggelige skapninger. Filmen følger de samme baner, men er ikke like klar.

 

Filmen var interessant samtidig som den var kjedelig. Jeg hadde virkelig gledet meg til å se denne filmen, dessverre syntes jeg ikke den levde opp til forventningene. Historien gir ingen direkte mening, den har mange elementer som med fordel kunne vært utdypet, og motiver som kunne vært klarere.

 

Normal liker jeg filmer hvor man må tenke og lese mellom linjene, men når jeg så Where the Wild Things Are føltes det mer som å prøve å finne en mening som ikke var der.

Endret av cbastus
Lenke til kommentar

 

 

Iron Man 2

 

Tony Stark har kommet ut av skapet og innrømt at han her Iron Man. Nå lever han et liv som superstjerne, men det varer jo selvsagt ikke lenge. Myndighetene vil ha drakten hans, venne svikter ham og en russer dukker opp og krever hevn fordi faren til Tony drepte familien hans eller noe sånt. Fikk ikke helt med meg hva det dreide seg om, me ndet er ikke så viktig.

 

Jeg har lyst til å gi denne filmen en bra karakter, men er ikke helt sikker på om det blir rett. For all del, den er ikke dårlig. Skuespillerne er svært bra, dialogen bra, handlingen bra og så videre. Men hva har det med Iron Man å gjøre? Joda, det er litt slossing her og der, men det alt for lite. Tenk på den første filmen. Tony har endelig blitt en prototype Iron Man, gpr ut av hulen og alle fyrer løs på ham. Da alt roer seg står han helt i o, sier rolig "My turn..." og kverker hele gjengen uten problem. Det er den Iron Man jeg vil se. I denne filmen er han alt for veik. Det er lett å si fylla har skylda, men det holder ikke i lengden. Han kommer seg selvsagt på slutten av filmen, men i en film som varer nesten to timer holder det ikke å la helten sparke ræv i de siste ti minuttene, og spesielt ikke npr hele filmen dreier seg om at han er superkjendis fordi han skryter av å fått fred helt på egenhånd.

 

Og tenk på Spider-man 3. En av hovedgrunnene til hvorfor den sugde så fælt var fordi det var alt for mange folk. Der hadde vi Spider-man, Venom, Sandman og Green Goblin samlet i en film. Her har vi Iron Man, Nick Fury, War Machine, Black Widow og Whiplash samlet i en film. Det blir alt for mange, spesielt når 80% av filmen handler om Iron Man. Resten er bare statister. Selv om Natasha Romanov er med på rollelisten og har en sentral rolle i filmen er Black Widow ikke engang nevnt verken i filmen eller på rollelisten. Det blir for teit.

 

Det verste er at alle de snille fra The Avengers var samlet på Comic-Con for en stund siden. Ikke i kostyme, riktignok, men det ble en gang for alle bekreftet hvem som skal spille hvem. Men som det ble for mange folk i Spider-man 3 og Iron Man 2, hvordan blir det da med The Avengers når det blir enda flere karakterer? To timer holder ikke for en film som Spider-man 3 eller Iron Man 2, så The Avengers blir nødt til å bli minst fire, fem timer om de skal ha nok fokus på alle de viktige folkene. Thor er med, så tenk f.eks på de norrøne gudene. Skal Odin være med i en birolle? :p

 

Vurdering: 6/10

Lenke til kommentar

The Shock Doctrine. En kritisk dokumentar om den nyliberalistiske ideologien. Anbefales til alle som ikke gidder lese boken. Karakter: sterk 4-er (av 6 mulige).

 

Dokumentarer i samme gate: Confessions of an Economic Hitman, Manufacturing Consent: Noam Chomsky and the Media og The Corporation.

Anbefales også til alle som er allergiske mot konspirasjonsteoretikere som har en tendens til å dra tråden altfor langt og mister kredibiliteten øyeblikkelig. Her er det kjerne.

Lenke til kommentar

machete.jpg

 

Var hos en kompis å så film idag. Da jeg som regel styrer unna alt annet enn HD filmer, og da aller helst Blu-Ray var jeg ikke så sugen på å se en Region 5 DVD, men han klarte nå å overtale meg.

 

Kveldens film ble derfor Machete. Uten tvil årets høydepunkt for meg innen film. Når Robert Rodriguez har klart å slå sammen en rollebesetning som består av blant annet: Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Michelle Rodriguez, Jeff Fahey, Cheech Marin, Don Johnson og selveste Steven Seagal som badguy ( for første gang noensinne vil jeg tro ) kan det ikke gå galt. Storkoste meg igjennom hele filmen, og gleder meg til gjensyn så fort den blir tilgjengelig på Blu-Ray.

Endret av JimRamse
Lenke til kommentar

True Romance

 

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Dette er jo som en karamell med flere lag som har flere forskjellige smaker som skifter etter hvert som du suger på den. Og alle er like gode. Filmen renner over av gode scener, skuespillere og ikke minst replikker. Hva med denne: "Alabama, where's our coke and where's Clarence, and when's he coming back?" "I'm sorry, I think you have the wrong room. My name is Saddie. We don't have any coke but there's a Pepsi machine down the hall." Trodde jeg skulle dette sammen. Helt fantastisk av Patricia Arquette som er helt fette perfekt castet.

 

En (av mange) ting filmen gjør mesterlig er å ta standardscener og situasjoner og gjøre de om til noe helt uventet og med en annen vri. De typiske svarene fra stereotypene kommer aldri. Som regel er utfallet da noe dårlig, men her gjøres det helt brilliant. Scenen mellom Walken og Hopper er et godt eksempel på dette. Her blir jeg virkelig sugd inn i filmen og sitter anspent med vidåpne øyne og ører.

 

Jeg har aldri vært noen hyller av Tarantino, men her har han virkelig levert som skribent. Kanskje han bare skulle skrive filmer? Dette samarbeidet traff i hvert fall meg meget godt.

 

9/10

Lenke til kommentar

Men som det ble for mange folk i Spider-man 3 og Iron Man 2, hvordan blir det da med The Avengers når det blir enda flere karakterer?

 

Jeg har allerede dømt det prosjektet til døden.

 

Jeg vil ikke forhåndsdømme The Avengers, men jeg er skeptisk. Fantastic Four funker på et vis. Filmene stinket jo, men de hadde bra fokus på alle fem (FF pluss Dr Doom / Silver Surfer). I teorien kan det bli bra, spesielt om de dropper origin-historier totalt og starter filmen når Avengers allerede er samlet. Er man interessert i Iron Man, Cap America, Thor og Hulk vet man jo hvem de er, og vet man det ikke er det lite lurt å begynne med Avengers uansett. :)

 

Men jeg ville helst ha hatt en Avengers-trilogi eller mini-serie for å få nok fokus på alle. Eller enda bedre: Få med Ghost Rider i Avengers. :)

Lenke til kommentar

Seraphim Falls(2006)

 

Så nettopp nå på NRK 3.

 

Dette var en western etter min smak, og en bra film vil jeg si.

 

Gav til tider litt assosiasjoner om Rambo (en manns kamp mot en gjeng forfølgere).

 

Litt uvanlige skuespillere for en western med Neeson, Brosman og Wincott. Men de fungerte bra i rollene.

 

Reaslistiske omgivelser og flotte naturscener satte farge på filmen.

 

7,5/10

Takk for tipset, artig å se Brosnan i slike roller. Og begge hovedrolleinnehaverne leverer en solid fremføring og bærer historien godt.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...