War Skrevet 20. mai 2010 Del Skrevet 20. mai 2010 Bruker du 4ss olje under stekingen, og heller alt på maten etterpå? Tipper 100kcal+ ligger igjen i panna om du hadde brukt 2 ss. Lenke til kommentar
Notatblokk Skrevet 20. mai 2010 Del Skrevet 20. mai 2010 Hva skulle jeg gjort uten å kunne snike rundt på dere kunnskapsrike folk mtp. maten min Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 20. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 20. mai 2010 Bruker du 4ss olje under stekingen, og heller alt på maten etterpå? Tipper 100kcal+ ligger igjen i panna om du hadde brukt 2 ss. Tidligere har jeg bare helt en "dæsh" rapsolje i pannen, sikkert et par spiseskjeer ja. I det siste har jeg begynt å bruke margarin, og tar da en typisk "grøt-porsjon" (det man ville hatt i grøten) i pannen. Da jeg brukte rapsolje pleide speileggene å være veldig "glatte" og synlig fettete, da av rapsoljen må jeg gå utifra. Lenke til kommentar
Knife Skrevet 20. mai 2010 Del Skrevet 20. mai 2010 Bruker du 4ss olje under stekingen, og heller alt på maten etterpå? Tipper 100kcal+ ligger igjen i panna om du hadde brukt 2 ss. Noen mattyper suger til seg alt fettet, mens andre mattyper suger bare litt. Jeg pleier ofte å ta 20-30g med smør på pannen, og hvis jeg steker egg er hele pannen skinende rein. Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 20. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 20. mai 2010 (endret) Dagens trening (toppsett i fet skrift) Generell oppvarming: roing 1km Spist litt hasselnøttkjener og drukket litt H-melk rundt 40 min før trening. Knebøy Dynamisk oppvarming 10x50kg 6x70kg 4x80kg 3x90kg 5x102,5kg 5x102,5kg 2x102,5kg Ca. 10x 50kg Ga meg på siste sett, 2. repetisjon hadde gått merkbart tregere, og jeg følte egentlig at det ikke var noen hensikt i å fortsette. RPE 9 sånn ca. Pustet og peste som et h******, lenge siden sist. Fikk et par blikk. Markløft 10x50kg 6x70kg 4x80kg 3x90kg 5x100kg Ny pers! Ellers går markløft meget bra for tiden mtp teknikk. I dag prøvde jeg å bokstavelig talt dra stangen langs leggen, det gjorde litt vondt, men funket. Etter markløften tok jeg en shake med 2,5g kreatin, halv liter h-melk (15g protein, 333kcal) og 25g prozyme. Skulderpress 10x20kg 5x30kg 5x35kg 5x35kg 5x35kg 5x35kg 5x35kg Ny pers! Tungt, tungt, tungt. Siste 1-2 reps i hvert toppsett var tungt, siste rep var såvidt det gikk, RPE 10. Lange pauser mellom hvert sett, ikke bare pga det var tungt, men pga jeg tok annenhvert sett med en fyr som makset 120-130kg knebøy.. Hyggelig fyr, vi snakket mye. Hang-ups BWx7 BWx4 BWx3 Gikk bedre enn noen gang BW = Bodyweight. Mage Droppet egentlig hele mageøkten, magen var stor og stram etter treninge, og følte det var unødvendig. Tok et halvhjertet sett med planke, før jeg sukket og lo samtidig og gikk i garderoben. Shake med 2,5g kreatin, halv liter h-melk (15g protein, 333kcal) og 25g prozyme, + litt hasselnøttkjerner. Kommentar: Generelt sett en god økt Lurer på om jeg snart må begynne å fokusere på færre og færre reps per sett (istedenfor å bare gi meg) og kanskje jeg skal teste ut negative repetisjoner, men tviler, da jeg tror jeg vil føle meg litt dum. Det fine med 5x5 er at man vet sin 5RM etter ha stagnert Skulle jo egentlig periodisk faste over frokosten, men var så sulten, så tok et glass jus, hasselnøttkjerner og en proteinshake. Ellers, drukket 2L h-melk i løpet av dagen, spist en liten kjøttkakemiddag, en del hasselnøttkjerner, et par karbonader, en pære, totalt 120g proteinpulver (rekord?), 3 egg, 1 skive, litt bacon. Gidder ikke telle kcal, har fulgt sultfølelsen i hele dag og spist mye fett, satser på overskudd Mer enn nok protein, vi snakker nærmere 200g. Skal bli digg med kveldsmåltid i kveld også, satser på hasselnøttkjerner, kaseinshake og selolje (som jeg kjøpte i dag!) Over og ut Endret 20. mai 2010 av Sitronsaft Lenke til kommentar
