Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Worklog / Showcase: R.I.P. Volvo XC70 2.5T - Totalskadd


Anbefalte innlegg

Litt kjipt å bli busta med 150+ HK for mye den dagen uhellet er ute og man er i forsikringselskapets vold.

Da skal du vite det at sist jeg sjekket hadde ikke staten norge utstyr for å teste biler med AWD. :wee:

 

EDIT: Om du blir stoppet i kontroll, altså.

Endret av WheelMan
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dieselhester virker jo MYE seigere enn bensin, sikkert mye på grunn av at dreiemomentet på diesel er ganske mye mer kontra bensin.

 

Uansett, det er kjett å pløye ned en annen bil, og få regress fordi du hadde 100hk ekstra under panseret. Om du skal ha alt på rett side av loven, så snakker vi en del kostnader..

 

MEN, jeg leste en artikkel i Gatebil, om at de ikke kunne ta deg for å chippe bilen. Fordi? Jo, når du chipper bilen, bryter du typegodkjenninga, og de har ikke lov til å ta deg da. Jeg kan finne frem den artikkelen igjen, da jeg ikke husker alt.

Lenke til kommentar

Diesel og bensin har jo to ganske forskjellige karakteristikker. Dieselen har masse krefter på et snevert turtallsregister, slik at den vil føles seig før den endelig får trykk. Dette fører også til hyppig giring for å holde seg mest mulig innen det lille turtallsområdet hvor den drar best.

 

En turbomata bensiner kan fort ha 2/3 av turtallsområdet med trykk, noe som vil si at den har et langt bredere turtallsregister med høy effekt. I tillegg vil man slippe å gire såpass ofte som sparer tid på girskifte.

 

Jeg hadde valgt bensinturbo foran dieselturbo any day. Alt er mer morro med bensin etter min mening. Blir som å sammenligne bak og forhjulsdreven bil. Klart, forhjulsdreven er ikke dårlig, men man får det alltid litt mer morro med en bakhjulstrekker. :p

Lenke til kommentar

Bare høyttalere og forsterkere. Headunit oppgraderer jeg fra HU-603 som jeg har, til HU-803 fra Premium-pakken. Har allerede en på vei i posten :wee:

 

Neste skritt blir å få tak i dørpaneler til fordørene som har riktige høyttalerplasser. jeg har faktisk funnet et par som er i R-designet jeg er ute etter å oppgradere litt til:

post-122083-1275220523,632_thumb.png

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volvo-OEM-Front-Left-Right-R-Door-Trim-Panels-V70-01-07-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem35a76b4081QQitemZ230442090625QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

 

Ellers å ligger det en i hel-sort som jeg har fra før av:

post-122083-1275220519,0187_thumb.png

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Volvo-Leather-Front-LH-RH-Door-Panels-V70-S60-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem5189769e6aQQitemZ350198603370QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Se bort ifra tre-trim. Easy as pie å bytte.

 

De orginale ser sånn ut:

post-122083-1275220313,6982_thumb.png

 

Forskjellen er at høyttaler-plassene går fra 6.5" og 1" til 8", 3" (utvides til 4") og 1,5". Også ser R-panelet (Black/Gobie) unektelig bra ut :blush:

 

Problemt er bare at den selgeren (som også er de eneste jeg kan finne som har en del av R-panelene, og Premium-prepped paneler) ikke shipper utenlands - så frakt via Jetcarrier vil koste meg 1600 kroner :ermm:

 

Innspill? Spesielt på designet - den sorte går ut om 10 timer, så raske tanker og kommentarer mottas med stor takk. :)

Endret av WheelMan
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Problemt er bare at den selgeren (som også er de eneste jeg kan finne som har en del av R-panelene, og Premium-prepped paneler) ikke shipper utenlands - så frakt via Jetcarrier vil koste meg 1600 kroner :ermm:

Er det fra USA? Jeg har hvertfall brukt www.myus.com før, og de var helt ok.

Lenke til kommentar

Det er en del av forandringen jeg vil gjøre. Nå er bilen hel-sort, men jeg vil ha inn innslag av beige som du mener. Det inkluderer setene og litt andre smådetaljer også.

Da er det ingenting å lure på! Go for it!

 

Skal man gjøre stilendringer i en bil er dørpanelene noe av det som folk ser først/vises best, imo.

 

Gogo :D

Lenke til kommentar

Folkens.. jeg trenger dere igjen. Jeg glemte en ting helt.. Sortfargen i black/beige-panelene er ikke den samme som er fra før av, den er med blå-aktig.

 

Thoughts? 2 timer igjen på den hel-sorge. Dere ser forskjellen på bildene også, selv om det ikke er såå ille.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...