Gå til innhold

Advarsel; Amentio fyller din epost med reklame!


Anbefalte innlegg

Er det fleire enn meg som har vore så dum å ha handla på Amentio? I so fall er det sikkert ikkje berre eg som opplever å få epost-serveren fylt opp med reklame frå Amentio. Berre den siste veka har eg fått fleire! Fylte ut eit skjema på heimesida deira for mange dagar sidan og bad om å bli sletta frå deira kunderegister, fekk svar tilbake at; "Din epostadresse har blitt fjernet fra listen.". Men det var berre vrøvl!

 

Reklamen strøymer på framleis! Dette er i sterk kontrast til andre nettbutikkar eg har handla hjå. Om eg får 3-4 eposter i året så skal eg ikkje sei noko men når det er fleire i veka så bør det rettast ein åtvaring til alle; Skal du absolutt handle på Amentio so bruk ei mellombels epost adresse som du t.d. kan lage hjå spamavert.com

 

Merk at det også kostar 40 øre pr min frå fasttelefon og heile 2,96 til 3,49 pr min å ringe deira 815-nr om du har kontantkort på mobilen.

 

Konkl; Det finnast nettbutikkar her i landet som har skjønt at det er viktig å behalde sine kundar. Det gjer ein gjennom å respektere dei!

Endret av Dabola
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg hadde samme problem som trådstarter for ca to år siden. samme hvor mange mailer og telefoner jeg tok til dem, sluttet Amentio aldri å sende meg spam. Jeg venter fremdeles på at sjefen der skal ringe meg tilbake som kontordama lovte meg, men jeg har enda ikke hørt noe. det hele tok endelig slutt etter at jeg meldte dem til Forbrukerombudet for brudd på markedsføringsloven, men ikke før etter tredje gangen, etter at Fo hadde kontaktet dem og bedt om å få oversendt regnskapet slik at størrelsen på boten kunne fastsettes.

 

Jeg anser Amentio som fanden sjøl når det gjelder netthandel, og vil fraråde alle å handle der. Jeg har ikke sett mange spor av seriøsitet fra den kanten.

 

Hvis noen vil se brevene fra FO så har jeg dem liggende her og kan legge ut bilder av dem til almenn beskuelse.

Lenke til kommentar

Jeg vil gjerne se de brevene Aetius. Slik dokumentasjon er ekstremt interessant da jeg selv har handlet for mine tusen kroner på Amentio til jeg ble lei.

 

*Får selv ørten epost fra de hver uke* *Dog er det mest irriterende att samme tilbud på samme tidspunkt og HELT lik epost kommer BÅDE fra Datakjeden OG amentio på likt, hver eneste uke uten att jeg får meldt meg av*

 

Edit: Prøvde å fjerne meg fra Datakjedens lister og kom da tilfeldigvis inn på nettsiden til Amentio... De har samme Faks nr men ikke samme tlf nr. De har forskjellige Postadresser men jeg finner ikke datakjeden sitt org.nr så.... Er dette blitt samme bedrift? Samme eier? Når skjedde dette?

Endret av Mreinha
Lenke til kommentar

istedenfor starte fra scratch med starte butikker rundtom selv kjøpte amentio datakjeden, er vel nesten halvåret siden de tok over.

 

Nettbutikken Amentio kjøper opp Datakjeden

 

Første juli signerte styret i Datakjeden avtale med nyetablerte Amentio Holding om salg av virksomheten.

 

Amentio og Datakjeden representerer til sammen over 520 millioner i omsetning. Konsolidering og ønske om vekst og volum er drivkreftene. Ambisjonene er å utvide antall butikker både på web og vanlig butikk, ikke bare i Norge men i hele Norden.

 

- Etableringen drives fram av situasjonen i bransjen de siste 12-14 månedene. Konsolidering må til, og vi har også fått inn svært aktive eiere med store ambisjoner om å utvikle selskapet, forteller Vegard Waldahl i oppkjøpte Datakjeden.

 

Målet for veksten, som Waldahl gjerne innrømmer er hårete, er en milliard i omsetning i 2012. Han viser til erfaringer fra USA, hvor kombinasjonen web-butikk og vanlige butikker er en gylden kombinasjon.

 

Det nye selskapet får over 140 ansatte. Lederkabalen er ennå ikke lagt ferdig, men Vegard Waldahl vil fortsette i en rolle som ansvarlig for relasjonene til leverandørene, og med produktutvikling.

 

Hos Amentio er det god stemning:

 

- Vi har undersøkt mulighetene for å etablere en butikk, enten ved oppkjøp eller på egen hånd. Og vi ble til slutt enig med Datakjeden, forteller daglig leder Are Sørum Langås i Amentio.

 

Bak Amentio Holding står investorene Ivar Koteng, Terje Haugan og Petter Northug.

Lenke til kommentar

Igjen har eg opplevd at Amentio gir blaffen i meg som kunde! Byrja denne tråden fordi eg opplevde at eposten ikkje hjalp; dei sendte tilbud like fullt! So ringte eg inn, refererte til at eg mottok to svar på eposten, eit automatisk og eit som bekrefta at dei skulle slette meg frå listene, men like fullt mottok eg masse reklame. Ho lova å slette meg og beklaga at det hadde skjedd ein feil.

 

I dag mottok eg den andre reklame-eposten sidan eg byrja denne tråden før helga! Skal no gjere som Aetius og gå til Forbrukerombodet. Og event. til Adresseavisen og forsøke å få dei til å skrive om kontoret til Amentio i Trondheim som systematisk bryter norsk markedsføringslov.

 

I fyste innlegget anbefalte eg å bruke Spamavert.com til epost-adresse. No endrer eg anbefalinga over til å BOIKOTTE Amentio!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...