Alekz88 Skrevet 21. mai 2010 Del Skrevet 21. mai 2010 Gratulerer med awesome økt I wish I could bulk! Ser ut som du får god trøkk på trening iallefall, å det er jo morro! Lenke til kommentar
Trollfjes Skrevet 21. mai 2010 Del Skrevet 21. mai 2010 Det er kroppsvekt * 2 = inntak av protein i gram? Lenke til kommentar
Alekz88 Skrevet 21. mai 2010 Del Skrevet 21. mai 2010 Jeg trodde det var noe som fettfri kroppsmasse * 2,5 Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 21. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 21. mai 2010 Blir jo omtrent det samme da. En mann på 80kg med 15kg fett får med Balto sitt anslag 160g protein, og med Alekz sitt får han 162,5g. Men sistnevnte blir så klart mest nøyaktig, ettersom fettet ikke trenger næring, og folk har en variende fettprosent. Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 21. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 21. mai 2010 Coa spurte meg om jeg lager maten min selv, og svaret er ja Tradsjonell middagsmat når jeg og min familie har tradisjonell norsk middag er det min mor som lager, ellers lager og tilbereder jeg alle måltidene mine selv, blant annet dem som er oppgitt og avbildet her i loggen. Elsker å lage og tilberede enkel mat, er dessverre ingen mesterkokk og kan omtrent ikke lage ris en gang.. Lenke til kommentar
Coa Skrevet 21. mai 2010 Del Skrevet 21. mai 2010 Du kan ikke koke ris, men lager maten din selv? Det kan da umulig bli vellykket Lenke til kommentar
Zarfax Skrevet 22. mai 2010 Del Skrevet 22. mai 2010 Off topic: Digger den nye avataren din sitronsaft,H3 Archangel <3 Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 22. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 22. mai 2010 Coa: Som sagt, "enkel" mat Jeg kan steke ting i panne og varme ting i mikrobølgeovn/ovn, ellers er jeg ekstremt dårlig på å lage ting fra bunnen av, samt f.eks. å koke ris. Alle mine måltider som jeg lager selv består jo hovedsaklig av kylling, bacon, egg (egerøre eller speilegg), skiver med diverse pålegg (ikke så mye nå lenger), osv. Som du ser, bare steking og tilberedning. Tilberedning er jeg god på. Zarfax: Jo takk, digger den jeg også ^^ FInt å se at det er flere som spiller Heroes III: Of Might and Magic på forumet. Ellers misliker jeg Off-Topic i loggen min! Gårsdagens nattmåltid (rundt kl. 1-2): 4 egg Agurk, søt paprika, salat Ananas 2dl Appelsinjus (glemte å ta selolje ) Og et måltid jeg ser jeg har tatt bilde av men glemt å poste: 3 grove skiver med speilegg Kyllinfilét, bacon Druer, søt paprika Lenke til kommentar
Zarfax Skrevet 22. mai 2010 Del Skrevet 22. mai 2010 Å fy faen, det så digg ut! Tar ikke det sykt lang tid å lage? Selv pleier jeg aldri å gidde å lage noe mer avansert enn en porsjon havregryn med en banan... For å kjøre enda litt mer Off-Topic så spør jeg om du kjenner igjen Nicket mitt? Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 22. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 22. mai 2010 Glemte å nevne at det hvite på den separate tallerkenen er potetsalat, fikk ikke plass på hovedtallerkenen ^^, Tar ikke lang tid å lage nei, ikke lengre tid enn det tar å steke eggerøren. Tok tid å finne frem kameraet da.. Her må jeg sette ned foten, slutt med Off-Topic i loggen min! Og nei, jeg kjenner ikke igjen nicket ditt. Fortell meg hva det er på pm : Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 22. mai 2010 Del Skrevet 22. mai 2010 (endret) Så digg ut den maten der. Fancy tilberedning. Utrolig hvordan litt spreke farger fra frukt&grønt kan sette et nytt preg på ellers "kjedelig" og normal mat. Hva er det du har på det lille fatet der egentlig? Potetsalat? Edit: too laaaaate.. Fikk litt lyst på ikke-hermetisk ananas nå! Edit2: Blei litt inspirert. Stikker og steker meg egg selv! Endret 22. mai 2010 av Sir-Andy Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 22. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 22. mai 2010 Ja, er helt fersk ananas ^^ Fins enzymer i ananas som hjelper på proteinnedbrytning har jeg hørt, så er meget gunstig. I tillegg smaker det jo ekstreeeemt godt. Og ja, er sykt hvordan litt farger kan krydre opp måltidet. Øynene skal spise de også Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 22. mai 2010 Forfatter Del Skrevet 22. mai 2010 Dagens trening og kosthold Siste måltid (avbildet over) før jeg la meg var i 1-tiden i natt. Deretter fastet jeg helt til trening, kl. 15 i dag, altså 14 timer. Spiste 1/4 pære og tok 10g proteinpulver i vann, så ikke akkurat store måltidet. Droppet generell oppvarming Knebøy Dynamisk oppvarming 10x50kg 6x70kg 4x90kg 2x100kg 5x105kg 5x105kg 5x105kg 20x50kg Ny pers! Ble ikke så sliten, men var sinnsykt tungt, og var på RPE 9-10 på siste rep på hvert sett. The end is near. Ga meg etter 3 sett pga jeg kjente det så sinnsykt godt i korsryggen og fordi det var så tungt. Markløft Random antall reps x 60kg Begynte å snakke om knebøy- og markløftteknikk med to svære karer, og de begynte å gi meg tips osv. Så skulle jeg vise hvordan jeg tok markløft, så sto det tilfeldigvis en stang der med 60kg, og jeg satt i gang. Ingen tung økt, akkurat, men inkluderer det her likevel. Gøy med hjelp fra proffene. næring/ 5dl H-melk, 30g prozyme, 2,5g kreatin Benkpress Dynamisk oppvarming 20x20kg 6x40kg 4x50kg 2x60kg 5x65kg 5x65kg Tungt, tungt, tungt. Første toppsett tok jeg uten spotter, og det var litt skummelt. Fikk spotter på siste, og var på RPE 10 på siste rep, gikk akkurat. I believe I've found my 5RM, men skal prøve på 57,5kg neste gang. Skråbenk 5x12kg-manualer 5x18kg-manualer Tenkte jeg skulle prøve skråbenk, noe som viste seg som en artig øvelse, og den var veldig tung! Tror jeg skal inkludere denne i neste programoppsettet mitt. Roing (pendlay) 10x30kg 7x40kg 4x50kg 2x60kg 5x65kg 5x65kg 5x65kg 5x65kg ?? 5x65kg ?? Tungt, tungt, tungt... Husker ikke om jeg tok 3, 4 eller 5 toppsett. Siste rep var RPE 9-10. Maskin-roing 5x65kg 5x67kg Skulle bare teste hvordan denne roingen var isteden. Og til min store overraskelse var det helt latterlig lett, det var ikke tungt i det hele tatt sammenlignet med stangroing. Mage Et par halvhjertete sett med planke ++. Begynner å bli lei, skal få en mer strukturert og utvidet mageøkt i det nye programmet. u]næring/[/u] halv liter h-melk, resten av pæren (3/4), 30g prozyme, 2,5g kreatin Sinnsykt digg avslutning på treningen.. Kjente det maks i rygg og spesielt biceps. Følte meg sunn. Kondisjon 2km roing Kommentar: Helt grei økt, men er så klart kjedelig å merke at jeg stagnerer i flere øvelser. Kommentarer ønskes næring/ måltid nå nettopp, ca. 2 timer etter trening: 3 egg, ca. 200g potetsalat, 2dl appelsinjus (fersk), ca. 100g kyllingfilét, 10ml selolje Lenke til kommentar
Knife Skrevet 22. mai 2010 Del Skrevet 22. mai 2010 (endret) Gratulerer både med roing, benkpress og knebøy! Vi er nå likemenn i knebøy og blir gøy med inspirasjon videre med øktene. Vi øker sammen Husk, når det blir alt for tung, ikke la det gå utover teknikken! ALDRI. Knebøy skal ned til 90 eller under, benkpress ned til brystet osv. Kjemp! Kjemp! Kjemp! Lykke til Hva er forskjellen mellom pendlay og vanlig roing? Endret 22. mai 2010 av Pijus Lenke til kommentar
KjellV Skrevet 22. mai 2010 Del Skrevet 22. mai 2010 Imponert over knebøyen din. Jeg lå på det samme som deg i benk og press, litt under i mark og tok 40kg mindre i bøy. Hadde trent litt med en kompis før dette og holdt meg unna knebøy og mark (livredd for feil teknikk og dermed å ødelegge ryggen), så var mildt sagt på tide å begynne med beintrening. Du har noen flotte måltider. Ligner litt på en del jeg steller i stand selv, men du er mye flinkere med grønnsakene :/ Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå